stenbrottet

Idag blev det en tur till Dalby stenbrott. Har faktiskt aldrig varit där innan men där var väldigt fint och vattnet var rätt kallt hehe! Så det blev bara ett dopp för min del men det var skönt. Eftersom det är ett stenbrott så finns det ju både det enda och det andra på botten. Visserligen är där väldigt djup men jag tyckte ändå att det var lite smått läskigt att simma ut där. Men så är det när jag badar i havet också, alltid rädd för hajar osv. Men där var som sagt väldigt fint!

Ikväll blir det att gosa ner sig i källarn med lite folk, en bra film och nachochips med ost och salsasås. Puss!



midsommarbild.

a small change can make a big difference

Jag fick precis ett riktgit sug att klippa lite i ett plagg och göra det lite snyggare. Kom då på att jag har en "I love London" t-shirt som jag aldrig använder för att den inte sitter så bra. Köpte den ju mest för att det va kul att ha och jag hade inte möjlighet att prova den i affären. Så jag klippte till den liten, och nu är den skitsnygg! Visserligen ser man att jag har klippt men jag kan tycka att det är ganska snyggt, men tröttnar jag på det så är det ju bara att sy till kanterna och så är det klart.



Så här såg en alltså ut först.



Och så här ser den ut nu.



Och från sidan.

Jag är i alla fall nöjd. Första gången jag har vågat klippa i ett plagg. Är liksom inte den som är bästa vän med saxar. Men ja det var ju ett bra första försök tycker jag!

RSS 2.0