too much chilli for me

Vill bara informera er om att det kommer bli en tuff natt för mig hehe! Har käkat två portioner med nachochips och typ tre portioner chilli con carne! Vet inte om det är sånt man ska skriva offentligt haha men jag kände bara att jag ville dela med mig av detta. Såååå nu vet ni vems mage som kommer bubbla i natt. Nattinatti!

analyserar för fullt

Sitter i Hannas kingsize hästensäng och gör analyser för webbdesignen och snackar om vårt projektarbete. Business women going strong today! Stannar här för natten och imorgon är det projektmöte med Mats kl 9 och sen skola som vanligt. Gotta keep the good work up, puss på er!

svag och irriterad.

Idag har vädret växlat mellan sol och moln, blåst och vindstilla och även lite regn. När vädret är sånt så blir jag direkt på dåligt humör. Och snart så kommer även min röda vecka, antar att det också är därför mitt humör är som det är. Blir irriterad på killar/män som inte har en aning om hur det är och alltid ska vara extra jobbiga när de märker att man är skör. För jag blir verkligen svag som lilla nasse i nalle puh samtidigt som jag får humör som typ cruela de ville. Jag kan liksom inte göra så mycket åt saken så det bästa är att låta mig va. Så alltså, jag är på ett riktigt kasst humör idag. Stubinen är kort som attan och gråten är nära så fort något lite jobbigt händer. Ska i alla fall snart ut på en liten promenad med Nikita, förhoppningsvis får det mitt humör att stiga lite.

Puss!


vaken på natten och drömmer på dagen

Drömmer om den där känslan som fanns för länge sen. En dag kommer den tillbaka. Det vet jag.


passionerat men okontrollerat

Igår var det sista kvällen på årets malmöfestival! Den avslutades för min del med en för jävla bra konsert med MASKINEN! Svetten rann, håret var fullt av öl och fötterna gjorde ont, men det var så jävla värt det för fy satan vad bra det var!!!  Åt även asgod mat och hängde med fint folk! En bra kväll helt enkelt!

Idag ska jag först göra något åt kaoset på mitt rum och sen blir det chill och mys hos Nikita. Puss!


jag dansar men jag känner ingenting alls

Då var det över. Pressen släpper men hjärtat blöder lite. Känns lite som att någon lagt en tung, stor blöt disktrasa på mitt huvud och att allt skit måste pressas ut på mig innan den är tillräckligt lätt för att lyfta bort för att sedan tvätta bort skiten. Det kommer ta ett litet tag. Men det ska gå bra. Snart.


vi är bättre än grå

Jaha, då har tredje och sista året på gymansiet börjat. Det känns faktiskt kul att börja för en gångs skull. Vet att det dock kommer bli tufft men eftersom jag klarade andra året som sägs vara värst så borde jag klara detta också! Ser fram emot balen och studenten extremt mycket och tror nog att det är det som kommer driva mig frammåt när det känns tungt. OCH så klart mina underbara vänner, både de jag har i och utanför skolan!

Skulle speciellt vilja lyfta fram en speceill tjej. Vera. Tror jag har berättar förut om hur mycket jag tycker om henne, men jag har inget emot att göra det igen! Hon ställer alltid upp för mig, verkligen  ALLTID! Och hon är nog den personen som jag kan öppna mig mest för och som alltid har någon hjälp att komma med. Vi pratar nästan varje dag i telefon och disskuterar allt vi tänker på och hjälper varandra. Utan de samtalen skulle jag nog må jävligt mycket sämre för det mesta! Vera är verkligen en riktig klippa och jag är så otroligt glad att jag har fått lära känna henne. Vera Sahlström: JAG ÄLSKAR DIG!

Nu ska jag ta och sova, i've got some serious thinking to do. Puss!

hur kan man vara ensam men aldrig få vara själv?



Ensamhet. Ett simpelt ord som kan beskriva så otroligt stora och starka känslor. En sällskapssjuk person som jag känner mig ensam lite då och då även om jag egentligen sällan är det. Det handlar om att vara ensam vid rätt tillfälle. Ibland är det det skönaste som finns, att få vara helt ensam med sina tankar eller utan att ens tänka på något speciellt. Men ibland kan det vara något av det värsta som finns. Om du är ensam vid ett tillfälle när du verkligen inte vill vara det, då kan det vara riktigt hemskt. För det går inte över av sig själv. Sitter lite i den sistsen just nu. Är inte alls trött och jag har för mycket tankar i huvudet och ingen att dela dem med. Jag är också en person som tänker och analyserar saker mycket, alldeles för mycket ibland. Och just ikväll är det en sån kväll. Vet att jag kommer sitta uppe några timmar till eftersom man har vridit dygnet rejält. Hoppas på att sista säsongen av sex and the city ska trötta ut mig så att jag kan somna sen utan grubbel, annars kommer denna natten bli väääldigt lång...

bloggen har haft sommarlov

Har inte ens tänkt på att jag fortfarande hade en blogg. Den har bara försvunnit ur mina tankar och det har liksom inte kännts så viktigt att skriva om varje dag på sommarlovet. Man gör liksom inte så mycket speciellt varje dag. Har ju varit på Peace & Love, i småland, i falkenberg och sen har jag varit hemma och festat och chillat med mina kära vänner. Vi får se om jag kommer igång igen när skolan börjar den 22 augusti. Dax för sista året på gymnasiet, lite ångestladdat är det men samtidigt känns det sjukt roligt!

Just nu sitter jag och Nikky i Linneas lägenheter och softar, äter nötter och väntar på att hon ska komma tillbaks från jobbet. Sen ska vi laga lite mat och bara mysa. Puss på er!

RSS 2.0