kvalitetstid med mig själv

Idag blir det en lugn kväll hemma. Sitter just nu och lyssna på massa bra musik och snart ska jag sätta igång filmen "A walk to remebmer". Riktigt bölarfilm som det var väldigt längesen jag såg! Sen tänkte jag nog lägga mig faktiskt. Imorgon ska jag övningsköra, lämna ut fler CVn och sen vid tre tiden så ska jag till Åkarp. Där blir det middag och sen utgång till Slagt!

Ha en bra helg!


bra smärta - nu kör vi

Idag har jag rejäl träningsvärk från dansen igår. Men det känns skitbra! Träningsvärk är den enda smärtan som alltid känns bra även fast det gör ont.

Och jag har nu bestämt mig för att faktiskt försöka börja bli lite hälsosammare. Lägg märke till ordet "försöka". Har tänkt tanken så många gånger och misslyckats redan nästa dag. Jag ska göra enkla grejer som att dricka mycket vatten, vara noga med frukost varje morgon och undvika så mycket pasta jag kan. Sen dansar jag ju även varje torsdag och ska förska ge mig ut och springa någon gång då och då. Om jag inte springer så ska jag istället göra lite enkla övningar. Jag är inte förvånad om jag skriver om en vecka att jag redan inte pallar längre. Men jag ska i alla fall ge det ett vettigt försök och se hur det går. Önska mig lycka till!


WHOOOOP WHOOOOP MVG

Jag och Hannah fick idag äntligen reda på att vi fick MVG på vårt PROJEKTARBETE!!!!! FUCK YES!!! Känns helt jävla underbart!! KABAM!

det var väl det för idag, godnatt!

jag är så jävla grym

Idag var vi lediga. Men jag har inte legat hemma och degat för det! Nejnej! Träffade Hannah vid elva tiden för att plugga akitekunskap. Sen delade jag ut några CVn angående sommarjoob. Efter det hade jag utvecklingsamtal och sen stack jag till jobbet. Övningskörde hem därifrån dessutom! Pluggade vidare när jag kom hem och nu sitter jag och kollar Big Brother. Nöjd med effektiviteten idag, GO FANNY!


FRAMTID

Har precis fått klartecken att jag har fått ett jobb till hösten. Kommer att jobba på en turistbyrå i Abu Dhabi! ÄR DET COOLT ELLER VAD !!?? Läskigt också. Men det ska jag klara av!


tisdagsmys

Nu sitter jag i soffan med mamma och kollar top model. Bara tre modeller kvar nu, spännande!! Efter det är det desperate housewives, bästa tvtimmen på hela veckan!

Åt förresten grillat innan, NU ÄR VÅREN HÄR!!!


important

Har skickat ett viktigt mejl idag. Angående mitt liv i höst efter studenten. Nu pirrar det rejält i magen. Hoppas på det bästa!


I'm gonna live my life, no matter what, we party tonight.


solen skiner och jag gillar det

Idag grillade vi för första gången för i år. Sedan satt vi ute på trädäcket och åt i solens sken, riktigt härligt Hoppas nu att det här fina vädret håller i sig och att det snart blir ännu varmare. Sommaren och våren är verkligen mina årstider. Man blir mycket gladare när det är soligt och fint ute och nu i sommar har man ju så mycket att se fram emot med studenten, balen och allt annat kul som händer!



Fin sommarbild från midsommar förra året. Hoppas på många fina sommarkvällar i år också!

19.12

Igår var jag på KB med fina vänner. Många kom fram och sa att jag var snygg och hade snygga höfter. Även om de som sa så säkert hade druckit lite så är det alltid kul att höra!

Ikväll har vi gäster. Massa god mat. Puss!

vamos a la playa

Vilket underbart väder det är idag! Ja, man önskar ju att man kunde dra till stranden men det får väl bli liiiite varmare först. Har inte ens någon tid för sol idag. Ska till nova med mamma och sen har jag praktik med etik & livsfrågor på sjukhuset i Lund. Efter det är det dans som alla andra torsdagar. TAGG!

Måste hinna plugga nu innan jag ska dra. Puss.

ändrad åsikt



Har alltid sagt att jag aldrig kommer tatuera mig. Att jag inte ens har haft en tanke eller någon vilja att göra det. Men förra veckan så visade några kompisar till mig en massa fina bilder på helt underbara tatueringar. Och då blev jag faktiskt sugen. Om det ska bli av så blir det i så fall efter jag har fyllt 20 så jag har ju lång tid på mig att fundera. Jag tog mig lite tid att kolla på tatueringar och hittade den här underbara tatueringen idag. Så himla fin! Ett evighetstecken och ordet "faith". Men jag skulle nog hellre ha med ordet "hope". För att jag alltid försöker hoppas. Och jag tror på kärleken, vänskapen och att jag förtjänar ett bra liv.

15.36

Just nu: Plugg i sängen.

Längtar till: Varm dusch och desperate housewifes kl. 21.


damn right


study.com

Sitter och myser i min onepiece, äter mozarella med tomat och pluggar. Minus pluggandet så hade det ju varit perfekt men man kan inte alltid få det som man vill.

Har ingen tid att skriva vidare om idag men hade i alla fall en trevlig stund efter skolan med Nikita och Linnea. Puss!

SWAG NOTES







http://swag-notes.tumblr.com


last night was a good one

Igår hade jag en bra kväll. Förfest hos Angelica med henne, Diana och Madde. Sen drog vi till Slagt och skakade en hel del rumpa. När vi kom hem till Angelica blev det lite nattamat innan vi däckade.

Idag är jag inte lika tagg på livet om vi säger så. Har en del plugg att fixa idag. Jag som bara villa ligga i soffan och äta chips! Men nej. Det får väl bli senare ikväll, jag är..klar. COME ON GIRL JUST DO IT!



Gårdagens brudar i iphonekvalitet.

fredagsmys

Blev en lugn kväll med mina fina tjejer idag. Vi åt god mat hos Linnea och mös i soffan. Nu sitter jag i sängen och myser med How I Met Your Mother. Blir väl sängen snart. Imorgon blir det slagt!!

Puss.

dance ma ass off

Precis hemkommen från skolan. Ska få i mig lite mat, plugga och byta om. Sen tar jag bussen till malmö och dansar dancehall så det ryker! Kabom.

Här är låten som vi gör koreografi till, visst är den bra !?






så onödigt men ändå så nödvändigt

Hjöpotewszcbnnnkk??;3))€@42dwriolöptwsfbklb€&/:::gfeeykopopknvcde!!!!!!

Irriterad? Yes!


ledig som ingenting

Idag har jag vanligtvis två lektioner. När båda två är intställda så är jag helt plötsligt ledig! Så om en liten stund så kommer Hannah hit och pluggar iför provet på fredag med mig. Sen ska jag övningsköra, jobba och sticka hem och fortsätta plugga. Skönt med lite lugn och ledig morgon innan allt det!

Kiss u thru the computer.

alla dagar kan inte vara bra och idag inte en av de bra.

Har en liten dålig dag idag. Ingen motivation till skolan alls. Ska snart ut och övningsköra med mamma, det ska bli skönt att släppa alla andra tankar och bara fokusera på körningen.

Det känns som att livet är så enformigt nu. Plugga eller ha ångest över att du inte har pluggat tillräckligt. Det känns som om det man gör aldrig räcker hela vägen. Man skulle ha varit med sparsam med pengarna, pluggat mer till provet, varit mer aktiv på lektionerna osv. Men det är inte så jäkla lätt alltid ju! Skolan är ju inte rolig, vi gör det för att vi måste. För att man vill ha en bra framtid.

Jag vill bara ha sommar. Pragresan i maj, och sen studenten. Shorts. Bara ben. Solbränna. Glass. Sommarkvällar med de man tycker mest om. Körkort. Frihet!

Bäst jag pluggar vidare så jag kommer dit någon gång. Puss!

vi har försökt så många gånger nu, gått om varandra så många gånger nu.

Söndag = tänka att man måste plugga men aldrig riktigt komma till skott.


grabbhäng

Haft en soft kväll vid tvn med lillebror och hans två polare. Kollat lite fotboll (så klart) och lite film. Kul att Loreen vann melodifestivalen förresten, det förtjänade hon!


längtar efter sängen

Nu är jag hemma från dansen och sitter och trycker i mig lite mat. Skööönt att vara hemma igen efter en extremt lång dag! Nu får det bli en snabb dusch och sen ska jag plugga naturkunskap tills skiten sitter. Puss!


zzzzZZ

Är extremt trött idag så jag det får bli ett kort inlägg. Är förkyld och har sovit dåligt, därför är jag trött. Har även pluggat naturkunskap i 3 timmar med Hannah idag så det beror väl även på det.  Men vi har i alla fall varit duktiga. Nu ska jag försöka sova ut för imorgon blir det en lång tag. Skola 8.15 - 14.20. Plugg med Hannah till 16. Jobb 17-19 och sen dans 20-21. Det enda som lockar är ju dansen, men snacka om att jag kommer vara ännu tröttare imorgon kväll. Och så har jag prov på fredag ovanpå allt detta. WOHOOO!

true story


and the blonde girl is back!


ingen riktig söndag

Eftersom jag är ledig både på måndag och tisdag så känns denna söndagen inte på riktigt. För söndagar brukar innebära stress, ångest och trötthet på skolan. Men eftersom jag har två lediga dagar på mig att plugga och hinna med saker så känns det riktigt skönt idag! Men ska såklart försöka plugga idag också, annars kommer ju tisdagen bli likadan som söndagen brukar vara hehe. Lika bra att sätta igång då..


new stuff

Igår efter skolan så tog jag en övningskörningsrunda med mamma och pappa. Sen tog jag, Nikky och Linnea bussen till Lund för lite käk på bk och shopping. För min del blev det en ring på Gina Tricot och ett slags linne på Humana Second Hand. Ringen kostade 79 och linnet 89. BRA FYND!


Studentmössa

Idag hämtade jag ut min efterlängtade studentmössa! Tagga 13 juni!!!!


dancehall reggaeton

Idag var jag på första lektionen i dancehall reggaeton på Malmö dansakademi. Det var extremt kul samtidigt som vi tränade typ hela kroppen och jag blev riktigt svettig, perfekt träningsform! Sen var även musiken skitbra, precis min smak.

Nu ska en trött, glad och nöjd tjej lägga sig och sova. Godnatt!


RSS 2.0