dags för ny en vecka

Hallå,

Då var det alltså måndag igen och ny vecka. Gillar inte måndagar, eller ja vem gör det? Man är trött och det är långt till helgen. Men jag orkar inte sura över det, för det är inte långt kvar till lovet nu och då finns det ju ingen anledning att vara deppig!

Idag har jag haft 2 lektioner och sen var resten inställt/arbeta självständigt hemma. Så då stack jag hem, pluggade lite och sen åkte jag och mötte Nikky, Ellen och Malin på medie. Va där ett jag och sen stack jag, Nikky och Ellen ut på stan lite för Ellen skulle handla parfym. Tror det blev en DKNY. Efter det blev det en snabb runda in på donken innan jag och Nikky mötte upp Tim och tog bussen hem.

Nu sitter jag hemma och filar lite på mitt historiaarbete som ska skickas in ikväll. Ska bara läsa igenom det en gång till sen är jag klar. SKÖNT! Är helt pluggfri ikväll, så ska väl kolla lite tv och chilla vid datorn.

Ha det bäst !



En bild jag tog någon dag :)

klassfesten































Det togs en hel del fler bilder men jag orkade inte lägga ut dem alla. Kanske ingen som hade orkat titta på alla ändå haha. Jag hade i alla fall en trevlig kväll, tack Wilhelm !

MORS DAG

Hejsan,

Idag är jag riktigt trött. Har varit förkyld hela veckan och igår när jag kom hem hade jag så sjukt ont i halsen. Men jag hade kul minsann, det är ju det viktigaste! Idag är det ju Mors dag, grattis mamma jag älskar dig ! Hon fick en ittala mugg av mig och min lillebror.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt och försöka få min förkylning att gå över. Blir väl lite plugg med tyvärr. Nu ska jag nog kolla på vänner, det var ett tag sen nu.

Ha det bra, bilder från igår kommer senare idag!


kvällens outfit






saturdaay

Hejsan,

Nu ligger jag framför tvn och myser och slökollar på simpsons. Senare idag ska jag förhoppningsvis fixa till min utväxt med lite blondhårfärg. Hoppas det blir av och att det i så fall blir bra. Sen ikväll är det klassfest hos Wilhelm. Vi ska grilla, för min del blir det fläskfile och paprika med fetaost i aluminiumfolie. Mumsigt!

Annars idag ska jag bara ta det lugnt, är rätt förkyld så jag behöver vila mig. Måste nog även plugga lite, vi får se om det blir av hehe.

Ha en bra lördag! Bilder från ikväll kommer nog imorgon.

moonwalkarN

Hejsan,

Idag hade jag bara 1 lektion, företagsekonomi. Efter det stack jag till medie och mötte upp Nikita och Tim och spenderade lite tid med dem innan vi stack hem till Staffanstorp. Då tog jag det lugnt en stund och åt lite och låte sånt trevligt och sen stack jag hem till Nikky. Vi skulle vara vakter på hennes lillasysters klassdisco. Rätt kul ändå och de små barnen var imponerade av att jag kunde moonwalk hehe. Efter deras disco stack vi hem till Nikky och åt lite och sen bar det av till Dave i Malmö. Nu har jag varit hemma ett tag och sitter och äter lite pasta och sörjer över att jag är så nedrans förkyld.

Aja, imorgon blir det klasspartaj, ska bli kul! Sov gott världen !

inte långt till helgen nu

Hallåja!

Vaknade imorse med riktigt ont i bihålorna, inte så kul men jag kunde hoppa över idrotten eftersom jag ändå inte kunde vara med. Så jag stannade hemma och vilade mig och sen kom jag på att jag inte hade lektion förrens klockan 13 eftersom både matten och engelskan var inställd. Så jag sov till 10 tiden och sen gick jag upp och städade som jag hade behövt göra efter skolan annars. Sen tog jag en dusch och stack till skolan.

Nu sitter jag hemma och är nästan klar med mitt historiaarbete om när berlinmuren föll. Har även gjort lite på bokpresentatinen på engelska som ska vara klar på måndag. Ska nog skriva lite till och sen sticker jag till Nikita.

Ha det fint !

gårdagen

Hej,

Mitt internet ville inte sig riktigt igår så här kommer min gårdag i punkter. Skriver om idag när jag är hemma från skolan.

LEDIG DAG
* Gymmade med Tora
* Åt falafel (viktigt att anteckna)
* Mötte upp Nikky, Tim och Armend i Malmö och va där en liten stund
* Tog bussen hem
* Hjälpte till att olja trädäcket här hemma
* Stack ut en stund med Nikky och Tim
* Chillade vid datorn
* Sov

En liten bild på mig igår i Malmö..


Linslus som jag är så kunde jag inte låta bli att posa när Nikky hade systemkameran med sig hehe.

Ha det fint !

zlatan, får man låna lite av ditt självförtroende?

Hejsan,

Ja rubriken, nu undrar ni va ?! Jag hörde på radion i morse att Zlatan i en intervju med tidningen café hade sagt något i stil med: Om vi ska kunna lyckas bra i ett mästerskap behövs 11st Zlatan på planen. Jävlar vilket självförtroende tänkte jag! Visst, Zlatan är bra, men är han verkligen SÅ bra? Jaja, det kan ju diskuteras.



Här har ni honom..

Nog om det, fick förresten reda på att jag förmodligen fick VG på matte B provet !!! Inte helt säkert än men förhoppningsvis. Annars har det inte hänt mycket kul idag, eller jo vi fick en teater uppspelad för oss i skolan. Den handlade om missbruk, droget m.m och var faktiskt väldigt bra. Men nu måste jag sätta igång att skriva mitt historiaarbete, wish me good luck!

Ha det fint !

saknar att åka bräda



Min snowboard i mitten, love it.




så vackert eller hur !?

Över 1 år sen vi var iväg på skidresa nu, hoppas det blir av nästa år!


måndag igen

Hejsan,

Har inte haft speciellt jobbiga lektioner idag. Lite historia, lite svenska och muntligt nationellt prov i tyska. Det enda som var jobbigt var tyskan. Var verkligen jätte nervös när vi skulle gå in och prata. Men det löste sig rätt bra till slut tror jag. Vi får se sen när betygen kommer. Imorgon ska jag få reda på mitt reslutat i Matte B provet, blir lite skakis bara av tanken på det. Ja, vi får väl se hur det går !

Nu ska jag sätta mig ner och försöka plugga utan facebook, vi får väl se hur det går haha. Måste göra klart lite företagsekonomi tills imorgon och även skriva lite på mina arbeten i historia och svenska. Så, då sätter jag igång..
Ha det !

night ravers




me ♥ shoes




Kanske kan kännas tråkigt med svarta skor, men det är så jäkla bra att ha ett par svarta, det passar ju liksom till allt. Alla dessa skor kommer från http://www.dinsko.se. Ska i alla fall investera i ett par svarta sandaletter, sen om det blir något utav dessa par eller kanske några jag hittar i London, det får vi se :)


då var det söndag igen..

Hejsan,

Ja, nu är det söndag igen och jag är trött som alltid på söndagar. Den här dagen blir nog inte så händelserik, ska nog mest plugga inför muntligt natinonella i tyska som jag har imorgon. Kanske sticker ut och springer också men det är nog inte så troligt att det blir av.

Igår efter jag hade varit på karnevalen så stack jag hem en stund och åt och fixade mig lite och sen stack jag hem till Nikita, taggade till och sen blev det fest i Malmö. Hade skitkul och fick till och med lära mig lite salsa haha.
Det kommer nog lite bilder senare idag. Ha det fint !

lundakarnevalen












Jag och karnevalens snyggaste pågar i bakgrunden..



Haft en sjukt härligt dag med Tora i Lund !

fridaaay

Hallå,

Då var det äntligen fredag! Idag i skolan var det bokdansen, så idag har man dansat grekisk folkdans för första gången ;) Slutade typ halv 12, åt lite snabbt på skolan och sen åkte jag och mötte Nikita i Malmö. Vi tog en liten snabb runt på entré och sen stack vi hem till Dave. Skulle egentligen stuckit till karnevalen ikväll men jag orkar helt enkelt inte. Hade inga stora planer ändå och eftersom jag ändå är trött och har träningsvärk så sticker jag dit imorgon istället. Dessutom så SPÖRENAR det nu i Staffanstorp, vet inte om det gör det i Lund men men antagligen. Så lite skönt att man inte ska dit ikväll. Jag sticker hem till Amanda ikväll istället med henne, Nikita och Linnea.

Så här såg jag ut idag, inte världens bästa bild men men..


Ha en bra fredag !

helt slutkörd

Hejsan,

Jag är verkligen helt slut i hela kroppen. Vill ni veta varför? Jo, för idag på idrottslektionen så skulle vi springa så många varv vi orkade, ni vet på en sån friidrottsbana som är 400 meter. Jag sprang 18 varv, vilket var mvg !! Jag hade först ställt in mig på att springa 14 varv som var vg för jag trodde aldrig jag skulle orka springa fler. Men när jag var på mitt tolfte varv, så tänkte jag: nej, nu jävlar ska jag springa 18 varv, jag SKA klara det! Och så blev det, riktigt nöjd !

Efter skolan tog jag en liten snabb fika med Hannah och Karolina och sen tog jag bussen till Malmö för att gå till tandläkaren. De sa att allt såg bra ut och det är nog inte så lång tid kvar nu innan jag får ta av den. Längtar riktigt mycket! Nu ska jag plugga lite företagsekonomi, käka och sen ska jag nog bara chilla vid datorn. 

Ha det fint !  

revyn ikväll

Hejsan,

Nu har jag varit hemma från skolan en liten stund. Ska snart börja plugga lite och ta något att äta, är sjukt hungrig! Ikväll så blir det Katterevyn med Vera, Hannah och Moa. Har inte mycket mer att säga, förutom att jag är sjukt glad över att det har varit så varmt och fint väder idag! I LOOOOOVE IT !

Ha det bäst !

soooool

Hejsan,

Idag skiner solen och det börjar bli varmt igen, det gillar vi STARKT! Men något som är tragiskt är att jag har blivit av med min mobil idag. Jag trodde att jag hade lagt den i skolväskan men när jag sitter på bussen och ska ta upp den så är den puts väck. Så någonstans mellan hemmet och busshållsplatsen måste jag ha tappat den, hur man nu kan lyckas med det? Så imorgon blir det att fixa ett nytt simkort och så får jag använda min gamla mobil tills mitt abonemang har gått ut och jag kan få en ny.

Efter att jag hjälplöst hade letat efter min mobil utan resultat stack jag hem till Nathalie en liten stund. Skulle egentligen bara hämta lite saker men det blev att jag stannade i 2 timmar och snackade haha. Det brukar bli så när vi ses, vi har alltid så mycket att prata om.

Nu ska jag chilla lite vid datorn och sen blir det Desperate Housewives!

Ha det!

matte, matte, matte...

Hej,

Nu sitter jag och pluggar matte igen. Sjukt drygt men jag vill ha VG på provet imorgon så ikväll blir det plugg, plugg och åter mer plugg. Har varit och handlat lite naturgodis och vatten som jag ska ha och äta imorgon på provet. Kommer behöva energin om jag ska orka tänka i fyra timmar. Ja, nu måste jag fortsätta plugga men ska bara visa er en sak först.

Så här såg min busshållsplats ut imorse, visst är det synd att folk ska hålla på och förstöra utan anledning?


Bara onödigt !


hemma från lund

Hallå,

Nu var man hemma igen. Ja, det va nu jag skulle plugga eller hur var det? Jag undrar hur det kommer gå egentligen? Har ingen ork över huvud taget. Jaja, jag och Vera fick i alla fall klart nästan hela arbetet så det är ju bra i alla fall. Men matten, ja hur ska det gå? Nej, nu ska jag faktiskt plugga !!

Träffade förresten Amanda och Madeleine på bussen, trevligt värre :). Ha en bra dag !


frukost på e-house

Hejsan,

Om ca 1 timme så ska mamma köra mig in till Lund där jag ska träffa Vera. Vi ska äta en sen frukost på Espresso House och sen ska vi plugga samhällskunksap och sätta ihop vårt arbete. Sen när vi är klara tar jag bussen hem mätt och belåten och sätter mig och pluggar matte. Det blir förmodligen det som händer resten av dagen tyvärr. Men matte b provet är på tisdag så jag har inte mycket till val. Tror mamma skulle hyra en film sen så då kanske jag tittar lite på den och tar en paus från mitt pluggande. Gud vad ni måste vara intresserade av vad som kommer hända denna händelserika söndag haha !

Här kommer en liten bild på hur jag såg ut igår..



Hippie-style !


Ha det fint !

bättre än gaga eller?



Sjukt duktiga tycker jag, härligt att se :) ! Vad tycker ni?

movienight (L)

Hejsan,

Idag har jag inte gjort mycket. Pluggade lite samhällskunskap med pappa precis. Det handlade om politik, vi skulle typ jämföra olika ledarsidor från olika tidningar zzzz.... Ja jag vet, riktigt drygt ! Men pappa hjälpte mig så jag fick ihop det rätt bra till slut, imorgon ska jag träffa Vera och då ska va sammanställa det tillsammans.

Ikväll ska jag hem till kära Nathalie och kolla på film. Hon har så många bra filmer som jag aldrig har sett förut, ser nog en ny film nästan varje gån jag är där haha. Så det är vad som händer ikväll. Nu ska jag nog ta en dusch, sen käka lite och sen vandra de 50 metrarna till Nathalies hus haha.

Ha en bra lördag !


bilder från igår











amahje var trött när vi åkte hem, hur söt som helst !

så ska det låta..

Hallå,

Nu sitter jag hemma med mamma och pappa och tittar på så ska det låta. Ska jag vara helt ärlig så är det ett av mina favoritprogram haha. Men det är så mysigt och så spelar dom en massa bra musik och jag tycker det är kul att försöka  lista ut vilken låt det är. Så ja, jag stannar hemma ikväll, det blev så idag.

Imorgon blir det Nathalie, ska bli kul !


softar hos nikita

Hejsan,

Nu sitter jag hos Nikita i hennes varma tröja med päls på insidan, riktigt mysigt. Imorse var jag uppe tidigt och damsög huset och städade toaletterna, inte så kul men jag tjänar en liten slant på det så det är värt det. Sen tog jag en dusch, käkade och fixade till mig lite och sen stack jag till åttan och träffade amanda en liten stund. Hom hade stått i kiosken sen 8 och var dödstrött.

Ja, jag är ju som sagt hos Nikita nu och vi ska bara softa idag. Ikväll ska jag kanske kanske hem till Sandra med ett gäng andra tjejer, men det är fortfarande osäkert. Nikita tycker att jag ska bli brunett som jag var ett tag i åttan, vad tycker ni om det?

Så här såg jag ut då..


Har ingen bild på hur jag ser ut just nu men det är bara att scrolla ner några inlägg så ligger det en bild någonstans på mitt blonda hår.

Det var det jag hade på hjärtat just nu, säg gärna till vad ni tycker angående mitt hår eller om ni har något annat ni vill kommentera. Ha det fint !

hemma igen

Hejsan,

Nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll med Nikita, Amanda, Ellen och Emelie. Vi var ju som sagt och såg the Last Song, och den var verkligen riktigt sevärd! Allihopa grät, och den var bara så fin och bara jättebra helt enkelt. Den är verkligen att rekommendera.



Här är en bild från filmen med Miley Cyrus och Liam Hemsworth, så otroligt gulligt ! Ha en fin kväll allesammans !

snabbt inlägg

Hej!

Min dag:
* Slappat
* Gjort Matte
* Fixat till mig

Snart..
*Bio med en massa härliga tjejer, vi ska se Last song !

HEEELG !

Hej,

Ja nu är man ledig fram tills måndag, riktigt skönt ! Tyvärr ska jag plugga lite i helgen men det kommer hända en hel del kul saker också. Ikväll blir det myskväll med Amanda och vi ska bara njuta av helgen och ta det lugnt. Imorgon blir det nog bio med henne och Nikita.

Så här såg man ut idag..


Tunika från Gina Tricot


Ha det fint !

härliga sommarklänningar


Alla från BikBok: http://www.bikbok.com/

Fina eller hur?

träffade gamla godingar idag

Hejsan,

Idag när jag stod och väntade på bussen hem till Staffanstorp så träffade jag Nathalie, Johanna, Hilda och de andra i deras klass. De går i nian i Staffanstorp och hade varit i Lund på något museum. Så jag tog bussen hem med dem och sen följde jag med Nathalie och Johanna till min gamla skola där de går nu. Det var kul att komma tillbaka igen men jag är glad att jag inte går kvar där. Det räckte med tre år. Men jag fick träffa min gamla tyskalärare Ingrid och hon var så glad att se mig och sen träffade jag även Jim min gamla svensklärare. Han var nog nästan ännu gladare, han utbrast: Åh, gud vad kul att se dig! Jag har haft en så tuff dag idag och nu kom du och förde lite glädje till mig, nu har jag ork att gå på nästa möte. Visst är det kul när någon blir så glad att se en? Han var verkligen världens bästa lärare som alltid tänkte på elevernas bästa. Så det var en fin dag idag, när jag fick träffa de två bästa lärarna jag hade på den skolan.

Ja, som jag skrev innan så måste jag ju plugga en hel del idag med. Kom hem senare än jag hade tänkt i med besöket på skolan så jag har inte kommit igång än men det är väl dags att börja nu..

Ha det fint !

inte långt till helgen nu..

Hejsan,

Nu är det Tisdag och inte långt kvar tills det är helg. Eftersom man är ledig både torsdag och fredag, tack jesus ! Förhoppningsvis så händer något kul, har inga planer än men det kommer jag lovar! Idag blir det mer matteplugg och även samhällskunskap. Sen ikväll är det Desperate Housewives och Cougar Town, man kan inte annat än älska tisdagskvällarna!

Ha det bäst !

maria montazami <3

Hejsan,

Idag sitter jag och pluggar matte igen och det är minst likas tråkigt som igår. Just nu har jag kört fast så jag sitter och väntar på att pappa ska komma hem och hjälpa mig. Ikväll blir det mys framför tv:n. Ska titta på Svenska Hollywood fruar kl.21.00. Min favorit där är lätt Maria Montazami, hennes uttryck är så härliga ! Så det är min underhållning ikväll. 
 
Här har ni henne..





jag gillar inte matte

Hejsan,

Ja då sitter man och räknar matte. Åh vad det är tråkigt ! Men jag har nationelltprov i Matte B den 18 maj så jag har inget val. Tog en liten bloggpaus nu så jag hinner med det idag också. Har bara fördjupningsuppgiften nu sen är jag fri som en fågel. Då ska jag ta en dusch och få på mig lite kläder, sitter nämligen fortfarande i pyjamas haha. Ikväll blir det Nikita en stund och sen hem och sova.

Hoppas ni har haft en fin helg för det har jag !

lördag 8 maj

Hejsan,

Nu sitter jag hos Nathalie och pratar, verkligen skönt att prata ut ibland. Ska stanna här ett tag till ocn en sticker jag hem äter, duschar och lite sånt och en ikväll blir det marknaden med nikky, amanda och andra fler folk.

Ha en fin kväll !

hos nikita

Hallåja,

Sitter hos Nikita och kollar på simpsons. Hon är för söt asså, kan knappt slita ögonen från tv:n, typ hennes favoritprogram :) Jag sover här i natt eftersom jag är ledig imorgon, najs ! Imorgon följer jag med henne till Medliegymnasiet igen. Sen på kvällen blir det nog bonnamarknaden med henne och Amanda.



Ha en fin torsdag allesammans!

torsdag och morgon

Hejsan,

Nu sitter jag ensam i cafeterian och gör i princip ingenting. Äter lite frukost som jag inte hann i morse bara. Har egentligen idrott nu men eftersom jag var sjuk igår så är jag inte med. Eftersom det är så kallt ute så sa min lärare att jag slapp stå ute i stadsparken och titta på när de andra springer så därför sitter jag här nu.

Men jag känner mig fortfarande rätt frusen, det är ingen som vill komma och ge mig en kram? :)


uttråkad sjukling

Hallå,

Sitter hemma och har ont i halsen och är förkyld, hade även lite feber imorse men den har gått ner nu. Mår bättre nu när jag har druckit lite varm mjölk med honung och kan nog gå till skolan imorgon. Blir att lägga sig tidigt ikväll i alla fall. Har precis kollat lite på tv och nu sitter jag vid facebook men jag är verkligen riktigt uttråkad. Åh, det är så fint väder. Vill ju gå ut och göra något kul, istället är man tvungen att sitta inne och tycka synd om sig själv hehe.

Lite snygga bilder jag tog bara för att jag var så uttråkad..



så jävla sant!





Ha det fint!


we are so hot..






seg dag

Hej,

Den här dagen har varit sjukt seg. Vi är egentligen lediga idag men eftersom det var nationelltprov i engelska så var man tvungen att släpa sig till skolan i alla fall. Efter det gick jag till gymet och sen tänkte jag åka hem i lugn och ro. Men nej, då skulle vi tydligen ha dramalektionen vi inte hade förra fredagen för att läraren aldrig kom. Så jag kom inte hem förrens kl.15 fastän jag egentligen skulle varit ledig hela dagen. Sen halv fyra var jag och klippte mig. Det blev bra men jag orkar inte lägga upp en bild idag, kommer väl imorgon eller något. Ikväll blir det nog mys framför tvn. Har inga läxor och det är en massa bra program idag.

Ha det bäst !

@ school

Hejsan,

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha svenska. I eftermiddag blir det historiaprov. Önska mig lycka till! Efter skolan blir det Malmö med Nikita och förhoppningsvis middag på Burger King, mums!

Ha en fin måndag!

måste bara säga..

..att denna låten är riktigt jävla härligt! You just gotta love it!
 Försökte hitta originalvideon men det gick inte så det blir en med lyrics istället. Då kan du ju dessutom sjunga med !



Lyssna & Njuuut!

söndag

Hejsan,

Jag hade en kul kväll igår i Malmö och det va kul att träffa en massa nya trevliga människor. Idag har jag först varit med och överraskat min kära morfar som fyller 70 om en vecka. Han hade inte misstänk något och han verkade glad över att vi kom.

Sen har jag pluggat en hel del historia idag och jag måste tyvärr plugga mer sen. Har ett viktigt historiaprov imorgon som är väldigt viktigt eftersom det är det sista provet vi har innan kursen är slut. Usch, man blir så pressad nu mot slutet av terminen, får riktig prestationsångest ibland. Klart att ett prov inte är hela världen men har man kämpat en hel termin och fått mvg på alla prov och sen får man vg på det sista och vg i betyg så känns det ju rätt surt. Förhoppningsvis går det bra.

Nu ska jag ta det lite lugnt vid datorn innan det blir mer plugg. Puss!

trött

Hejsan,

Idag är jag väldigt trött och seg. Ska bara va hemma nu och plugga och städa rummet och en massa andra tråkigheter. Men sen ikväll blir det livat igen. Då sticker jag till Malmö med Nikita och Amanda och träffar några killar i där som dom känner. Ska bli kul!

Ha det fint!

RSS 2.0