kommit till rätta

Nu har jag bott hos familjen Jacobsson i några dagar. Har fått hit alla mina saker och börjar känna mig mer och mer som hemma här. Förutom det så började jag att sitta i receptionen idag. Där tar jag samtal, kopplar vidare, ordnar med visum och tar hand om besökare. Kommer sitta tillsammans med receptionisten nu i några dagar och sen på söndag ska jag vara där själv eftersom hon är borta då. Ska desstutom börja 8.30 istället för 9.30 men från och med imorgon så kommer jag att få lön. Innan har det ju mer varit som praktik. Så det ska bli kul att få tjäna mina egna pengar!
 
Annars har det väl inte hänt så mycket mer förtom att jag slog i knäet idag på jobbet. Har lite svårt att gå i trappor men annars är det rätt lugnt.
 
På torsdag kommer mamma och Henrik, längtar!
 
Puss!
 
 

förändring

Nu är det så att jag har bytt boende! Har ju hela tiden tyckt att det har varit lite trångt och jobbigt att bo i en liten lägenhet med två andra personer utan ett eget sovrum. Och egentligen var det ju meningen att han jag bodde hos skulle åka iväg till Fillipinerna och vara där i ca två månader och då skulle jag ju få lägenheten för mig själv.Men det har blivit uppskjutet länge nu och vet inte ens om det blir av. Men jag har som jag nämnde förut lärt känna en jätte trevlig svensk familj här som hade ett rum över, och de sa att jag kunde få flytta in där om jag ville. Och så blev det!
 
Har ju faktiskt bara en månad kvar här och nästa vecka kommer mamma och Henrik och då ska jag bo med dem på deras hotell den veckan. Så ska bo här nu i en vecka, sen på hotell i en vecka och sen två veckor här igen. Insåg precis när jag skrev detta att det kommer bli en massa upp- och nerpackning av kläder och saker haha!
 
Känns väldigt trevligt att bo med svenskar. Och att bo i en familj. Det blir en annan gemenskap och man känner sig lite mer hemma. Och by the way, fick panbiff med kokt potatis idag! Inte ätit något sånt sen jag var i Sverige! Så sjukt gott!
 
Nu ska jag ta hand om min tvätt. Puss!
 
 

åter igen, TILLBAKA

Här var det tomt på inlägg ja. Nu är det skärpning från min sida!
 
Har hunnit hända en hel del sedan jag skrev sist. Jag har fått kontakt med en svensk familj som bor här i Abu Dhabi. Var hemma hos dem på middag förra fredagen för att lära känna dem och framför allt dottern som är 17 år. Allstå ungefär lika gammal som mig. Dom är jätte trevliga allihop och jag är precis hemkommen från Abu Dhabi City Golf Club som även har en pool där jag har varit med dem idag. Ska ta en dusch nu och sen ska jag hem till dem ikväll. Det känns perfekt eftersom det egentligen är det jag saknade innan. Någon i min ålder egen ålder som man kan umgås med. Och det känns väldigt skönt att de är svenskar. Är ju ganska van vid att många pratar på sitt eget språk runt omkring mig och liksom glömmer bort att jag inte föstår. Därför är det perfekt är de är från Sverige.
 
En annan stor grej måste jag också berätta. Mitt hemresedatum är ändrat. Kommer att komma hem den 15 november istället för 10 december. Och det handlar inte om att jag har valt det själv utan att det finns speciella regler för visum. Jag ska förlänga mitt visum med en månad. Men för att få en månad till så måste man flyga ut ur landet och sen in igen. Men probelemet är att jag får inte lov att jobba på resebyrån då. Man får inte göra det mer än två månader. Så det finns ju ingen mening för mig att krångla med att flyga ut ur landet och sen komma tillbaka hit bara för att chilla i tre veckor. Så som sagt, kommer hem 15 november istället!
 
Nu ska jag vila, ta en dusch och sen åka hem till dem. Puss!

tillbaka

Har varit några dagars frånvaro här. Kan berätta lite om de senaste dagarna. i fredags och lördags så spenderade jag tid med pappa på hans hotell. Vi slappade vid poolen och åt god mat på kvällarna. Sen i söndags och måndags var jag på jobbet och efter jobbet i söndags så var jag även på Marina Mall och köpte skor.
 
Igår när jag kom hem så mådde jag inte alls bra. Låg i sängen hela kvällen och kände mig illamående, yr, ont i huvudet osv. Så idag har jag varit hemma från jobbet och vilat mig. Sen ikväll kom pappa hit och åt kvällsmat med oss, mysigt värre!
 
Nu ska jag skypa med Sebastian, puss!

RSS 2.0