nationaldagen

Igår var jag med Karolina på en studentfest, sjukt trevligt var det! Sen följde vi även med den ut och det blev en runda på både Hipp och Etage innan vi tog oss hem. Idag har jag jobbat på morgonen sedan träffade jag alla som jag ska åka på flaket med på studenten och fixade våra lakan. Efter det gjorde jag, mamma, pappa och mormor upp allt inför studenten med mat och liknande.

Sedan bllev det även en snabb runda till Malmö med Nathalie för att träffa Sara och Nina innan jag kom hem och åt grillat med familjen. Till efterrätt blev det jordgubbar, det är ju trots allt Sveriges nationaldag! Samtidigt som vi åt efterrätten så kollade jag på det ABSOLUT SISTA avsnittet av Desperate Housewives. Sjukt bra och tårarna rann faktiskt i slutet. Kommer nog aldrig att uppleva en sådan bra serie igen. Saknar den redan...

Imorgon blir det diplomering i skolan, dax att sova nu. Puss!


chill dag

Denna dagen har varit sjukt soft. Stack till skolan vid 11 tiden och snackade betyg med några lärare, lämnade tillbaka skoldatorn och åt lunch med Lovisa och Madde. Sen tog jag mig till mobilia för att träffa Sara lite och sen mötte jag upp ett helt gäng med tjejkompisar i stan. Vi var sen på en utbildning hos Swedish Match för att kunna jobba hos dem i sommar och sälja och dela ut snus. Ska bli skitkul, vi ska bland annat få jobba på tennisveckan i Båstad!

Nu ikväll har jag bara låtit livet leka och njutit av att jag inte har några läxor på ett VÄLDIGT långt tag! Imorgon har jag körskola kl.10.05 så nu är det nog dax att sova, puss!


ansiktsmask

Tänkte fräscha upp min hy lite med en ansiktsmask. Så här snygg är jag alltså för tillfället...




Förbättring

Igår gjorde jag verkligen ingenting. Jag bara lullade runt här hemma och var allmänt uttråkad. Bakade en sockerkaka, kollade lite på one three hill, ja det var väl typ det haha.

Så idag ska jag försöka vara lite mer produktiv. Jag ska städa mitt rum, rensa fiskvattnet och sen tänkte jag även gå ut och gå eller göra någon form av motion. Ksnske att jag rensar garderoben också om jag är riktigt duktig haha! Vi får väl se...


MIN STUDENTBAL

I torsdags hade min skola sin bal. Vi började med middag på af-borgen och sedan klubb på Tegners och till sist efterfest på af igen. Hela kvällen blev väldigt lyckad och jag hade skitkul!

image description

image descriptionimage descriptionimage description

RSS 2.0