TAGGAR PEACE & LOVE

Sitter och lyssnar lite Håkan Hellström och taggar upp inför Peace & Love! Imorgon går tåget!!! Har haft biljetten bokad sen i december och så kändes det så otroligt långt borta, och nu är det liksom dax imorgon!

Har bränt min som attan på ryggen idag och det svider som fan men jag orkar inte ens bry mig. SÅ BRA DETTA SKA BLI!

Puss! Massa bilder kommer när jag är hemma igen och har hunnit vila upp mig lite hehe.


söndag

Blev en myskväll hos amahje igår och sen så sov jag där. Idag har jag varit på Nova med Vera och handlat en massa saker till Peace and Love, bland annat ett par riktigt söta rosa gummistövlar!

Vi åker upp 7.20 på onsdag och jag är så jäkla taggad! Vill åka NUNUNUNUUUUU! Fast jag behöver några fler dagars förberedelse så det är rätt okej ändå. När jag väl kommer dit blir det skitbra!

Puss på er!


förändring

Fixade en ny header igen! NU är jag riktigt nöjd, så här ska det se ut!

Bilden är från igår på midsommarafton. Den tillbringades med Vera och Vera i Åhus. Eller vi var hos Veras farmor och farfar i Yngsjö och åt middag med dem och sov i gästhuset som de har. Sen så tog vi oss in med bussen till Åhus på kvällen och var vid bryggan och träffade lite folk och så. Sen så hände vi med några tillbaka till Yngsjö till en sommarstuga där vi efterfestade tills det ljusnade och sen drog vi oss hem och sov. Det var i i alla fall en väldigt bra kväll!

Sen i natt kom Nikita, Amanda och Linnea hem från Cypern så efter mauden så ska jag träffa dem och catcha up lite och mysa. Puss på er!

V.E.S.P.A

Har jobbat måndag-fredag så har inte haft så mycket bloggork kvar. I Fredags var jag på 20års fest hos Jocke! Först middag med smörgåstårta, marängsviss, skumpa och rosé och sen stenhård fest tills det ljusnade ute!!!
Så igår blev en ganska lugn dag om vi säger så. Sov 12 timmar och sen var jag redo för övningskörning och nu sitter jag hos Hannah. Hon har rivit upp hela rummet i panikjakt efter en spindel som tydligen var i hennes säng imorse haha. Men nu är den puts väck och vi kan inte hitta den så hon är ganska stirrig nu hehe. Senare ikväll tar vi oss in till Lund och käkar pizza på V.E.S.P.A
YEAH LET'S GO AND EAT SOME PIZZA!

sleden tjej

Är riktigt trött. Ont i huvudet och ont i axlar och nacke. Har jobbat hos pappa i 2 dagar nu och ska jobba fram tills midsommar typ. Sitter framför datorn hela dagen och letar fram adresser för direktreklam som jag sen skriver in i excell, därav mina smärtor på grund av datorn. Men jag behöver pengar och det är alltid bra med jobberfarenhet!

Just nu sitter jag och softar lite och snart kommer Hannah hit och hänger och myser med mig.


hello boring

Insåg precis att min blogg blivit världens tråkigaste! Inte för att man brukade vrida sig av skratt när man läste den innan men jag skrev i alla fall något! NU har jag ju inte skrivit på flera veckor, skärpning faktiskt! Jag gillar ju att blogga, vet inte varför det inte blivit av.

Så nu ska jag göra ett nytt försök! Ska börja med att byta header och lite design så småningom. Ska nog ta tag i det på en gång tror jag!


RSS 2.0