natten är ung och jag ligger vaken

Kan fan inte sova, är alldeles för uppspelt haha! Ska göra ett nytt försök nu, natti!


Resfeber

Imorgon åker jag och Hannah till Berlin!! Nuu pirrar det i magen en aning vill jag säga hehe. Endast tyska tills tisdag, whoo!

Men det ska bli riktigt jäkla kul, fira nyår i Berlin och allt!


Tänkte bara säga..

Grattis till min lillebror som fyller 16 idag! Vi har haft mormor och morfar här på fika med våfflor och den åt vi mysig middag med familjen på kvällen.

Idag är det typ årets festkväll men jag spenderar den hemma med mamma och pappa framför tvn. Hade inte valt nåt annat idag, hur mysigt som helst!


mitt i kalle anka

Passar på att göra en liten snabb uppdatering mitt i kalle anka och önska alla en god jul! Min jul firas hos mig med familjen och mormor och morfar. Efter Kalle så blir det julklappsutdelning och sen stor julmiddag!


Dan före doppare dan

Idag har jag pluggar projekt med Hannah, handlat present till lillebror, gjort knäck, klätt granen och kollat bingo lotto med familjen. Mysigt!

Julafton imorgon, känns bra!


effektiv

Idag har jag hunnit med att städa på mammas jobb, handlat julklappar, städat hemma och putsat silver. Sen ikväll har jag varit hos Amanda och kollat på film.

Imorgon blir det projektarbetes plugg med Hannah i Lund och den hem och klä granen och mysa. Puss!


och hon babblar på om allt..

Hade körlektion idag och det gick skitbra! Har bytt körskola och nu känner jag mig verkligen bekväm, äntligen ska jag ta tag i körkortet!

Verkar bli en hemmakväll idag. Är ganska pank och och 17 år som man är så kan man inte följa med ut heller. Så fram tills Berlin blir det att mysa hemma med familjen. Ska på tjejmiddag i dagarna hos Sara också, alltid lika trevligt med sånt!

Och när vi är hemma från Berlin så fyller jag äntligen 18 jäkla år! Får höra ibland att så speciellt är det inte och det är ingen skillnad. Skiter i det! Eftersom jag nästan alltid är yngre än alla jag umgås med på grund av att jag började skolan ett år tidigare så har jag varit sist med allt. "haha ja just det, du är ju bara 94" osv osv.... Så att få bli 18 och ha samma möjligheter som mina vänner, kommer fan ta mig va jävligt speciellt för mig!!!! Så de så, hehe.


Julavslutning

Dax för julavslutning!


last study session

Sitter nu och gör mitt ALLRA sista plugg (om man bortser från projektarbet et) detta året! Det ska bli väldigt skönt med jullov och jag har en känsla av att jag kommer vara hemma ganska mycket och ta det lugnt. Det är det jag behöver nu. Åker ju med Hannah till Berlin den 28e och stannar över nyår så lite fest kommer det ju ändå bli hehe! Ska fortsätta nu så jag blir klar. GOD JUL!

19:37

Nu är det plugg som står på agendan. Jag ska skriva ett case i marknadsföring om företaget innocent som gör smoothies. Lite smått intressant sådär men fortfarande ganska trist. Men gör det hellre nu än att sitta med det på onsdagkväll när jullovet har börjat. Medans jag pluggar lyssnar jag på Fight for you - Jason Derülo Long time - John De Sohn

mycket känslor denna söndag

Mitt självförtroende sviktar.
Jag blir mindre och mindre.
Orden river sår i mina öron.
Tårarna kryper fram allt för ofta.
Jag vill bli stor igen.
Större än förut.
Jag vill stöta bort alla ord.
Men istället går de rakt in.
In i hjärtat.
Vad i helvete gör dom där?


och vi myser idag med

Idag blir det åter igen en myskväll. Ligger just nu i linneas soffa med henne, Nikky och Amanda. Vi äter chips med dippa, godis och snart blir det en sväng om McDonalds hehe. Mysig helg till tusen!


fredag ute på landet

Ligger just nu helt död och sliten i Karolinas säng. Ska sova här ikväll och vi ska bara mysa och ta det lugnt. Kan typ inte minnas när jag gjorde det senast! Ska bli ljuuuvligt hehe.

Och grattis till bästa Amanda som tog körkort idag!!!!!


lämna

För första gången så känner jag verkligen hur skönt det skulle vara att bara försvinna från Sverige och livet här hemma. Har nojat fram och tillbaka om hur jag ska göra efter gymnasiet och en utlandsresa känns bara så rätt. Uppleva nytt, få nya erfarenheter och nya sätt att se på livet. London är väl det jag har i tankarna, kommer ihåg hur bra jag trivdes där förra sommaren! Måste ta tag i detta nu, för efter studenten tänker jag inte hänga i Staffanstorp, det har jag gjort för länge redan!


ibland räcker man fan inte till

Kom precis hem från skolan. Vill sova. Nu. Men det är så mycket som måste göras och tiden verkar inte räcka till heller. Har ett prov, två inlämningar och en essä nästa vecka. Plus att jag ska städa och laga mat idag, läget hemmafrun?

Dax att sätta igång!


snabb update

Ligger i sängen och ska för första gången mobilblogga från min IPHONE 4S som jag fick igår!!! Abonnemanget går ut snart så jag kunde byta gratis.

Imorgon är det naturkunskapsprov och känner mig inte så redo.. Fick även tillbaka min uppsats på nationella provet i svenska b, och betyget är typ det sämsta jag någonsin fått. Besviken och arg på mig själv, jag som var så nöjd!

Men nu ska jag put my troubles aside och sova, puss!


before you can read me you've got to learn how to see me



Efter skolan så stack jag in till Malmö med mamma för att titta på vinterjackan på ZARA som jag la upp förra veckan. Och vi köpte den!!! Äntligen har jag en varm OCH fin vinterjacka!

När jag kom hem lagade jag korvstroganoff till familjen och efter att ha segat ett tag nu så är det dax att plugga naturkunskap. Ska sätta mig i sängen och tända lite ljus och så, hoppas att det ger mig en liten pluggboost.

Imorgon är det Lucia och det är då 8 dagar kvar tills julavslutningen. Ska bli riktigt skönt och mysigt med lite jullov!


helgen som gått...

Fredag: Förfest hos Hedda och sen Hipp med en massa tjejer från klassen!

Lördag: Super mysig 18års middag hos Louise och när de andra drog till Mejeriet så stack jag och Vera på en fest en liten stund.

Idag: Lussebullsbak hos mormor och sen har jag i frustration försökt hitta en hyfsat billig skidresa vilket inte har gått så bra. Måste nog skaffa mig ett jobb till!

Nu: Fläta mitt hår, äta choklad och kolla på Glee.

hon som skulle sova...

Jag som precis sa att jag skulle sova. Det borde jag också. Men idag är en sådan dag när jag har för många tankar. Jag gillar att jag är en person som tänker mycket, funderar på varför situationer sker och varför människor agerar som de gör. Men ibland kan det bli för mycket negativa tankar om mig själv.

Jag är ofta tjejen som säger "äh, skit i det! detta löser vi!" och gräver inte ner mig så lätt i små problem. Jag försöker uppmuntra och hitta lösningar. Men när det kommer till mig själv och tankar om mitt utseende, hur jag är som person och så vidare, de tankarna som ingen anna vet om. Då är det inte lika enkelt att bara säga till sig själv att det ska lösa sig. Jag vet att jag inte är ensam om detta, man är ju alltid sin värsta kritiker och det är svårt att se sig själv från alla andras synsätt. FAN! Jag vill inte bry mig så mycket, jag vill vara nöjd! VARFÖR SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT BLI NÖJD? Alltid vill man ha mer, ändra på något eller göra något annorlunda. Man är väl bra som man är? Eller? Frågetecknet borde inte finnas där, man borde vara NÖJD och tycka att man duger som man är. Att det ska vara så svårt...


Ber om ursäkt för ett kanske väldigt förvirrande inlägg. Jag är ju som sagt väldigt trött och borde sovit för länge sen. Behövde bara få lite tankar ur mig.

trött torsdag

Idag har det inte varit en så bra dag. Hade svårt att somna igår så jag fick mindre än 5 timmars sömn och sen gick jag i skolan till fyra. Sen hade jag däremot en jättemysig fika med Diana som faktiskt var det enda roliga den här dagen! Sen nu har jag varit hemma, pluggat lite och känt mig allmänt seg och omotiverad. Men imorgon är det helg och det är en bra en på gång! Ska bli jättekul!

Men nu är det HÖG tid för mig att sova, godnatt!


dag i malmöstad

Efter mina 45 minuter i skolan så tog jag och Karolina en lång shoppingrunda i Malmö. Handlade dock bara en sak eftersom jag för tillfället sparar pengar till en massa resor. Men jag hittade lite saker som jag ska önska mig!

Bland annat..

 

Vinterjacka från ZARA för 799kr och Pumps från BIKBOK för 399kr.

Det jag köpte verkar inte finnas på Gina Trictos hemsida men det var i alla fall en guldig metallic bandeubh för 99kr.



önskelista

Blev ingen skola för mig varken igår eller idag på grund av att jag har haft så ont i halsen. Nu känns det dock mycket bättre så imorgon bär det av till Katedral igen!

Sitter just nu och kollar på gina tricot och h&ms hemsidor och klistrar in bilder på plagg i önskelistan som jag önskar mig. Efter skolan imorgon så ska jag och Karro till stan innan jag ska jobba och prova ut så att det jag tittat ut sitter bra. I övrigt så önskar jag mig en ny laptop, pengar till resa och ett par sjukt snygga converse med usas flagga på. Sen får man bara hoppas att tomen är snäll i år då.


gleesöndag

Idag har jag bara kollat glee och ätit halstabletter. Det var i princip det.


twilight.

Är nyss hemkommen från bion. Vi såg Breaking down pt.1 och den var skitbra! Har ju redan läst alla böcker men även om jag vet vad som ska hända så fångas jag av dom filmerna. Beror väl på att jag är så...trollbunden av Bellas och Edwards kärlek. Den är liksom så fin. Jag kommer ihåg hur mycket jag grät när jag läste böckerna. Så jag ser därför fram emot att få se den sista filmen i serien.

Nu ska jag knarka lite halstabletter och sen däcka i min så underbart sköna säng. Godnatt!


twilight.

Är nyss hemkommen från bion. Vi såg Breaking down pt.1 och den var skitbra! Har ju redan läst alla böcker men även om jag vet vad som ska hända så fångas jag av dom filmerna. Beror väl på att jag är så...trollbunden av Bellas och Edwards kärlek. Den är liksom så fin. Jag kommer ihåg hur mycket jag grät när jag läste böckerna. Så jag ser därför fram emot att få se den sista filmen i serien.

Nu ska jag knarka lite halstabletter och sen däcka i min så underbart sköna säng. Godnatt!


går på energireserverna

Igår var jag och jobbade som servitris på Marie Louise Kolds galleri. Sen var det meningen att jag och Nikita skulle ha en hemmakväll. Men så blev det icke! Det blev båten för hela slanten och en jävla massa dans!

Nu blir det jobb igen hos Marie Louise och sen ska jag hem och ta en villa. Skönt att det bara är bio ikväll.

på tal om ingenting..


Varför är kvällar så mycket bättre än mornar? Jag är klar med mina läxor och sitter och lyssnar på Albin Gromer och mår fan asbra! Jag vill bara dansa och skrika.. kanske borde göra det? Har ju ändå inget bättre för mig hehe..
Det allra bästa är att vi har chevre ost hemma, ska nog ta och göra mig lite med honung. I ugnen då såklart, annars är det ju inte ens gott! Kanske även kolla lite glee, JA DET GÖR JAG!

kunde glittra men sen var det som hon dog

Imorse var det extremt tufft att komma upp ur sängen. Pappa fick i princip dra i mig innan jag stelt och urvaket stapplade upp. Tur att han körde mig, för någon buss hade jag minsann inte hunnit med! Skärpning? Jo men vistt, jag kan ju alltid försöka att lägga mig tidigare som man sagt så många gånger... HAH! Varför skulle jag helt plötsligt göra det idag när jag aldrig gjort det annars? Jag är en kvällsmänniska och blir alltid pigg på kvällen, så det är bara att kämpa varje morgon.


RSS 2.0