chillN workN dancN

Träffade först Nikita och sen Sara och mös i Malmö och kollade runt på Hansa. Sen stack jag och jobbade i två timmar. Städar på mammas kontor varje vecka som ett extraknäck. Efter jobbet var det dax för magdans och sen fick jag äntligen komma hem!

Nu:Skriva på projektarbetet och sen slockna.


julmusik är tydligen en bloggboost

Låg här i sängen och var sjukt nöjd med att jag kommit ihåg att blogga. Tack vare Nikky som pushade mig här om dagen! Så när jag var klar, så kom jag på att jag fortfarande var blond på min header. Så kan vi ju inte ha det! Så med hjälp av lite julmusik öppnade jag upp mina två satsiga redigeringsprogram vid namn Picasa 3 och Paint. På cirka 20 minuter fick jag ihop den headern jag nu har bytt till. Tyckte den blev stilren och fin.

Hög tid att sova. Puss!

kärlek..

Varit mycket snack om kärlek de senaste dagarna. Det blir väl så nu när vintern och julen kommer. Man känner sig lätt lite ensam. Och hur jobbigt och tröttsamt det än kan vara så kan man inte låta bli att prata om den där kärleken. Jag har i alla fall kommit fram till att jag är ganska feg. Jag tar inte tag i det och fastnar oftast med folk som bara slösar min tid. Så det ska bli skärpning där!

För övrigt så har jag haft en mysig dag. Först scones och projektplugg med Hannah och sen mys och desperate housewives med Nikita.


en bit på vägen..

Idag så har jag börjat komma en bit på vägen med hur mitt liv ska se ut efter gymnasiet. Tanken är att under sommaren så ska jag stanna hemma och jobba för att få ihop pengar. Sen till hösten vill jag ge mig ut och se världen lite, förmodligen blir det London. Där vill jag stanna i ca 6 månader för att komma hem till våren och jobba igen och sen börja plugga till hösten. Mitt stora problem är egentligen vad jag vill plugga. Jag funderar på civilekonom fast det känns ju så nedrans tråkigt. Ett annat alternativ är juridik men det är väldigt mycket plugg och för att man ska komma vidare sen så måste det gå extremt bra för en hela tiden. Marknadsföring känns också intressant och det är inte lika höga intagningspoäng på det heller. Men det finns liksom ingen linje där jag känner så: YES, DETTA ÄR PRECIS VAD JAG VILL! Hur ska man då kunna hitta nån?

Egentligen skulle jag vilja jobba med event tror jag. Organisera och fixa och dona. Men liksom, vilken linje väljer man då?

Även om jag har fått det lite mer klart i huvudet så är jag fortfarande förvirrad. Frågorna är många och svaren är få. Tur att jag i alla fall har ett halvår kvar tills studenten. För när man vaknar upp bakis som attan så måste man ju veta vad man vill med sitt liv, eller så känner i alla fall jag.

bortförklaringar?

Som vanligt så är det länge sedan jag skrev. Men den senaste månaden har jag knappt varit hemma, så jag skyller väl på det. På höstlovet så var jag på en underbar resa i Oman med min familj, och förra veckan på en ascool resa i Shanghai med min klass!

Så just därför så har det väl inte blivit av. Fan. Jag vill ju ha en blogg, en bra en. Men jag glömmer bort den hela tiden fastän det alltid känns så skönt så fort man har skrivit av sig lite. OMPRIORITERA FANNY!

Bara för det så ska det bli två inlägg idag. Lets go!


RSS 2.0