fitnessgirl

Känner mig skitgrym som har tränat idag! Både afrodans och sen körde jag lite boxning när jag kom hem. Efter det åt jag superdog lasagne med familjen och nu sitter jag i sängen och kollar på serien Elsas värld på tv3play. Kan verkligen rekommendera den, skitbra!

Bra dag som fan!


19:23

Idag efter skolan pluggade jag effektivt i en timme. Sen stack jag ut på en promenad i kylan med Nikky och sen solade vi solarium innan vi stack hem. Det var extremt skönt att värma upp kroppen och få lite fin brun hy.

Nu är jag tillbaka vid plugget och ska skriva klart en inlämning i marknadsföring om reklam till barn.. inte superkul. Men det är snart bara 4 månader kvar till studenten så det är bara att hålla ut!
Puss.


sleden som aldrig förr

Igår var jag på middag med ca 20 tjejer på en indisk restaurang i Lund. Riktigt gott var det! Två av mina vänner ska nämnligen ha en modevisning för kvinnors rättigheter som en del av deras projektarbete och där ska jag och alla de andra tjejerna gå modeller! Det är kl 17.00 den 17 februari i Katedralskolans matsal i Lund i fall någon är intresserad.

Efter middagen så stack några av oss plus en av mina andra vänner till Båtens alla sista kväll innan det läggs ner. Måste säga att jag hade extremt roligt igår, dansade som aldrig förr! Men idag mår man ju inte lika bra om man säger så hehe. Inte nog med att vi var ute igår och att jag har sovit typ 4-5 timmar, så var jag, Nikky, Amanda och Linnea och gick ca 5 kilometer i skrylle idag! Och det känns i benen vill jag säga er...

Nu ska jag skriva på en inlämning, käka middag och sen ska jag bädda ner mig i sängen. Puss!



BTW: Köpte balklänning igår, lägger upp en bild snart!

vi myser som aldrig förr

Idag blev det en riktigt mysig fredagskväll med mina fina vänner Vera och Hannah. Vi har gjort egen pizza och kollat film med massa gottis till. Galet soft!

Nu äre bara jag och Verisen kvar och vi sitter här i min källare och diksuterar allt mellan himmel och jord. Som vanligt när det gäller oss två hehe. Alltid lika kul!

Imorgon blir det restaurang i Lund och sen utgång i Malmö, mycket fin helg!

när timbuktu rappar om kärlek

Timbuktu är någon som jag verkligen gillar! Och speciellt när han rappar om kärlek eller ja känslor i allmänhet, jag känner nästan hur jag får rysningar i hela kroppen. Här är en bit ur låten För det är du med Albin Gromer och Timbuktu.

Det enda jag vill höra är ljudet av när ditt hjärta slår
Mina känslor för dig är det enda jag förstår
Ditt leende skulle kunna stoppa missiler
Dina ögon kan till och med stoppa tiden
Tanken på dig får mig att känna som att jag flyger
Högt över bakgator och avenyer
Skulle hellre sluta andas än att landa
Om du håller mig i handen kan vi stoppa stridsvagnar
Jag kastar ett lasso runt månen du får det
Skriver ditt namn på atomer och sjunger som Albin Gromer
Om ögonblick som blev till oändliga aeoner
Och myran som blir hjälten och dödade demonen
Dom kan låsa in mig i tjugosju år
Som att vakter, murbruk och taggtråd rår på
Känslor som kopplar upp dig direkt mot gud eller moder natur
För det är du

VISST ÄR DET VACKERT?


träningsvärk for showww

Afrodansen i tisdags var jäkligt roligt faktiskt! Inte lika kul att vakna upp med en extrem träningsvärk i ryggen igår dock och den känns nästan värre idag! Det går liksom inte att undvika smärtan, hur man än rör sig så är ju ryggen involverad på något sätt haha. Men jag ska gå nästa vecka också, gör man det till en vana så borde det funka bra ju!

Idag har jag inga läxor alls så det blir en chill kväll och jag ska även försöka lägga mig tidigt! Lycka till med det Fanny...

 


fit for fight

Just nu sitter jag redo och klar i mina träningskläder och snart så ska jag och mamma bege oss till afrodansen! Har aldrig testat det förut men har hört från många att det är skitkul så varför inte testa på det? Ska försöka gå på det varje tisdag i så fall! Man mår så mycket bättre av att träna, jag måste bara komma ihåg det när det väl är dags och jag hellre ligger i soffan hehe.

And i'm off, puss!


nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar.

För att det ska bli av att jag ska blogga numera så brukar jag blogga via mobilen men den senaste veckan har den appen inte fungerat och därför har det inte blivit av att jag har skrivit något. Får helt enkelt gå den jobba vägen och skriva på datorn hehe.

Sen sist jag skrev så har jag hunnit skriva klart mitt projektarbete med Hannah och lämnat in det. Har även träffat mina fina vänner, shoppat lite och varit ute och festat!



Sköna vänner innan båten igår hehe..

skola? nu?

Jaha. Då var jullovet slut. Himla kul att börja veckan med ett besök hos tandläkaren. Allt såg i alla fall bra ut efter tandställningen så jag slipper gå dit igen!

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Trött som fan är jag. Inte konstigt med 3 timmars sömn. Så går det när man vänder dygnet, JAG VEEEET!

Ursäktar för dåligt morgonhumör. Hehe


Mys

Just nu: Sitter i min säng och har nästan precis sett klart filmen KYSS MIG. Har ätit brieost med finncrisp och haft det sjukt soft.

Har för övrigt fortfarande pyjamasen på sen imorse. Sjukt smidigt när man ska sova hehe.

Igår var jag btw på Slagt med Karolina och Hannah, hade jävligt kul faktiskt!


en 18årings privilegier

Hur känns det nu att vara 18? Den frågan fick jag en massa gånger igår. Hela tiden svarade jag samma sak, att det känndes ju så klart bra men jag hade inte gjort något än som jag inte hade kunnat göra som 17åring så det kändes inte så speciellt. Men idag så var jag på banken med pappa och fick tillgång till mina konton, beställde visakort och fick en egen digipass. Och ikväll ska jag och tjejerna till Etage! Nu börjar det likna något ju!

vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Fannys födelsedag hurra hurra hurra! Har precis vaknat av familjens fina skönsång och öppnat presenter. Detta inlägget skrivs från min nya laptop som jag fick idag! Sen har jag även fått ett fint läppstift av lillebror! Ikväll blir det sushi och skaldjur med mormor och morfar. Mysigt! Känns som en bra dag det här, puss!

18! 18! 18! 18! 18!


HEMMA!

Har precis kommit hem från Berlin efter en resa på ca 10 timmar och ligger just nu i min säng. Berlin var jättebra! Återkommer med mer info när jag har sovit och blivit människa igen. Puss!


RSS 2.0