uttråkad sjukling som borde plugga..







Gick hem från skolan idag efter halva dagen. På onsdag ska jag redovisa och på fredag har jag tyskaprov. Har inte börjat öva än. Dags nu? Njaaaa.... OKEJ DÅ!


inget bloggande

Har varit i Österrike hela sportlovet och inte kännt för eller haft tid att blogga.
Imorgon tar jag tag i det igen!

worth to think about.


softisch

Ligger i schäslongen och softar. Geografin är klar och jag har hela lovet på mig att förbereda min redovisning. Idag har jag ingen läxa så jag har bara softat framför tvn och ätit massa gott. Kan knappt minnas när jag gjorde det senast! Ska fortsätta softa hela kvällen och lägga mig rätt tidigt sen tror jag. Puss!


geografi for the win

IDAG ÄR DET BARA GEOGRAFI SOM GÄLLER. MITT LIV ÄR ÅTER TILLBAKA IMORGON.
PUSS!



FRIENDSHIP



Vera, du är allt en solstråle! Du lyssnar alltid på mig och jag skäms aldrig över att berätta något för dig. Jag vet att du är en tjej man kan lita på och som alltid ställer upp. Du gör mig på bra humör och kan få mig att skratta så jag tappar andan. Sen är du även helt galet vacker! Jag älskar dig min fina vän och jag kommer alltid alltid alltid finnas för dig!
<3

normal sunday

Idag är det söndag, och som vanligt står plugg på schemat. Geografiarbetet ska vara klart på tisdag så idag blir det word LAN hehe. Vet inte om det finns så mycket mer att säga om denna dagen. Kommer lite bilder från igår sen tror jag.

Imorgon är det Alla hjärtans dag. Då blir det Musik Direkt på Mejeritet sen middag och biomys med Nikky och Amahje! Love <3



Bild från i fredags hehe.


pardeypics'













mitt liv är tillbaka!

Idag är min laptop och min htcmobil tillbaka!!! Och imorgon är tyskan inställd vilket innebär sovmorgon, sen ska jag ha en lektion och sen blir det SUPER BOWL mellan spyken och katte tillsammans mot polhem.

Sen på kvällen är det 18-års middag för Tora som f yller år idag och Sebastian som fyller imorgon. GRATTIS PÅ ER!!!

Nu ska allt packas inför imorgon, puss!


blåsigt värre

Fy tusan vad det blåser här nere i Skåne! Man tror ju seriöst att man ska blåsa iväg när man är utomhus!! Gjorde ett misstag idag och tog höstjackan istället för vinterjackan eftersom det var soligt ute. Men det var riktigt dumt gjort, som jag har frustit idag! Imorgon ska vinterjackan på igen!!

Imorgon är det naturkunskapsläxförhör så det är det som står på shemat nu. Sen blir det geografiplugg och sen om jag orkar så ska jag träna lite och sen belöna mig själv med lite bastubad! Puss på er!



Jag och snygga Hannis hos Karolina i lördags!

det här med att blogga..

..verkar inte vara min grej längre tydligen. Glömmer bort det hela tiden! Sammanfattar helgen lite snabbt: Mys med Nikita, Amahje och träffade lite fler folk från amahjes klass på fredagen, tösamiddag hos Karolina igår. Hade fettt roligt!! Idag:plugga, träna och sen kolla film.

Köpte förresten en kamera igår, en OLYMPUS. Bilder från igår kommer senare, puss!

chillin in malmoe

Sitter hos Nea i Malmö nu och softar. Och idag har jag fan käkat alldeles för mycket helt seriöst! Till kvällsmat hemma innan jag stack åt jag en pizza. Sen när vi kom fram åt jag en hel chinabox och sen cokladpudding!!! Vet inte vad som är felet på min mage? Har typ blivit bottenlös... Vi får hoppas att jag växer lite av detta kanske..?
Nu ska vi mysa och sen blir det sängen, puss!

just got my life back

Hade matteprovet idag. Och ja hur det gick...jag har ingen aning. Men bara jag klarar G så är jag supernöjd!

Nu sitter jag och pluggar lite, är snart klar, då ska jag städa lite snabbt och sen ta bussen till Malmö med Nikky. Vi ska sova hos Linnea och imorgon ska jag va med Nikky i skolan för hon ska fota mig till hennes projekt. Amahje kommer också dit sen. Så nu är det lite brådis. Puss på er!


fml

Imorgon. Har. Jag. Matteprov. När. Det. Är. Över. Får. Jag. Mitt. Liv. Tillbaka.
Vi. Hörs. Då.
Puss.

låg prio

När det är stressiga tider som nu så ligger inte bloggen högst upp på prioriteringslistan som ni säkert förstår. Så det hari nte blivit något skrivet här på ett tag. Har haft en bra helg med mys och fest! Nu är det matteprov som gäller på torsdag så det är det som tar upp all min tid. Men på hålan idag hann jag med lite shopping. Här har ni den!



Kjol i skinnimmitation från H&M 199kr



Magtröja H&M 79:50kr.

Kanske skymtar ni ett svart armband, det köpte jag också idag på lindex för endast 10 kr!!!


Nu ska jag duscha och sova, puss!

RSS 2.0