GRATTIS MAMMA!

Hejsan,

Idag fyller min älskade mamma år. GRATTIS, JAG ÄLSKAR DIG ! Vi gick upp kvart i 8 för att sjunga för henne. Hon fick en bok av mig och Henrik och ett nattlinne och även reparering av en ring av pappa. Senare vid 12-13 tiden stack jag till Malmö och träffade Ellen och Malin. Det blev frukost på donkan hehe och sen så handlade jag ett tunt linne på gina tricot.

Nu är jag hemma och ska ta det lugnt ett tag sen ikväll ska vi ut till havet någånstans och äta middag hela familjen.

Ha det fint!


ribban

Hejsan,

Idag vaknade jag runt 12 asskönt. Då gjorde jag mig klar snabbt, tog bussen in till entré i Malmö och köpte present till mamma och sen vidare till Ribban. Var där med Sara och hennes kompis Nina. Underbart väder idag, lite väl kvalmig luft men eftersom det bara var några meter till havet var det helt perfekt.

Nu sitter jag hemma och ska snart käka och sen blir det fotboll med lite folk. Ha det fint!


sista jobbdagen !

Hejsan,

Blev inget inlägg igår, för när jag väl hade tid så va jag för trött. I Lördags var jag hemma hos Johanna med henne, Nathalie, Emelie, Robin, Ted, Marcus och Hamus, tack för kvällen alla! På Söndagen vaknade jag hos Johanna och var där ett tag innan jag stack in till Lund och mötte Vera. Vi satt i stadsparken och åt glass och pratade om lite allt möjligt, supermysigt!

Senare på kvällen badade jag här hemma med gänget från i Lördags. Och ja idag, då var det sista jobbdagen för mig. Har sammanlagt jobbat 7 dagar, inte så mycket men det va det jobbet jag kunde få tag på så det fick räcka.

Efter jobbet var jag hemma hos Dave en stund. Nu sitter jag och chillar vid datorn och ska väl sova snart. Imorgon blir det ribban med Sara och Nina.

Sov gott !

partypinglor

Hejsan,

Ja igår var det väldigt stressigt så det blev inget inlägg. Men ja, brudarna droppade in hos mig mellan 15 och 17 ungefär och så badade vi, duschade och fixade till oss lite i omgångar. Sen blev det mat och lite upptagg. Vid 22 tiden tog vi bussen in till lund och sen vidare till Annehem hem till en kille som hette Ludvig. Vi hade en jätterolig och trevlig kväll och vid 1 tiden så började jag och Hannah gå mot bussen eftersom vi var tvungna att gå in till centrum.

Väl i centrum köpte vi pommes på lundafalafel, tack gode gud att dom hade öppet så sent!  Sen gick bussen hem till Staffanstorp vid halv 3 ungefär. Det var en jättebra midsommar förtum att Hannah blev av med sitt sommarbusskort. Väldigt synd men ja, annars en jättebra kväll!

Nu ska jag bara ta det lugnt och ikväll ska jag kanske hem till Johanna om jag orkar. Ha det fint!

DAGENS FAIL.

Hejsan,

Mitt namn är Fanny och jag är klantig. Idag lyckades jag tappa min mobil i poolen. LIKSOM VAD ÄR ODDSEN PÅ EN SKALA ATT MAN SKA LYCKAS MED DET? Så ja den är helt vattenskadad. Så jag fick använda min gamla mobil. Men så torkade vi min mobil med hårfönen och så funkade den men ja, sen dog den helt plötsligt och då satte jah i batteriet och simkortet i min gamla mobil och då ville den inte heller funka. Så nu sitter jag utan mobil och det är... HEMSKT! Som mamma brukar säga, min mobil är min pacemaker. Och imorgon ska tjejerna komma hem till mig, och alla kommer olika tider med bussen så vi behöver höras av hela dagen, så det innebär att jag måste kolla facebook stup i kvarten för att kunna veta när de kommer osv. Jaja, det kan väl bli kul.

Kände att detta inlägget blev väldigt oseriöst, men ja jag är trött och förbannan på mig själv. Men ja, ha det fint!


snart midsommar!

Hejsan,

Var på jobbet typ 45 minuter tidigare idag. Skönt, så kunde man sluta lite tidigare så här dagen innan midsommar utan att ha dåligt samvete hehe. Nu har jag och mamma varit och handlat all mat till imorgon. Ikväll kommer nog Nikita, Amanda och Linnea hit och badar.

Som sagt midsommar imorgon, är taggad faktiskt. Ska bli kul att träffa brudarna från klassen. Har inte sett dom sen avslutningen ju. Men ja, hinner nog med ett snabbt inlägg imorgon, annars hör ni av mig  på Lördag.

Ha det fint!

londonbilder









Det va en del av sightseeing bilderna och lite annat, fler kommer imorgon eller någon dag framöver :)

23 juni

Hejsan,

Idag var det jobb igen. Det är faktiskt rätt kul ändå. Jag, Sofie och Jenny har väldigt sjuk humor och så ja, det leder till en hel del skratt. Bara Sofies roliga Helsingborgs dialekt blandat men nån annan dialekt får mig att dö av skratt. Idag sa hon "hundrunda" som typ blir "hyndrynda" asså det låter bara SÅ kul ! Så ja, ska till jobbet imorgon med men på fredag är jag ledig. Ska bli skönt! Då kommer lite brudar från klassen hem till mig och käkar och sen drar vi förhoppningsvis och partajar nånstans.

Nu har jag fått upp londonbilderna på Facebook så nu är det bara bloggen kvar. Om inte datorn  krånglar så kommer de nu ikväll.

Ha det fint!

lunchpaus

Hej,

Nu sitter jag på jobbet och har precis ätit lunch. Så nu blir det lite facebook tills vi börjar igen kl.13. Kommer hem sen vid 17 tiden och då får vi se vad som händer. Kanske träffar lite folk annars stannar jag väl hemma och tar det lugnt bara. Ska väl lägga upp lite londonbilder ikväll med.

Ha det fint!



jobb

Hej,

Jobb hos pappa idag igen. Var där från 8.3 till typ 17. Har suttit vid datorn hela dagen och kollat adresser i powercell. Men blev klar idag så vi får se vad vi ska hitta på imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och vila mig lite, är så sjukt trött. Ikväll ska jag träffa Nikita & Amanda en stund, trevlans!

Ha det fint!

härlig kväll igår

Hejsan,

Blev inget bloggande igår för jag var inte alls på humör för det. Inga bilder heller ju, men det kommer så småningom. De ligger på datorn men det är en hel del bilder, får se hur många jag orkar lägga upp.

Igår så var jag hos Johanna på grillfest. Förutom mig, och Johanna så var även Nathalie, Emelie, Amanda, Robin, Marcus och Ted där. Vi grillade, dansade, spelade spel och hade allmänt roligt. Sen sov där, blev väl inte jätte många timmars sömn men ja, några i alla fall.

Nu ska jag nog kolla lite tv och äta lite pasta, blev sjukt sugen på det precis hehe. Ha det fint!

fikapaus

Hej,

Nu sitter jag på jobbet och har fikapaus just nu. Så inget fuskande här inte med bloggande på jobbtid. När jag kommer hem tänkte jag ta mig tid att kolla igenom alla bilder och lägga upp lite här. Vi får se om jag orkar, annars blir det imorgon. Ikväll ska jag träffa Nikky, Amanda och Tim tror jag. Blir nog fest i Lomma eller grillning vid Dalby Stenbrott. Vi får se helt enkelt.

Men aja, back to work ! Ha det!


i'm in london bitch

Hejsan,

Har inte fått ordning på mitt internet förrän nu så det får bli ett litet snabbt inlägg. BIlder och så kommer när jag är hemma, orkar inte klydda med det nu.

Igår: Framme i London runt 10.30 deras tid. Då blev det lunch och sen en fyra timmars sightseeing busstur i hela London. Jag och kusinen liknade riktiga kineser med våra kameror hehe. Sen på kvällen åt vi på restaurang, för min del blev det Lagane, skitgott!

Idag: Shopping på Oxford Street. Bara inne på TopShop stannade vi i en timme. Men affären hade ju 3 våningar och mycket större utbud än i Sverige! Där blev det ett par prickiga jeansshorts, ett linne/tunika och ett par basic svarta leggings. Sen handlade jag även en skitsnygg klänning i en affär jag inte minns vad den hette. Och jag letade som en galning efter ett par svarta festskor och tillslut hittade jag dem. Riktigt jäkla snygga! Bilder kommer absolut när jag väl är hemma.

Nu ska vi chilla lite på rummet sen kallar sängen. Ha det fint!

LONDON HERE I COME !




förberedelser..

Hejsan,

Idag är en sån dryg dag där man bara ska fixa saker som måste fixas innan imorgon. Måste städa, packa, fixa musik till mp3n (sjukt mobbat att jag inte har någon ipod hehe) och en massa andra saker. Men det är väl värt det, för imorgon blir det LONDON ! Kvart i sex åker jag, mormor och mamma till Kastrup och tar flyget till London. Där möter vi upp min  kusin Alma och min moster eftersom de åker ifrån Göteborg. Vi är hemma igen sent på onsdagkväll. I'm gonna shop til' I drop, yeaaah ! Jag har med mig datorn och kameran så om jag får rätt på internetet så blir det lite bloggande där annars kommer bilder och annat när jag är hemma igen.

En liten bild från igår..


so sweeeet :)

Better get going..
Ha det fint !




SOMMARLOV!

Hallå!

Dååå var det äntligen lov! Riktigt jävla skönt! Idag blir det fest i Malmö hos Sofie med Nikita aka frälsaren och en massa annat trevligt folk. Ska hoppa in i duschen nu, sen drar jag hem till frälsaren och taggar upp, fixar mig och rejvar satan.

Ha en FIN kväll mates!

amahje är hemma :)

Hejsan,
Nu sitter jag hemma hos Nikita med henne, Amanda och Tim. Amahje är äntligen hemma från gotland, har saknat henne! Ikväll ska vi bara ta det lugnt och imorgon får vi se vad jag och Nikky hittar på. Lov imorgon, man kan inte annat än att älska det! Förutom vädret...
Ha det bäst!

dags för student idag

Hallå,

Idag har jag nog haft en av mina kortaste skoldagar hittils. Kom till skolan vid 10 och fick mina betyg i Historia och Svenska som by the way var MVG, sen stack jag med Hannah till Malmö. Vi sprang runt i en massa second hand butiker men Hannah hittade aldrig jeansen hon så gärna ville ha. Lite synd men motion fick vi i alla fall.

När jag kom hem så fick jag byta om på två röda och sen åkte jag, mamma och Henrik till Katte för att titta på Åsa när de sprang ut. Åsa är mammas kusin för er som inte vet. Nu är vi hemma igen och runt halv sju tiden ska vi hem till Bjärred på hennes studentfest.

Ja det är det som händer idag, ha det fint!

new moon

Hejsan,

Idag hade jag mitt sista prov för terminen och jag har inga fler läxor nu! Äntligen kan man slappna av och känna tyngden lätta från axlarna. Efter skolan var jag runt med Hannah och Moa i lite second hand butiker och sen stack jag hem till Nikita. Vi kollade på new moon. Fast jag är värsta twilight-fanet hade jag fort farande inte sett den så det var dags idag. Måste säga att jag tyckte den va skitbra verkligen, kan knappt vänta tills eclipse kommer ut på bio. 

Nu ska jag ta något att äta och sen ska jag träffa Nathalie och prata ut om allt möjligt. Ha det fint!




Nikita är vacker om en fe, eller hur? :)



seg måndag..

Hej,

Den här dagen är verkligen dryg. Hade inte en enda riktig lektion idag, visst det var väl skönt men känns ju knappt lönt att gå till skolan när man bara kollar film eller pratar lite betyg. Mitt betygsnack i engelska gjorde mig inte klokare heller, "ja du ligger ju där på vg+ så jag tror nog att det får bli ett vg i betyg men jag ska kolla igenom allt igen så får vi se" JAG HATAR BETYGET VG+ ! Det är jag nog inte ensam om skulle jag tro.

Nu efter skolan så håller jag på och plugga företagsekonomi till provet imorgon, men hinner inte alls plugga mycket eftersom jag ska på körkortskurs med mina föräldrar kl.17. Det håller på i 3-4 timmar så när jag kommer hem blir det inte mycket tid till att plugga då heller. Det är nu man inser att man kanske skulle pluggat mer i helgen, jaja det får väl gå som det går.

Gud vad jag är negativ idag, ja ösregn lockar väl fram det humöret hos mig. Kanske kan muntra upp lite mer än mitt negativa inlägg..



Svampbob i mitt hjärta hehe :)

Ha det fint!




solig söndag

Hej,

Fint väder idag IGEN! Det verkar ju faktiskt som det tänker hålla i sig. Sara åkte hem för ungefär en halvtimme sen och då tog jag en dusch och nu ska jag plugga lite och sen vid 17 tiden bär det av till Malmö.

Ha det fint!

snygga sara idag

Hejsan,

Nu sitter jag och beundrar min solbränna som jag har fått. Är inte jättebrun men lite mer än vad jag va igår morse i alla fall. Nu har utslagen i princip gått över också så är det rätt fint faktiskt.

Ska snart börja föna mitt hår och lite annat fix innan jag tar bussen till Malmö och möter upp Sara. Vi ska gå på stan en sväng och sen följer hon med mig hem och sover här. Mysigt !

And this is how I look today..



Shorts - Vero Moda
Linne - Spanien

Ha det fint!


pizza & kladdkaka

Hejsan,

Vädret är fint som attan idag med! Orkar inte berätta om skolan, det va chill och vi gjorde inget speciellt. När jag hade slutat stack jag hem till Nikita och så låg vi och solade ett bra tag, Tim var också där. Jag använde sån där olja som ska göra att man blir brun snabbare, och vad hände då? Jo jag fick röda utslag på hela benen och lite på armarna. Det ser verkligen hemskt ut, hoppas det går över under natten för jag vill kunna använda shorts utan att behöva skämmas över mina ben.

Senare tog vi en pizza på La Dolce Vita och sen stack vi hem till mig. Om en liten stund ska vi baka kladdkaka, mums mums! Ha en fin fredag allihopa !


3 juni 2010

Hej,

Idag är det torsdag och åter sol, härligt värre! I morse på idrotten hade vi coopers test, man ska springa 2 kilometer så snabbt man kan och jag fick tiden 10.15 min vilket var 15 sekunder från mvg lite surt men jag blev rätt nöjd ändå. Senare hade vi engelska, eller vi skulle haft men eftersom en massa aspackade treor kom in och dansade och sjöng så fick vi avbryta lektionen för vår lärare blev skitur haha. Sen hade vi matte, och efter det samhällkunskap. På samhällskunskapen var det debatt med olika partier men jag hann aldrig prata för vi kom aldrig till frågan jag hade hand om, homosexuellas rättigheter. Men det fick bli på tisdag istället.

Väl hemma från skolan stack jag hem till Nathalie en liten stund för att prata av mig lite om allt möjligt och sen stack jag hem och städade. Nu sitter jag med världens magknip och försöker komma på vad jag kan göra åt det...

Hoppas på att det går över snart för jag ska iväg och sola med Nikita sen. Men ja det gör det väl , ha det bra!

En liten bild från när jag tog mitt första dopp i poolen igår..



steker i solen

Hejsan,
Härlig skoldag idag, såg film på både historian, svenskan och tyskan och på idrotten fikade vi i stadsparken, så sjukt nice! Vi åt kakor och jordgubbar, mums säger jag bara. Och vädret, kan kan inget annat än att älska det!
Nu sitter jag ute i Nikitas trädgård och steker i solen. This is how we look right now..
Ha det fint i det härliga sommarvädret som anlände idag!

det regnar den 1 juni..

Hej,

Deprimerande att det regnar den 1 juni eller hur? Det borde väl vara sol nu, det är ju för fan snart sommarlov! Enligt Nikita (http://chiiquiita.blogg.se) så ska det bli bra väder imorgon och det ska hålla i sig till söndag så det är väl bara att hoppas på att hon har rätt och att det är fint längre än bara till söndag.

Idag fick jag reda på att jag hade VG på matte B provet och kommer få VG i betyg!! Vilken lättnad! Jag har slitit som ett djur så jag är fan värd det. Nu ska jag sätta mig och plugga företagsekonomi eftersom det är prov nästa vecka.


Mycket snygg bild på mig från klassfesten hehe.

Ha det fint !


RSS 2.0