på något sätt så var det vår idag

Idag fick äntligen mina fina nya converse pryda mina fötter! Har längtat efter att få använda dem sen jag fick dem på mitt släktkalas i början av januari. Och idag var det dax. Det var inte sol ute men det var typ 8 grader och inget regn så det fick duga. Även vårjackan hängde med idag.

Innan jobbet idag så hängde jag och Karolina i stan lite och vi åt varsin semla! Riktigt gott men efteråt så var jag helt dåsig, kanske för att jag precis hade krängt ett meal på BK hehe....

Nu ska jag plugga, weehoo!










långa sovmornar i mitt hjärta

Imorgon har jag ingen lektion på morgonen vilket innerbär att jag börjar kl 13! Jag älskar sovmornar. Ja vem gör egentligen inte det? Man har lång tid på sig på morgonen samtidigt som man hinner sova ut. Eftersom jag ska jobba sen efter skolan så är det perfekt för mig att vara utvilad, annars är det så segt att gå och städa när man har varit uppe sen 8. Nu ska jag platta mitt hår och titta lite How i met your mother innan jag ska sova.

Och så lite fina visdomsord... Puss!


drive that car baby



Slutade tidigare så jag hann med lite mat på donkan med Linnea och Nikita innan jag stack hem. Sen blev det en lång runda övningskörning med mamma och det gick faktiskt skitbra idag! Körkort BRING IT ON!

Nu ska jag plugga och sen ikväll är det Top Model Sverige. Puss!

sommarlängtan

Kände mig riktigt blek och tradig idag, så jag mötte upp Nikita och så stack vi och solade. Efteråt åt jag en riktigt god kebabrulle. Nu ska jag duscha av mig den äckliga doften som man får när man solar och sen kl. 21.00 så ska jag kolla på den nya serien SMASH på trean.

På fredag så kommer förmodligen min studentmössa vilket känns helt underbart, typ bara 3½ månad kvar nu!!!!



Så här fin och solbränd var jag förra sommaren, den enda skillnaden denna sommaren kommer vara att jag har gått ut gymnasiet!


födelsedag

Idag fyller min kära pappa 49 år. Vi ska laga en god kycklingrätt tillsammans ikväll och efter det blir det blir det mys framför tvn med kladdkaka och chips med dippa.

Nu innan dess så blir det några avsnitt av min senaste drog: How i met your mother. Barney är lätt seriens skönaste person!


jeffrey campbell - jag ska äga ett par av dessa innan jag dör


cleaning up

Efter att ha haft huset för mig själv i en hel vecka så är nu familjen på väg hem! Detta betyder alltså storstädning av huset. Helt sjukt så dammigt och äckligt det hinner bli på en vecka haha.

Har i alla fall haft ett jättebra sportlov med fina människor. Igår firade vi Hildas 18års dag på Hipp vilket var jävligt grymt!




galet bra kväll

Igår var jag på Etage med Nathalie, Diana, Melissa och Lovisa. Jag dansade, svettades, drack och hade så jävla roligt! Awesome kväll verkligen! Så idag blir det en lugn dag och Nikita kommer hit lite senare och myser. Tänkte jag skulle försöka orka städa upp lite i huset också. Vi får se hur det går med det hehe. Puss!



Jag och Nattis i iphonekvalité.


ett litet grattis...

Till min älskade Nathalie som fyller 18 år idag! Imorgon blir det Etage och fest för hela slanten!


hårfix

Sitter hos Nathalie och har precis blivit klippt och slingad. Har nu ljusbrunt hår som ska slingas en gång till så att det kan bli blont. Är äntligen av med mitt bruna hår som var slitet och hade en rejäl utväxt. Kommer säkert färga håret brunt igen om ett tag eftersom jag trivs skitbra i båda. Men nu vill jag vara blond och vänta in våren och solbrännan. 



Så här solbränd och blond var jag sommaren 2010. Detta är när Nathalie hade satt upp mitt hår någon gång innan jag skulle på fest. Och för er som undrar så har jag shorts under det linnet.


pausar

Helgen har varit ganska händelsefull faktiskt. I Fredags så var jag ju med i en modevisning som var en del i mina vänner Diana och Elins projektarbete. Jag blev sminkad kl.11 på morgonen och sen fick vi sätta på oss kläderna och träna på hur vi skulle gå osv. Sen vid runt halv sju så var det dax att gå ut på podiet. Det var faktiskt riktigt kul och jag fick en extrem adrenalinkick! Sen på kvällen så blev det myskväll med Nikita och Amanda.

Och igår så var jag och Nikita på Slagt och dansade och träffade en massa andra sköna polare! Vi anlände hem vid 5 i morse så jag är ganska trött nu. Så nu sitter jag och fundrar på vad jag ska äta ikväll. Ska fixa ihop något gott och sen sätta mig och titta på Dirty Dancing tänkte jag. Puss!



Så här såg jag ut på visningen i Fredags!

today i'm just happy



Två softa lektioner idag. Sen jobbade jag. Nu chillar jag rejält och sitter och sjunger när lillebror spelar gitarr, mys!

sommarlängtan



Längtar så galet mycket efter sommaren! Och ska definitivt införskaffa ett par shorts i den här modellen, så jävla snygga!




effektiv?

Eftersom jag saknar skolmotivation hela veckan så är det nu dags för mig att plugga lite. Har gjort en läxa av tre, så det är bara att fortsätta. Tänkte även försöka städa klart i garderoben och göra lite fint på rummet. Men vi får väl se om tiden och orken räcker till. Jag ska i alla fall ge det ett försök!


tarre lugnt

Den här helgen blir väldigt lugn och mysig. Igår så åkte jag och min fina Vera till hennes farmor i Yngsjö. Vi åt en massa god mat, frukt, kakor, glass och allt möjligt! Sen blev det chill framför tvn och imorse en stor god brunch. Där är så lungt och tyst och det är typ skönt för själen att bara komma dit och mysa.

Efter det så var jag hos Diana och provade ut mina kläder till modevisningen som jag ska vara med i på Fredag. Kommer bli riktigt fett i think! Nu tänkte jag rensa ut och städa min garderob lite och sen ikväll så kommer Amanda, Nikita, Linnea, Hilda och Jasmine hit och myser med mig. MYSIGT HELT ENKELT.




du får mig att se på mig väldigt mycket naknare

Simpel dag idag. Två lektioner i skolan. Blev bjuden på vegetarisk god lunch av Vera. Fikade med Sara och Hedvig på Espresso House. Jobbade. Åkte hem. Duschade. Åt mat.

Just nu: I telefon med Hannah och chillar.

Det va det, godnatt!

bitterhet

Idag är jag bitter. Varför? Jag vet inte riktigt. Men nästa vecka är det den där jävla alla hjärtans dag och jag orkar inte med att se alla tussinussande par som gosegosar med varandra. Så jag och Vera ska ses och göra nåt. Ingen jäkla bio och ingen restaurang, nåt helt annat! Idag är det bara en sån dag helt enkelt. Kallt och jävligt är det också.

Har i alla fall haft en trevlig stund på Nova med Vera och köpt jeans. Hon ska sova här ikväll också vilket ska bli mysigt. TUR ATT JAG HAR HENNE ALLTSÅ, HIMLA BRA TJEJ!




hemma från skolan

Vaknade med en galen huvudvärk och ont i bihålorna i morse så det blev ingen skola idag. Har mes legat i sängen och tagit det lugnt och känner mig lite bättre nu. Ska försöka ta tag i tyskaläxan nu tänkte jag.

Nuff' said, puss!


ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma


normal sunday

Hade en skitbra kväll igår på Öja och hängde med massa trevligt folk! Nu ligger man har och segar som vanligt en söndag. Har precis tittat på The truth about love och krängt en stor skål med pasta och ketchup, perfekt bakishäng alltså. Blir nog en film till snart, vilken vet jag inte. Måste väl ta tag i plugget sen också men det får vänta lite. Puss!




förberedelser

Har inga planer alls innan festandet ikväll. Så tänkte ha en riktigt skön ta-hand-om-mig-själv-dag. Tänkte börja med en liten mysig vila. Sen ska jag duscha, raka benen. Smörja in mig och måla naglarna både på händer och fötter. Sen ska håret fönas och kanske lockas? Efter det ska sminket på och väskan packas och sen är jag redo att ge mig iväg på en riktigt festkväll!

Sounds pretty good huh? Yeah, thought so. Dax att gå och vila då, puss!

frustration.

Igår så bytte jag header men av någon anledning så finns fortfarande den gamla kvar? Irriterade faktiskt! Om någon vet vad som kan ha gått snett så säg gärna till.



Lite min känsla för tillfället.


oh you lovely friday

Solen skiner och det är fredag, UNDERBART! Om en liten stund kommer Karolina hit och då ska vi planera vår gemensamma födelsedagsfest som vi ska ha. I övrigt så har det varit en chill dag idag. Slutade halv ett och har bara tagit det lugnt sen dess. Blir en lugn kväll med Karro idag också. Och imorgon så ska jag till Öja och festa, ska bli superkul!

Önskar er alla en awesome helg!


it's a beautiful day

Är precis klar med mina läxor och känner mig sjukt nöjd med den här dagen. Har varit på sjukt bra humör hela dagen, ingen aning varför men bra känns det i alla fall! Har även varit och tränat idag så idag är en riktigt bra dag. Underbart när sådana dagar bara kommer från ingenstans och humöret är på topp!

Nu tänkte jag snart gå och lägga mig så att jag för en gångs skull får lite vettig sömn innan skolan. Puss!


elektrisitet

Mitt hår har varit helt sjukt elektriskt idag! Har aldrig varit med om något störigare. Så fort jag rörde mig så bara typ stod det rakt ut som att det hade ett eget liv... Skulle typ kunna ge engergi till ett helt hus med mitt hår idag haha!

Förutom att jag har gått runt och stört mig på mitt hår så  har jag varit i malmö och jobbat. Nu blire fläskfilé här hemma, puss!


RSS 2.0