WATCH THE THRONE

Har precis varit på Malmö arena med Vera och sett Kanye West och Jay-Z!!!!! Det var så sjukt fett och lätt bästa konserten i mitt liv!!! Har skrikit mig hes, dansat, hoppat, sjungt och haft så jävla kul med min underbara kompis! Om någon av er får chansen att se dom så GÖR DET, ångrar det inte för en sekund!!!


pardeeey

DÅ var det dax att bege sig till Rasmus 18årsfest!



Puss på livet!

hemma

Kom hem från Prag igår! Har haft en helt underbar resa med fyra galna nätter, varit hemma tidigt på morgonen, bakishängt i stan, handlat fina kläder, träffat massa fina människor, ätit snabbnudlar till frukost och levt livet! Det enda negativa var att två vännner blev av med en del värdesaker och att min väska fortfarande är kvar i Köpenhamn. Den ska komma imorgon och då kan jag äntligen få alla saker och tvätta upp mina kläder. Bilder kommer upp när jag orkar. Nu ska jag sova. Puss på er!


PRAG IMORGON/INATT!

Nu pumpar jag fett hög musik och håller på att packa till PRAG! Eftersom vårt flyg går redan kl. 06.00 och jag ska ta tåget från Lund kl.03.16 så tycker inte jag det känns så lönt att sova. Så ska packa klart, ta en liten vila bara och sen blir det uppesittarkväll med popcorn och film!

Har förresten färgat utväxten idag, blev skitsnyggt!



random bild från KB

punktlista.

  • Skola
  • Plugga
  • DANSA!!!
  • Äta
  • Duscha
  • Plugga
  • Sova



dollface.


ledig

Idag har vi d-dag vilket innebär att vi är lediga. Men dagen blir inte så rolig för det. Ska plugga och jobba. Kanske träffa Nikky i och för sig. Lika bra att sätta igång nu, får typ motivera mig själv med PRAGRESAN! SOM ÄR OM EN VECKA, WADDAAAAPP!



Mina och Veras fötter en fin sommardag förra året.

sommarjobb

Idag har jag äntligen hittat ett sommarjobb som telefonförsäljare på Online i Lund! Inte det roligaste man kan tänka sig men det är i alla fall ett jobb och jag kommer behöva pengarna i sommar.

Ska nu återgå till mitt ständiga plugg. Puss po er!


stress.....

Så stressad att jag inte vet var jag ska ta vägen. Åter tillbaka när jag har rensat undan lite plugg. Puss!



balfrisyr

Igår hade jag och Karolina en riktigt myskväll och idag så har jag varit hos Nathalie för att prova ut min balfrisyr. Så här blev resultatet!









SJUKT NÖJD!

där jag hänger min hatt

Nu grym låt av Norlie & KKV! Vaknade av den här låten igår morse och blev på så extremt bra humör direkt och låten har fortfarande samma effekt på mig. Lyssna och njut!


underbart väder

Har försökt mobilblogga de senaste dagarna men det har inte fungerat så därför har det inte blivit något inlägg på ett tag.

Kan bara berätta snabbt att jag hade en jätte bra Valborg! Vi var i Stadsparken i flera timmar och njöt av livet och senare var vi på en fest hos Joakim. Bra dag!!

Idag har jag suttit i stadsparken med bland annat Diana mellan lektionerna. Helt underbart att det börjar bli fint väder nu! Är inte gjort för tjocka koftor och halsdukar, tunna sommarkläder ska det ju vara.

Kan även berätta  att jag cyklade till och från skolan idag (!!!!!!!) Det blir sammanlagt 1,2 mil. BRA VA!?

Så här mysigt hade vi det i parken..




Nu ska jag bege mig till bussen och sen blir det Reggaeton!!


RSS 2.0