...

Skolan. Malmö. Dansa. Äta. Plugga. Sova.

Så jäkla mycket mer fanns det inte att säga hehe, puss!


late homework is the shit

Är nästan klar med krönikan nu! Ska bara finslipa lite under veckan. NU ska jag somna med ett redigt gott samvete. PUSS PÅ ATT JAG ÄR SÅ DUKTIG!


back 2 school

Chill första dag i skolan idag. Mest eget arbete och inga tuffa genomgångar. Det tackar vi för! Idag har jag pluggat lite, kollat på Desp.H och chillat med livet. Nu borde jag egentligen sova. Men jag fick äntligen lite idéer till min krönika som ska va klar nästa vecka. Och jag måste skriva medans jag har det färskt i huvudet. Så upp med word dokumentet och så kör vi!

Love!



Jag och Diana i Lördags! You sweet thing

slut på ledigheten

JAPP. NU BÖRJAR ALLVARET IGEN. HEJDÅ FRIHET. HEJ PLUGG.

schtek

Hade en bra kväll igår! Nu ska jag ut och steka i solen och jobba på brännan. Tjarå!


maskerad på g

Idag så bär det av vill Veberöd på maskerad! Alla har fått ett tema och mitt blev djur. Så jag ska klä ut mig till ett lamm. Jag ska ha vita leggings, vitt linne, vit pälsväst, vit färg på ansiktet och armarna, vitt nagelack, ett diadem med låtsasöron på och sy på lite extra bomullsbollar på linnet.

Innan vi drar dit så kommer mina tjejer hit och käkar och så. Sen bär det av!!!


då vare dax

Det här med att blogga på lovet är inte lätt. Man har ju helt enkelt inte tid och knappt lust heller. Tänkte sammanfatta lite vad jag gjort de senaste dagarna: Brunch med Vera och Louise, grillat med Nikky, Amahje, Nea, Sebbe och Resell, festat lite med skönt folk, och just nu hänger jag i lägenheten som Nikky ska passa i ca 2 veckor och ikväll blir det litta partaj här!
Puss på er!

ledighet är fint

Har haft en bra helg och hängt med massa fint folk! Och det bästa är att den inte är slut på länge, eftersom det är lov så kan man chilla ända tills måndag nästa vecka, fucking sweet!

Idag vaknade jag till strålande varm sol och tänkte lägga mig och steka i några timmar. Hinner knappt lägga mig till rätta i solstolen så går solen i moln... Istället drog jag in och pumpade upp volymen på högsta volymen i vardagsrummet och dansade i en och en halv timme för allt jag var värd! Sinnes svettigt men extremt kul!

Så nu ska jag duscha, käka och sen kommer lite trevliga filurer hit på filmkväll.

Puss!


E.T

Katy Perry - E.T



You're so hypnotizing
Could you be the devil?
Could you be an angel?
Your touch, magnetizing
Feels like I am floating
Leave my body glowing

They say, "Be afraid"
You're not like the others, futuristic lover
Different DNA, they don't understand you

You're from a whole another world
A different dimension, you open my eyes
And I'm ready to go, lead me into the light

Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love
And fill me with your poison
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim, ready for abduction
Boy, (boy), you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural, extraterrestrial

You're so supersonic
Wanna feel your powers
Stun me with your lasers
Your kiss is cosmic
Every move is magic

You're from a whole another world
A different dimension, you open my eyes
And I'm ready to go, lead me into the light

Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love
And fill me with your poison
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim, ready for abduction
Boy, (boy), you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural, extraterrestrial

There is this transcendental
On another level
Boy, you're my lucky star
I wanna walk on your wave length
And be there when you vibrate
For you I risk it all, all



Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love
And fill me with your poison
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim, ready for abduction
Boy, (boy), you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural, extraterrestrial

Extraterrestrial
Extraterrestrial
Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial


http://youtu.be/18oYGsmUprM


kiss me k-k-kiss me



Idag har jag inga läxor alls! Imorgon är det fredag och så fort skolan är slut är det LOOOOV!
Pusspusspuss på det!

på bättringsväg

Nackspärren börjar bli bättre nu. Jag har fortfarande ont och kan inte röra mig som innan men det är i alla fall bättre än vad det va igår.

Var bara på skolan mellan 13 och 14 idag. För jag hade fortfarande väldigt ont på morgonen så jag vilade mig och sen tog jag mig till skolan för att skriva naturkunskapsprovet för att slippa ha det efter mig sen. Så nu ska jag plugga rättskunskap och göra klart min redovisning inför imorgon.

Förhoppningsvis kommer Amanda och Nikita hit ikväll och bastar. Puss!

 


åter igen nackspärr..

Jaha.. då var det tydligen dags för Fanny att lida av nackspärr igen. Jag hade det senast på jullovet och idag kom det igen. Skulle precis börja mitt nationella muntligt i engelska och sitter och förbereder mig när det helt plötsligt gör skitont i nacken! Så jag fick sitta och göra provet med huvudet på sne lite smått ansträngd men det gick faktiskt rätt bra ändå! Efter det gick jag till sjuksyster och hon smörjde på nån gel, Hannah masserade mig och så fick jag två panodil. Hon trodde att jag nog hade tighta nackmuskler så jag har fått övningar som jag ska göra när värken har gått över. Sen kom mamma till undsättning och körde mig hem.

Så nu sitter jag här lite halv orörlig och försöker plugga naturkunskap. Smärtan har dock gått över lite så det är ju i alla fall skönt. Men det är osäkert om det blir någon dans för mig imorgon... FAN :(

Nu ska jag fortsätta plugga så jag kan vila sen, puss!


solen är underbar

Har precis kommit in efter några timmar i solstolen! Helt sjukt att man kan ligga ute och sola i bikini i april utan att frysa, tvärtom man svettas! Helt unbelivable!

Nu ska jag faktiskt ner i källarn och gymma! Dags att ta tag i det nu. Dans 1 timme i veckan räcker inte, nu ska jag försöka komma igång att träna lite mer regelbundet, vi får väl se hur det går...

Gjorde precis en liten träningslista på spotify, här har ni den om ni vill subscriba: http://open.spotify.com/user/fanny.vh/playlist/1INDFJNwo9maG3mkJh3Xr6

NU KÖR VI! BRINNNN MUSKLER, BRINNNNN!

GRATTIS!



GRATTIS ÄLSKADE HANNAH SOM FYLLER 18 ÅR IDAG! DU ÄR EN RIKTIGT FIN TJEJ OCH JAG ÖNSKAR DIG EN UNDERBAR FÖDELSEDAG! LOVE <3


s ö n d a g

Hade en mysig kväll igår på Mando! Sen att de andra med åldern inne kunde dra till slagt var vä inte lika kul men det är sånt man får leva med. Min dag kommer så småningom!

Idag händer inte så mycket. Blir lite övningskörning, plugg, mys och ska förhoppningsvis ta mig i kragen och träna lite. Har tänkt det i flera dagar nu och än så länge har det inte blivit av så vi får se om jag lyckas denna gången hehe.

Nu ska jag fixa lite frukost, blir nog pasta kan jag tänka mig. Sjukt sugen på det.

Puss!



Nyvaken och fräsch.. eller?


överfett tillskott i garderoben min

Igår så tog min mamma fram den här gamla militärskjortan från USA som hon hade fått av någon hon kände för flera år sedan. Visst är den riktigt snygg !?

 

det blev en galen fredag..

Eller ja så jäkla galet va det kanske inte men ja, det låter najs att börja ett inlägg så bara! Vi har hos Linnea även denna fredagen ett helt gäng och festade! Sen tog vi oss hem idag på förmiddagen. Nu ska jag chilla i några timmar och sen ikväll bär det av till Malmö och käka på Mando för att fira Hannah som fyller 18 år imorgon!

Puss!



Bara för att han är snygg.

andreas wijk

För att denna bloggen ska sprida lite glädje och inte bara tråkigheter idag så tänkte jag bara tipsa om lite musik! Modebloggaren Andreas Wijk har släppt en låt som heter Like My Stile och jag tycker den är riktigt bra! Sjukt skön och jag blir alltid på bra humör när jag lyssnar på den. Här har ni den. Lyssna och njut mina vänner!

Han har även gjort en del covers, här är min favorit Wonderchild



Sen skadar det ju inte att killen är så nedrans snygg! Öron och ögongodis at the same time!!

Hoppas det blev lite gladare stämning här nu. Puss!

jag vill bara CHILLA!

Var ledig idag. Men eftersom jag missade ett prov förra fredagen så var jag tvungen att komma till skolan idag kvart i 9 och skriva det. Efter det var det utvecklingssamtal. Det gick bra, hon sa att jag var en kämpe och att det gick bra för mig. Jag behövde bara ta lite mer plats i klassen och lita på att jag kan. För det märktes tydligen att jag håller tillbaka och inte alltid säger något fast jag egentligen kan det. Och ja det stämmer ju. Men hon sa även att jag har bättrat mig sen ettan och jag är på väg framåt. Och det håller jag med om. I ettan kunde jag knappt räcka upp handen utan att bli illröd i huvudet. Nu vågar jag mer, men jag kan fortfarande bli bättre. Redovisningar är fortfarande det värsta jag vet i skolan. Och muntliga delar på nationella proven, som är typ same shit but different name.

Och gissa vad jag har imorgon? Jo, redovisning så klart. Gissa vilket ämne? TYSKA! Jag ska alltså stå där framme och hacka mig fram på tyska med hjälp av lite stödord!!! Herregud, jag gråter lite bara av tanken på det. Jag känner bara för att sjuka mig imorgon. Men jag vet att om jag inte gör det imorgon så måste jag göra det på tisdag. Visst, jag skjuter upp det lite och kan träna men ja snart är det tisdag. Och nästa vecka har jag nog ännu mer att göra än vad jag hade denna så jag tror inte att jag psykiskt eller fysiskt kommer klara av den pressen nästa vecka. Ja, istället för att sitta här och skriva så borde jag väl träna.. men först måste jag rensa huvudet!

Förutom att umgås med mina vänner och så, så är något av det bästa jag vet att sitta vid min dator, skruva upp volymen på max och lyssna på en riktigt jävla bra låt! Bara liksom sitta där och sjunga med och leva sig in. Ofta brukar det sluta med att jag reser mig ur stolen lite då och då och dansar bara för att känslan är så jävla härlig! Jag önskar jag hade mer tid att bara göra sådana små härliga saker! Jag hatar verkligen att skolan tar upp så mycket av min tid. Visst om jag bara satte mig ner efter skolan och pluggade effektivt i kanske 2-3 timmar så skulle det finnas mycket tid efteråt att göra allt det. Men så länge håller inte min koncentrationsförmåga, för just nu är skolan så jäkla tråkig! Inga ämnen känns intressanta längre. Ekonomin är ändå helt okej kul för det kan jag! Det känner jag mig säker på.

Jäkla klagande från mig på senaste tiden! Vet inte riktigt varför jag tycker allt är så extremt jobbigt just nu? Jag är ju inte precis ensam om att ha mycket i skolan. Men jaja, ibland måste man få känna så.

Nu ska jag plugga.
Woohoo!


busy girl



Le och se glad ut! Vi kan i alla fall låtsas att jag är glad när jag sitter här och drunkar i läxor.

sleep all day - party all night - never grow old - never die



le outfit'

 

At the moment: ekonomiplugg! I'll be back later..


fullt upp

Har inte blivit något skrivit här på hela helgen. Så nu blir det lite kort om helgen. I fredags var vi några stycken hos Linnea i västra och hade det livat, sov där också och tog mig hem vid 14 tiden igår. Sen var jag hemma och softade lite, och sen vid 20 tiden så kom Nikky och Amahje hem till mig och sen drog vi till Jens som fyllt 18!

Idag kommer Hannah hit och pluggar med mig och hon sover även här.



Puss!

RSS 2.0