SHANGHAI DUDES!

Har inte blivit något skrivet här på någon dag. Vi hade ett stort och viktigt projekt som skulle vara klart idag så jag har jobbat med det de senaste dagarna. Igår fick vi reda på något helt sjukt. I vår linje ingår två resor, en till Budapest och en till Bryssel. Men om allt går bra och vi lyckas samla ihop pengar så kommer vi få åka på en stor resa istället. Och då blir det SHANGHAI!!!!!!!! Fatta så gaaalet roligt!!! Det blir i så fall i november i trean och vi kommer skriva vårt projektarbete där. Det var väl allt för dagen, nu ska jag plugga. Tjing tjong kines!

trött

Tog morgonbussen hem igår eller ja idag blir det ju. Var hemma halv 8 hos mig med Nikky och däckade. Kom ur sängen typ 15 och nu sitte jag och degar i sängen. Längesen jag kände mig så här seg och framför allt ofräsch haha. Så nu, blir det duschen!!!


partey

Blev inget inlägg igår. Hann helt enkelt inte med det. Träffade först Nikita och Amanda på dagen och sen på kvällen så stack jag hem till Tora. Hur mysigt som helst!

Idag är det söndag. Och fest. Jag, Nikky och Amahje är lediga imorgon så vi ska hem till Madde i Amahjes klass på fest! Vi ska åka redan sex och jag ska vara hos Amahje vid fyra så nu måste jag sätta igång, puss på er!

hemmakväll

Har varit en lång dag idag. Upp 7 och hemma kl. 18. Slutade vid 16 och sen blev det en fika med Jenny som jag inte sett sen Paris. Väldigt mysigt! Skulle egentligen träffat Nikits ikväll men hon har blivit sjuk så det blir en hemmakväll. Även om jag inte är svinsugen just nu så om jag känner efter så är jag rätt så trött. Så jag behöver nog en kväll som denna!

Nu blir det tacos, puss!


today's

  

Så här har jag sett ut idag. Inget speciellt eller så, enkelt och bekvämt bara. Och jag har börjat att tycka om att sätta upp håret i en enkel tofs. Det är faktiskt riktigt snyggt! Nu är ju bara frågan om håret kanske skulle behöva lite blonda slingor? Tror nästan det va.. Nej nu ska jag gå tillbaka till mitt plugg och sen så blir det att dammsuga. Sen ikväll ska jag nog träffa Nikky och Amahje en stund, puss på er!

äntligen är jag igång

Idag har jag äntligen fått tummarna loss och börjat plugga! Har än så länge gjort matten och internationell ekonomi som är nytt ämne som vi ska ha denna terminen. Det är ekonomi fast på engelska, lite smått klurigt måste jag erkänna! Nu ska jag göra lite tyska och sen är jag klar för dagen! Om en liten stund kommer Amahje hit och då ska jag hjälpa henne med matten. Hon har matte b prov imorgon och eftersom jag redan har läst den kursen så ska jag försöka hjälpa henne. Vi får hoppas på det bästa, puss!


runaway baby

Började 11 idag på grund av inställd lektion, riktigt skönt! Hade en kort svenskan lektion och sen håla fram till halv 3 när jag hade tyska. Nu har jag varit hemma ett tag och bara chillat lite. Fick en impuls innan och testade sommarkläder. Riktigt sugen på sommarlov nu! Älskar att ha på mig linnen, shorts och allt det där, och att vara brun och fin. Nu ska jag hjälpa till med maten, puss!


faceplant mothaf'cka

Idag när jag och Nikky var på busstationen så lyckades jag klanta mig, as always.. En buss kom bakom oss, så skulle jag springa undan lite smidigt och då sprang jag över en stor snövall. Men då lyckades jag så klart trampa i lössnö, glida och ja.. faceplanta rakt på marken. Pälsmössan gled ner så jag såg ingenting och ja.. där låg jag. Första klantiga grejen 2011, vi får se när nästa kommer...

Nej nu ska jag tag i lite matteläxa tror jag, P&K!



Suddig bild på min mysiga outfit för dagen.


nya tag

Denna veckan har jag varit väldigt seg. Har inte alls tagit tag i läxor eller något sånt. Från och med imorgon så har vi nytt schema och nu ska jag höja växeln några steg och börja ta det på allvar igen! Ska gå på mattestödet imorgon också och få rätt på derivatan. Nu ska jag ta på mig sovkläder, sätta mig i sängen med datorn och chilla lite och sen så blir det att sova. Puss på er!



Bild från igår som Malin tog på mig. Gjorde om den till sepia.

update..

Blev inget inlägg varken igår eller i fredags så jag får ta och sammanfatta helgen nu istället. Fredag: Skulle ju gått på Daniel Adams-Ray med Malin på KB. Och på våra biljetter stod det att det var 13årsgräns. Men när vi kommer dit så står det 18+ så vi kom aldrig in!!!! Riktigt förbannade blev vi. Så vi stack in på hemmakväll och handlade tröstgodis och stack hem till mig.

Lördag: Vakande hos mig med Malin vid 14 tiden. Då var det dags att börja sätta igång att städa, förbereda och fixa mig för kvällen. Vid 17-18 tiden började folk droppa in. Vi hade en riktigt mysig kväll och åt mat, dansade och hade kul! Riktigt roligt att ha alla mina fina vänner samlade hemma hos mig. Fick även lite presenter: 2 guldfiskar vid namn Kyle och McLovin av Nikita, Amanda och Linnea!!! Har aldrig haft husdjur innan och tyckt att det har varit lite tråkigt så de köpte fiskar till mig, riktigt roligt!! Sen fick jag även ett spetsnattlinne av Tora och Vera. Vera gav mig även ett par örhängen. Den andra Vera och Hannah gav mig Daniel Adams-Rays skiva och en bok med roliga uppdrag typ. Sen av Karolina fick jag isshotglas. Hade en perfekt kväll!



Mina fiskar <3 hihi

derivata vadåe?

Just nu sitter jag och kämpar med matten. Derivata? Lutning? Eh what? Fattade det förra terminen men nu så har vi gått in på något nytt och det vi har i läxa till imorgon är tydligen g-kunskaper + lite nationellaprovuppgifter som dock är svårare. Men alltså, jag fattar verkligen INGET! Har en liten lust att slita matteboken i bitar och bränna upp det som blir kvar av den. ARRHHHHH! Sorry, för allt klagande men jag måste få ur mig det!!!!

Nu, till något positivt. Jag och mamma har varit och handlat all mat till på Lördag. Då kommer alla mina fina brudar hit på en stor brakmiddag och massor med mys! OCH imorgon så ska jag och Malin gå på Daniel Adams-Ray på KB i Malmö, och vet ni vad??? HON BJUDER MIG PÅ KONSERTEN, DET ÄR HENNES PRESENT TILL MIG!! Helt underbar helg detta kommer bli, can't wait for it to get started!!

Såja, fick ju både med ilska och glädje.. bra va? Nu ska jag fortsätta min fight med matten, puss!



Ger er en sommarbild från 2010 för att lysa upp denna mörka vinterdag, hehe.


för 64kr på pressbyrån så blev han min.. eller ja nästan i alla fall..



Nu ska jag och sätta mig i sängen och njuta, puss!

tjosan

Blev visst inget inlägg igår kom jag på. Igår kväll var jag ute och gick med Nikky och Amahje i 3 timmar så jag var väl för trött för att komma ihåg det sen när jag kom hem.

Just nu sitter jag och gör vår bokföring till företaget. Lite smådrygt sådär men jag är snart klar. Då blir det lite tyska och sen ska jag softa resten av kvällen. Somna tidigt hoppas jag på också för jag måste fortfarande ta igen lite förlorad sömn de senaste nätterna.  Måste säga att jag längtar otroligt mycket till sommaren en ruggig dag som denna. Lite bruna ben och solsken hade jag inte tackat nej till! Men det kommer väl så småningom...

Puss!


tröttheten tar över..

Är riktigt trött. Vi får se hur länge jag orkar hålla mig vaken innan jag faller ihop av trötthet. Kanske hinner jag inte ens skriva klart detta inlägget hehe. Idag var det första dagen i skolan. Vi hade en lektion och fick lite instruktioner om ett nytt projekt vi ska ha nu med Engelksa och Företagsekonomi om H&Ms årsredovisning. Blir väl ändå okej kul. Efter skolan tog jag tåget till Malmö och mötte upp Rasmus. Det blev en lång runda på stan, käk på chinabox och lite annat kul. Trots kylan var det riktigt trevligt!! Ska nog gosa ner mig i sängen med datorn nu så får vi se hur länge jag kan hålla mig vaken. Puss!



choklad är godast på söndagar

Seriöst! Jag kunde inte hålla mig. Finns det choklad hemma på söndagar så går det inte att låta bli, det är ju så nedrans gott!!

 


dags att vila upp sig

Idag är det söndag. Och det blir en lugn dag. Ska bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske att jag tar en promenad lite senare. Jag ska lägga mig tidigt också. Det behövs verkligen. Har vridigt dygnet lite väl mycket tror jag. Ska nog städa rummet också, få lite ordning i huvudet. Lägga fram kläder till imorgon, packa väskan och allt det får jag nog också fixa. Ha en fin sista lovdag ni som fortfarande sliter i skolan, och ni andra också så klart!

 

Bilder från igår.

smaskar äpplekaka



Gott va?

pack up your troubles in your old kit bag and bury them beneath the sea

Nu har jag varit uppe i någon timme och softat lite. Ska snart baka en äpplekaka till mammas och pappas gäster ikväll. Sen ska jag göra mig klar och ta bussen till S.Sandby. Där ska jag träffa Vera!!!! Har saknat henne som ett svin och nu är hon finally hemma från Sri Lanka. Så vi ska bara mysa och snacka skit hela kvällen. Puss på er!


hos amahje

Har varit på Vallåsen hela dagen med mamma och Henrik. Behövde träna upp snowboardskillsen lite inför Österrike på sportlovet. Sen nu sitter jag hos amahje och kollar film med henne, Nikky och Nea. Ska väl dra mig hemmåt om en timme typ. Är helt slut i hela kroppen efter denna dagen. Puss!


myz

Jag hade en jätte trevlig kväll hos Sara och träffade mycket kul folk. Vaknade hemma hos Nina idag vid halv 12 tiden. Sen kom mamma och hämtade mig och så körde vi snabbt inom Burlov Center och handlade termobyxor till mig. Vi ska till Vallåsen imorgon med famljen så jag behöver dem då, och till skidresan sen på sportlovet så klart. Sen nu ska jag bara va hemma och dega. Ska verkligen inte göra något ansträngade idag. Ha det fint, puss!

¨

Bild från förra vintern.

i like my beats fast and my bass down low

Nu har jag packat ihop lite saker till ikväll. Vid halv 6 ska jag möta upp Nikita. Vi ska hem till henne och så ska hon sminka mig, och fixa mitt hår. Sen vid sju så tar vi bussen till Malmö med Amanda. Dom ska möta upp Nea och lite fler folk och jag ska på fest hos Sara. Kommer bli riktigt kul tror jag!! Sen ikväll så sover jag hos Nina. Puss på er!


saknad.

Känner ett extremt behov av att prata med Hannah och Vera! Hannah är i Schweiz och Vera på Sri Lanka! Saknar dom jättemycket, vi har inte setts sen innan jullovet! Kom igen nu kompisar, kom hem och ge mig en kram!!!!



Mina darlings, åh komsi hemsi


no plans at all

Idag har jag inga planer för dagen. Och det känns rätt drygt faktisikt. Hoppas på att något händer för jag är inte på hemmasittarhumör idag. Ska nog slå en pling med telefonen snart och höra om någon vill hitta på något.

Jag hade en supermysig födelsedag igår med släkt, familj och vänner. Tack allihop för att ni gjorde min dag så bra!

 

17 FUCKING ÅR!

IDAG FYLLER JAG 17 ÅR! BARA ETT ÅR KVAR TILL 18!!!! Snart kommer mormor och morfar på fika, sen blir det middag här hemma med familjen och efter det ska jag träffa Nikita, Amanda, Linnea och lite fler folk i Malmö för att fira mig! Åh jag har så fina vänner som fixar och donar för mig.

Vi hörs imorgon, nu ska jag ha en fett bra födelsedag!!!


mys söndag

Idag ska jag träffa Amanda och Nikita. Vi ska nog mest chilla och ikväll ska vi äta pizza tillsammans. Får se om vi hittar på något mer, men jag tror det blir rätt lugnt idag! Och imorgon är det en stor dag hehe, för då fyller jag 17! Typ världens mest onödiga ålder men jag är i alla fall närmare 18. Nu ska jag nog stiga ur sängen och börja göra mig klar. Puss!



MUUUUMS!


nyårsbilder

Mest egobilder här på alla men det är la kul?









godmorgon?

Vaknade kl. 14 idag med Nikky. Inte så konstigt eftersom vi var hemma typ 7. Jag är otroligt trött, seg och har ont i nacken men fyfan vilken kväll vi hade! Riktigt jävla rolig nyårsafton! Det blev en fest i Grevie hos Viktor efter lite krångel med vart vi skulle i början. Tack allesammans!

Här kommer lite bilder från kvällen, kommer nog fler senare under dagen.









Nu ska jag in i duschen och sen ikväll blir det att kolla Mamma Mia, puss!



RSS 2.0