helt slutkörd.

Hej,

Idag har jag haft 3 lektioner. Började 09.50 så jag borde väl inte vara helt slut men det är jag. Var hemma runt 17 tiden och har kämpat med matteläxan sen dess. Idag går det verkligen inte att koncentrera sig.

Idag på Gegrafin var vi vid Rinnebäcksravinen i Värpinge by. Där var faktiskt väldigt fint och det var intressant att se. Inte lika kul att skriva en rapport om det nu i efteråt. Men ja, det tar jag inte idag. Idag är det bara matte och en annan geografiläxa som står på planeringen. Mer än så orkar jag inte!

Här kommer lite bilder på ravinen..







Nu ska jag fortsätta plugga, ha det fint!



mat, mat och ännu mer mat..

Hallå,

Idag var det måndag igen. Har bara två lektioner på måndagar vilket är riktigt skönt. Fast det känns konstigt att sluta så tidigt, känns knappt som om man går i skolan längre hehe. Idag så hängde Vera och Hannah med mig hem efter skolan. Så tänkte vi laga pannakakor men så blev Hannah plötsligt sugen på makaroner och köttbullar så vi sa: äh men då gör vi väl både och! Så vi lagade och lagade och sen åt vi, och ja sen åt vi lite till. Blev riktigt mätt sen!

Och på fredag blir det förmodligen mys, film och kräng kväll hos Hannah hehe. Jag har försökt att äta nyttigt ett antal gånger, det funkar i kanske 1-2 dagar men sen är jag tillbaks i mitt vanligs mönster igen. Knappt lönt att försöka hehe. Mycket godare att äta sånt som är gott ju!

Har suttit och pluggat en stund nu och har äntligen lyckats plugga in tyskaglosorna i huvudet. Så nu blir det chill vid datorn och sen sängdags. Ha det!



muuums!

hade ju tänkt plugga idag..

..men jag är nog för trött för det. Finns en liten chans att jag gör det ikväll men den är inte stor. Kom hem från Lund vid 13-tiden idag, och tänkte plugga direkt när jag kom hem men istället så lockade Vänner lite mer än läxorna hehe. Och ja, nu ska jag bege mig till Nathalie, så kanske kanske ikväll.

Ha det fint!



Gammal bild btw.


dags för uppdatering

Hejsan,

Jag har hängt på Malmöfestivalen de tre senaste kvällarna och har varit alldeles för trött när jag kom hem för att orka skriva något. Så nu kommer en hel del. Såg ju Oskar Linnros i torsdags och daaamn! Han va så duktig och så är han ju dessutom så nedrans sexig! Riktigt grymt va det! Sen igår så vandrade jag runt på festivalen med Hannah, Vera, Nathalie och Johanna. Jag träffade en massa trevligt folk där, men det hände även en del sjuka saker.

Lyckades först få fågelskit i huvudet när jag steg av tåget. Mitt i pannan fick jag det, fyfan alltså. Men som tur var fixade vi fram våtservetter. Lite senare när jag står inne på pressbyrån och ska berätta något för mina kompisar, så råkar jag vara lite väl vild i mitt gestikulerande så jag slår till en kille rätt på hakan. Så klart började jag asflabba men sen kom tanken: ehhm du slog precis någon i huvudet!! och då bad jag om ursäkt och så men han verkade ta det lugnt. Men däremot inte en av de som jobbade där, han gav mig en riktig mördar blick och sa typ: du där, ut här ifrån! Så ja det var bara att lämna lokalen hehe. Senare när vi lämnade teddybears konserten som faktiskt var mycket bättre än jag trodde så blev vi jagade av en alkis som ser ut som om han ska spy vilken sekund som helt! Snacka om en händelserik kväll. Men ja, det var nog längesen jag skrattade så mycket!

Ikväll ska mamma och pappa ha kräftskiva så vid kvart i sju ska jag vara ute ur huset. Har hjälpt dem att baka två kladdkakor och fixat en spotifylista till dem hehe. Så ikväll så ska jag och Nikita hitta på något. Vad vet jag inte, men kul lär det bli.

Jävlar, har nog slått mitt personliga rekord i "längsta inlägg" hehe. Nu måste jag börja göra mig klar om jag ska hinna ut till kvart i sju. Ha en fin Lördag!



Här kommen en bild på Oskar Linnros. Inte världens bästa bild precis men ja, det var det jag lyckades åstadkomma hehe.

nrj in the motherfuckin park

Hejsan,

Har kommit hem från Malmö nu och har precis duschat och ätit lite och så. Ska nog dra mig mot sängen när som helst. Var på NRJ in the park med Hannah, Felicia och Mia idag, grymt bra var det!! Och imorgon blir det Oskar Linnros, kommer bli riktigt najs!

Men ja, nu ska jag gå och sova. Bilder och lite sånt kommer kanske imorgon. Godnatt!

pluggisch

Hallå!

Då var det Tisdag. Inte jätte långt kvar till helgen nu, håll ut! Och imorgon är det NRJ in the park, och Oskar Linnros på Torsdag. WOOHOO! Haha, ja nu måste jag sätta igång att plugga matte.

Ha det fint!



Jag älskar dig Nikita. Kommer alltid finnas här och stötta dig i alla lägen och det vet du ♥.


blir staffanstorp nya atlantis?

Hejsan,

Regnet öser ner. Sen slutar det ett tag och sen kommer regnet igen. Jag undrar om vi snart kommer behöva simma runt här. Det regnar ju hela tiden nu, så ja snart kanske Staffanstorp ligger helt under vatten som i den filmen Atlantis haha. Bara min teori, inte så trovärdig kanske men man vet aldrig hehe.

Idag efter skolan gick jag och Hannah runt lite i stan och jag handlade lite prylar från apoteket, typ facescrub och lite sånt. Skulle handla ett puder på make up store också men det var såklart slut. Vi tog även en liten paus inne på pavement på ovanvåningen. Perfekt viloställe!



Så här mysigt hade jag det hehe.



Mina produkter från apoteket. Tror dom gick på runt 250 kr tillsammans.

Nu ska jag plugga matte, ha det fint denna regniga måndag!

me ♥ music

Hej!

Håller på att försöka bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Gör alltid det dagen innan för att slippa stress på morgonen. Medans jag letar som en galning i min garderob så lyssnar jag på dessa godingarna.



Katy Perry - Teenage Dream



Mohombi - Bumby Ride



Darin - Can't Stop Love

Alla låtarna är ganska olika, men lika bra!


klar med städningen..

FÖRE



EFTER



Hehe, lite skillnad va?

Nu ska jag knalla bort till Nattis. Ha det!

sundaaay

Hejsan,

Hade sjukt trevligt igår hos Felicia! Vi åt tacos med kyckling och sen kladdkaka till efterrätt, riktigt gott! Var hemma runt 1 tror jag. Sen blev det sängen direkt. Nu ska jag städa rummet, det behövs verkligen! Kläder överallt! Känns som jag rensar undan kläderna var och varannan dag men ändå är högen lika stor en dag senare. Får väl försöka skärpa mig lite hehe. Aja, sen när jag har städat klart sticker jag hem till Nathalie för lite söndagsmys med film och kräng.



Skön bild på mig och Nattis.. :)

Pussen!

trött, tröttare, tröttast, fanny

Hej,

Mitt huvud dunkar, näsan är täppt och halsen gör ont. Mår väl kanske lite lite bättre än igår men fortfarande skit. Är bjuden på tjejmiddag hos Felicia idag och jag är inte helt säker på om jag kan gå. Vill inte smitta ner alla, och vet inte om jag har ork till det. Men jag ska försöka vila mig idag och ta det lugnt och dricka varm mjölk med honung så får vi se hur jag mår lite senare.

Om jag inte kan gå idag så är det här nog den värsta helgen i hela mitt liv. Är så uttråkad och trött och ja, allt är bara fel! Okej, slut på klagandet.. Hoppas ni andra mår bättre, puss!


  

Lite bilder från igår.

jävla huvudvärk...

Hejsan,

Idag har varit en av dom jobbigaste skoldagarna i hela mitt liv. Hade ont i bihålorna när jag vaknade imorse och det har fortfarande inte gått över. Borde nog egentligen stannat hemme men eftersom det var tredje skoldagen kändes det dumt att börja ligga efter redan i början med genomgångar osv. Så jag kämpade mig igenom skoldagen fastän det kändes som om mitt huvud skulle sprängas i tusen bitar.

Efter skolan blev det en liten fika med tjejerna för att fira Felicias födelsedag. Grattis!! Och nu är jag äntligen hemma och ska lägga mig framför tvn och bara göra ingenting hela kvällen tror jag. Ville egentligen till Malmöfestivalen men kroppen har ingen ork.

Hoppas ni mår bättre, puss!


kort stubin idag..

Hallå,

Hade en ganska vanlig skoldag idag förutom att vi knappt gjorde något på lektionerna. Alla är lite sega nu i början, även lärarna. Men det är bara skönt ju, att få en liten mjukstart. Blev lite paff igår med provdatum och allt men det kom inget mer sånt idag i alla fall.

Efter skolan stack jag till Malmö med Nikita och Amanda och där mötte vi upp Malin och Jessica. Blev lite mat på Mcdonalds och sen en liten snabb titt i lite affärer. Men just nu är jag så otroligt trött och har en sån sjuk huvudvärk. Så gör mig inte irriterad idag för då bryter jag typ ihop. Det beror väl bara på att man inte är van att gå upp tidigt och så. Så ikväll ska jag bara äta, se en film tror jag och sen lägga mig direkt. Och det ska bli så jävla skönt !!



Amahje visar upp sin bästa sida..



Mallan & Nikky



Jessica.


Nu blir det käk, puss på er !

första "skoldagen", check!

Hallå,

Ja, idag var det dags att bege sig till Katte igen. Vi samlades i aulan kl. 13 och sen gick vi in i klassrummet med klassen och fick lite vanlig information + ett datum till första provet (!!) Dom går tydligen ut hårt direkt hehe.

Innan vi samlades åt jag ju lunch med tjejerna på Govindas. Det är en restaurang i Lund med bara vegetarisk mat, Faktiskt riktigt gott!



Hade denna tröjan på mig först men eftersom jag klantigt nog lyckades spilla så fick jag byta. Hade nämligen varit inne och handlat kläder innan som jag lade undan igår på Gina Tricot, så jag kunde som tur var byta!



Hannah & Madde.



Detta var alltså det jag handlade på Gina Tricot.
Halsduk - 129 kr
Tröja - 149 kr.

Nu blir det mys framför tvn och sen ikväll ska vi ha gäster i think. Ha det fint!

getting ready for school

Hallå,

Då var det dags att börja skolan igen. Vad tycker vi om det? Ja eftersom mitt schema ser ut som det gör och man har saknat folket så känns det helt okej. Förutom att jag vet att det kommer bli en hel del plugg nu i tvåan, mycket mer än ettan så det känns väl inte så kul. Men man får försöka sitt bästa.

Efter en hel del letande lyckades jag, Nathalie och Johanna hitta rätt till både John Bauer och Vipan och de fick även en liten rundtur på kära Katte.

Så här såg jag ut idag..



Kläder efter väder hehe.

Och så här ser mitt schema ut, fredagen är lite lång men ja 4 sovmornar kan man inte tacka nej till! Hade ju inte en enda förra året..



Ja, nu blir det dags att sova snart. Klockan ringer 09.45 imorgon. Börjar inte förrän 13 men ska äta lunch med tjejerna först kl.12. Godnatt på er!




bussresor

God morgon!

Sitter och äter frukost nu samtidigt som jag försöker ta reda på vilken linjebuss som man ska ta i Malmö för att komma till John Bauer. Om någon vet så bara säg till! Jag, Nathalie och Johanna ska nämligen åka in till både John Bauer och Vipan idag så att dom två vet hur de ska åka när skolan börjar. Vi hade tänkt stanna en stund i Lund sen men eftersom det regnar idag så blir det nog inte av.

Övningskörde igår med, provade på tvåans växel för första gången, det gick väl helt okej. Men jag har fortfarande problem med att bromsa mjukt och igår när jag skulle parkera i en ruta hamnade jag i mitten mellan fyra stycken, så ja lite träning behövs nog innan jag kan ge mig ut på vägarna. Men då, då får ni se upp för då kan ingen stoppa mig haha ;).

Nej, nu måste jag göra mig klar. Ha det fint!


malmö city

Hallå,

Blir ett kort inlägg eftersom jag måste skynda mig till bussen som går 19 över. Ska in till Malmö och träffa Sara där. Får börja med en frukost när jag kommer dit eftersom jag inte hunnit med det idag, kom upp lite sent idag hehe. Sen blir det väl lite shopping och så. Bilder kommer när jag är hemma.

Ha det bäst!

äntligen ändrad hårfärg

Hejsan,

Har varit riktigt trött på min hårfärg ett bra tag nu, så idag var det dags för förändring. Det blev mocca bruna slingor, så håret är inte mörkbrunt mer, brunt med fortfarande en liten nyans av blont i. Jag blev i alla fall nöjd. Så här blev resultatet. Ska även visa före- och efterbilder imorgon.



Puss!

helt jävla livrädd

Hejsan,

Sitter i min källare med Nathalie, Johanna och Robin. Vi har precis kollat på The hounting in connecticut. Jag hatar skräckfilmer men ändå så blev det att vi såg den, och fyfan vad läskig den va. Satt och höll Johanna i handen och klamrade mig fast vid henne och flämtade och skrek "jag vill inte längre!!" Usch, aldrig mer skräckfilm asså..

Tur att Johanna ska sova här i alla fall, godnatt på er!

14 augusti

Hallå!

Det första jag ska göra när detta inlägget är klart är att städa. Tråkigt, men ibland måste man. Sen ska jag ta en dusch, äta och göra mig klar för att sen ta bussen in till Lund och möta upp Hannah. Vi ska typ lämna lite grejer till varandra bara. Sen tar jag bussen hem till igen och så kommer Nathalie hem till mig. Senare mot kvällen ska vi äta pizza och sen sticker vi hem till Johanna.



Ha det fint!

sug efter innebandy..

Hejsan,

Idag var jag uppe kl.11 och stack och hämtade busskortet med Nathalie och Johanna och senare följde jag med Nikky när hon skulle hämta sitt. Sen hade hon och jag följe till busstationen och så åkte hon till Malmö och jag till Lund. Där hängde jag med Vera, Vera och Tora en stund innan jagh åkte hem till Staffanstorp igen. Då kollade jag på Nathas innebandyträning och jag blev faktiskt sjukt sugen på att börja spela igen !! Nathalie försöker övertala mig, ja vi får väl se hur det går.

Nu ska vi hem till Johanna och sen sover jag hos Nattis ikväll. Ha det fint!



bored..

Har sjukt tråkigt ikväll. Så jag fotade lite innan och nu har jag redigerat och så. Här kommer en del av resultatet..





Puss !


vi drar till malmö, vi drar till malmööö

Hejsan,

Jag har varit uppe en tjugo i tio, nytt rekord för mig tror jag. Men nu är jag sjukt trött, skulle behöva 10 timmars sömn varje natt. Blir så grinig när jag inte fått sova haha. Men aja, idag ska jag till Malmö med Nikky. Vet inte riktigt vad som händer men vi hoppas väl på att träffa på lite trevligt folk.

Ha det fett!


det händer nåt ikväll wihoo

Hallå,

Vera sitter på bussen hit från Sjöbo nu. Hon ska sova här och så. Har inte träffat henne på jättelänge så det ska bli skitmysigt. Imorgon blir det Malmö med Nikita.



En bild från småland.

Ha det fint!

nothing happens

Hejsan,

Idag har jag inte mycket planer. Kanske träffar Nikky en stund, vi får se. Fick en SOLO tidning idag som jag kan roa mig med en stund hehe. Annars lär jag väl hamna framför datorn som alltid eller kolla på Vänner kanske. Ja, känns inte lönt att skriva mer på denna dagen utan händelser.

Ha det fint!

bildbomb.

Hejsan!

Här kommen en hel del bilder från småland och även när jag träffade Nathalie i Lördags.



Firade kusinens födelsedag i Småland.









Bakade kladdkaka med Nattis.





Riktigt nöjda hehe.



Detta va typ det coolaste på länge tyckte vi, en solros mitt i Staffanstorp bara sådär. Nattis kände sig till och med ganska liten bredvid den.


Det får räcka med bilder nu. Idag ska jag träffa Hannah och Felicia och diskutera vårt UF företag. Senare på kvällen får vi se vad som händer. Ha det fint!


dränkt katt

Hejsan,

Rubriken speglar mitt utseende just nu. Har varit ute i regn i typ en halvtimme-timme och håret ligger slickat och marscaran är utkletad i hela ansiktet. Idag var jag, Nikita och Amanda och åt kebabpizza, skitgott! Sen stack vi hem till mig och åt glass, drack hallonsoda och sjöng singstar. Lite senare kom Katrine också. Det va sen när vi skulle följa alla hem en efter en som rundan i regnet kom. Vi träffade även David på vägen.

Nu ska jag duscha sen rosta två mackor och sätta mig i sängen med dem och datorn och chilla lite innan sängen kallar på mig. Ha det !

träningsvärk av att dansa?

Hallå!

Har precis kommit hem från Dave i Malmö. Var på hans födelsedagsfest, riktigt kul faktiskt! Och nu har jag träningvärk i ryggslutet av allt dansande (!!) det gör verkligen skitont! Men ja det är väl smällar man får ta..

Nu ska jag tvätta av sminket, borsta tänderna och lägga mig i sängen och sova, ska bli riktigt skönt.




Gammal bild men jag tycker den är så härlig, godnatt!


nattis time

Hejsan,

Nu väntar jag på att Nattis ska svara, ja jag är vaken på mitt sms. Men vem vet, det kanske dröjer nån timme eller två. Så länge får jag väl käka lite frukost och sätta igång Vänner eller något.

Här kommer en väääldigt gammal bild på oss, jag kanske går i sexan och hon i femman hehe...



Ha det gött!




det var minsann en sexig film..

Hejsan,

Nu är jag hemma från Malmö. Filmen var jättebra, nästan den bästa hittils! Och Taylor Lautner var ja.. ASHET! Vilken mage den killen har alltså, helt otroligt. Och Robert Pattinson är inte så dum han heller, mumsmums!

Här kommer ett smakprov på en av mina favoritsecener i filmen...
Tips! Kolla in Taylor!



Ha det fint!


eclipse tonight

Hejsan,

Håller på att göra mig klar just nu. Ska fixa mig lite sen så ska jag äta och sen tar jag bussen till Malmö. Där möter jag upp Hannah och Felicia och då ska vi se Eclipse. Äntligen, har velat se den ett tag nu!



Puss !

då var det fredag

Hejsan,

Fredag idag och nu är det mindre än två veckor kvar av sommarlovet. Känns ganska sagt faktiskt, har ingen lust att gå tillbaka till stressen. Men ja, får ju träffa alla godingar igen och det ska ju bli kul. Ikväll ska jag träffa Hannah tror jag, vi får se vad vi hittar på. Men nu ska jag göra lite frukost och sätta på Vänner.

Ni får en bild på min absoluta drömkille, CHANNING TATUM !! 

 

Ögongodis eller hur?

Puss!

dålig natt och dålig morgon

Hej,

Har inte haft nån bra natt. Kunde inte somna, ibland blir det bara så och jag förstår inte varför. Man är ju jättetrött men ändå somnar man inte. Jaja, jag somnade tillslut och när jag vaknade fick jag en kul överraskning av mamma (känn ironin) Du ska städa ditt rum idag NOGA! Vad innebär noga? Att du inte bara ska damsuga, skrivbordet ska torkas av och du ska damma alla hyllor med mera. Asså jag vet inte vad det är med mig och att städa, jag blir bara så irriterad i hela kroppen och jag har lust att riva i sönder hela mitt rum. AHHHHHH!

Ja okej, skärpning nu Fanny. Man måste städa noga nån gång. Ja, så det är väl bara att sätta igång. Önska mig lycka till, puss !


är man uttråkad..

..så är man och då blir det en massa onödiga inlägg på bloggen. Kom på att jag knappt lagt upp några bilder från hela sommaren. Så här kommer en hel drös, finns säkert någon som har lika tråkigt som jag ikväll som pallar kolla på dom hehe.



På väg till Malmö nån dag, väldigt sweet i think hehe.



Satt i ett badkar hos Anne.





Partajj hos Evelina.


Haha 4 bilder är väl inte en del drös när jag tänker efter men jag känner att jag är för trött för att lägga in fler. Dom kommer en annan dag + fler london bilder. Imorgon ska jag träffa min nattis, myspys!

Godnatt!




my life

And I'm grindin' til I'm tired
They say "You ain't grindin' til you die
So I'm grindin' with my eyes wide
Looking to find
A way through the day
A life For the night
Dear Lord, you've done took so many of my people
I'm just wonderin' why you haven't taken my life
Like what the hell am I doing right?




uppdatering på g

Hallå,

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har varit i Småland från söndag till igår och fiskat kräftor. Försökte mobilblogga från tåget men hade för dålig täckning så det blev aldrig av. Igår hade jag lite myskväll med Nathalie och Johanna, Vi gjorde pastasallad och lyssnade på musik och mös. Sen kom Robin och Ted också så spelade vi lite spel och så.

Idag var jag och klippte mig. Funderade på att göra en stor förändring men fegade ur och den gamla vanliga repliken "äh klipp bara bort det slitna" kom fram igen. Nu sitter jag framför tvn och degar lite och sen vid 17 tiden ska jag träffa Amanda och Nikita.

Ha det fint!

RSS 2.0