d-dagen.

Hade D-Dag idag. Var först hos tandläkaren och träffade Vera en liten stund eftersom hon också skulle dit idag. Sen tog jag bussen till Nikkys skola och så var vi där lite. Hon fick även sin present som hon verkade nöjd med. När hon hade slutat stack vi till Lund till Amandas skola och "överraskade" henne. Senare blev det en kebabtalltik på James innan vi stack hem.

Har pluggat och städat lite nu och ska väl ta en dusch nu och sen blir det lite tid vid datorn innan sängen kallar på mig. Den kallar visserligen redan, har varit trött hela veckan eftersom jag är så jäkla förkyld och så. Men har ingen lust att lägga mig riktigt än.



Bilden är ja, lite depp. Men det är för att jag är lite så för tillfället. Inget speciellt händer men jag är bara så trött, förkyld och utan motivering till varken skolan eller UF. Men ja det blir väl bättre snart!

bad mood

Är på dåligt humör idag. Hostar hela tiden, har ont i huvudet, är trött och jag stack mig precis på tandställningen i fingret! Nu ska jag dessutom sätta mig med jävla Matte C. Nej idag ligger den som retar upp mig illa till. Ska på magdansen idag med, hoppas att det får mig på bättre humör.

Hittade även en present till Nikita idag så då har jag det gjort i alla fall. Imorgon har jag D-DAG, ska till tandläkaren vid 10.30 och sen stan en liten stund med Vera för att sen ta mig till Medie och hänga med Nikita och annat trevligt folk.

Nu måste jag sätta igång! Ha det!


Bilden speglar mitt humör rätt bra..

28 september

Det har varit en riktigt kall dag idag. Ångrade verkligen att jag inte hade några vantar med mig idag! Efter skolan stack jag till Hansa i Malmö för att hämta mina skor som var på lagning. Känner mig nöjd eftersom jag tror att jag börjar övervinna min rädsla för att åka tåg. Har alltid tyckt att det har varit sjukt läskigt men nu har jag åkt mellan Malmö och Lund några gånger ensam och dessutom mellan Lund och Växjö i sommras. Känns fint!

Just nu sitter jag med Bruno Mars spelandes på Spotify och räknar lite matte. Är glad att det är den enda läxan jag har just idag. Så ska räkna så mycket jag orkar och sen chilla vid datorn lite.



försöker...plugga...

Hade en helt vanlig skoldag idag. Tänkte gå på mattestödet vid kvart i fyra, men så klart så kom det ingen lärare så jag hade spenderat massa onödig tid i skolan när jag istället kunde stuckit hem 13.40 och blivit klar med litwe plugg. Så nu sitter jag och kämpar med geografin och sen blir det tyska. Men har ingen koncentrationsförmåga alls, har aldrig det på måndagar. Vi får se hur det hela går, ha det fint!

Förresten, så fyller min älskade vän Nikita år idag! JAG ÄLSKAR DIG OCH JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT DU FÅR EN UNDERBAR SJUTTONÅRSDAG!


trött.

Jag hade en jättetrevlig kväll igår. Middagen hos Vera var supermysig och maten var riktigt god! Träffade även lite nytt trevligt folk. Vid 23-tiden tog vi alla bussen in till Lund för att göra vad vi ville. Jag, Vera, Vera och Louise festade vidare i Lund och jag sov där också. Kom hem för typ 1 timme sen och jag är rätt så slut nu. Ska äta nåt, sen sticka till Nathalie och snacka lite och sen blir det bio och middag i Malmö med mamma. Vi ska se filmen Tusen gånger starkare. Har läst boken för några år sen och den va skitbra så jag hoppas på att filmen också ska va det.

Sen måste jag väl även hinna med lite plugg, och skulle egntligen övningskört idag med men jag skjuter upp det lite hehe. Har ingen lust alls och ja, bio och restaurang är ju en aning roligare eller?


saturday night!

Gårdagen var FAIL. Orkar inte förklara, men allt sket sig och jag la ut 100 kr på taxi och tågresor men ja, allt sket sig. Jag sov väl max 5 timmar i natt och är duktigt trött nu. Men ikväll bär det av till S Sandby och sen vidare in till Lund så det är bara att dra på smajlet och tagga till!

Måste äta och fixa till mig nu, ha det fett allesammans!


hos linnea

Sitter just nu hos Linnea i Malmö med henne, Hilda, Nikita och Amanda. Vi har käkat tacos, glass och just nu kollar vi på idol. Har inte mycket mer att tillägga. Imorgon blir det tjejmiddag hos Vera i Södra Sandby och sen in till Lund för Kulturkalaset, wihoo!!
Hörs imorgon, pusspuss!

tjillar

Sitter hemma och njuter av att svenskan är inlämnad, båda tysklektionerna är inställda imorgon så jag får sovmorgon + att jag slutar tidigare, det är fint väder och jag har knappt något att plugga. Härlig Torsdag!!

Jag sov ju hos Hannah till idag. Och jag är personen som brukar gå upp för sent varje morgon och ha ca 20minuter på mig att bli klar, och Hannah behöver minst 1timme på sig och hon brukar oftast gå upp i tid. Såå idag skulle vi ta bussen 08.54 och vi var uppe ur sängen lite över 8. Så jag hade liksom ovanligt mycket tid på mig och gick runt där och tog det lugnt och till skillnad från Hannah som sprang runt som en stucken gris och stressade och letade kläder och allt. Men vi hann i alla fall till bussen i tid och vi blev klara, jag hann till och med platta mitt hår och det händer inte ofta haha.

Nu ska jag göra mina engelska glosor och sen kommer Amanda och Nikita hit på lite plugg och mys kväll. Ha det fint!

Lite bilder från natten med Hannah..


Hennes uppblåsbara king-size gästsäng hehe.



Fetaste sovtröjan som jag fick låna av Hannah..

time to sleep..

Sitter hos Hannah nu. Vi ska snart gå och nanna kudden. Fram tills nu har jag hunnit med att..

  • gå på magdansen vilket var svårt men så jäkla roligt!
  • ta bussen till svedal och leta upp hannahs hus i mörker, läskigt men det gick till slut
  • äta mat och kolla lite idol
  • fylla i ansökan till balkommitén
  • lista skolans hunkar heheheh

GODNATT PÅ ER!


shake your body like a bellydancer..

Är hemma nu och har precis försökt göra klart matteläxan men jag insåg att jag inte förstod ett skit. Så får väl få allt förklarat igen imorgon på lektionen... Nu ska jag städa upp lite på rummet, packa min väska, byta om och göra lite engelska glosor. Sen så bär det av till Malmö och då ska det dansas magdans för hela slanten!! Efteråt tar jag bussen till Hannah och sover hos henne. Vi ska fylla i våra ansökningar till balkommitén tillsammans och sitta och spåna på våra egna drömbal, drömdejt osv. Kommer bli väldigt fairytale aktigt i think. 

Men nu måste jag sätta igång. Wish me luck!

 


IMORGON GÄLLER DET!

Sitter hemma och taggar upp inför magdansen imorgon. Ska gå en kurs med 12 lektionspass tillsammans med Sara och Nina i hopp om att lära mig lite magdansmoves. Vi får väl se hur det går hehe!

Här är låten Hips don't lie med Shakira. Hon är riktigt grym, man kan ju alltid hoppas att jag lär mig snabbt för jag hade ju inte klagat om jag hade kunnat hennes moves..





ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

sitter i svedauuula

Nu är jag hemma hos Hannah med Madde i Svedala. Vi har precis ätit och så. Nu ska vi snart sätta igång och jobba med UF. Men först ska jag ta en dusch. Var på ansiktsbehandling idag efter skolan och plockat ögonbrynen, fått peeling, krämer och allt man nu kan göra som är bra för hyn. Så det känns lent och skönt nu men jag har fullt med klet i håret så det är dags för en dusch. Sen börjar arbetet!



Hittade en söt bild på Hannah på hennes dator hihi.


perfekt just nu



En kopp med varm oboy och grädde. Helt perfekt när man har ont i halsen men även behöver lite energi!

sjuklingen talar

Stannade hemma från skolan idag. Är väldigt förkyld fortfarande, hostar all the time, har ont i huvudet och sov dessutom dåligt i natt. Jag brukar inte vara sjuk och stanna hemma men ibland måste man ju. Och det är ju faktiskt rätt skönt. Måste i för sig plugga lite matte idag men först blir det lite frukost och Vänner.



Dreggel bild? JAPP!


valet

Alliansen tog hem det, bra tycker jag! Men Sverigedemokraterna har just nu 20 platser i riksdagen. INTE BRA ALLS! Känns farligt tycker jag. Hoppas verkligen att de båda blocken kan sammarbeta emot rasismen och inte få SD att bestämma.

Det var allt jag skulle säga, vi får hoppas på det bästa! Ha det!


precis vad jag vill

Om en liten stund ska jag möta upp Nikky på netto. Där ska vi handla chirre & dirre (chips och dippa för er som inte förstod) sen så ska vi möta Amanda och Nathalie och gå hem till mig. Det är precis vad jag är sugen på idag, en mysig tjejkväll. Och jag kan till och med sitta och lata mig hela kvällen och äta chips för jag har varit duktig och gjort klart min svenskaläxa som ska vara klar på tisag, sweet!

Langar en grym låt av Bruno Mars till er. Enjoy!


förbereder mig inför min pluggdag.

Sitter och äter frukost nu. Ska snart ta fram emu-artiklarna och fortsätta med min sammanställning. Så klart blir det så när man har sjutit upp det till söndagen. Måste nog även plugga lite matte och tyska idag. Ska även hinna med att övningsköra och sen ikväll blir det valvaka med familjen. Eftersom jag inte själv får rösta än så har jag börjat störa mig på att ALLT handlar om valet nu. Visst det är ju väldigt viktigt men när jag inte själv får vara med och rösta så känner man sig inte så delaktig. Men samtidigt vill jag ändå titta på det idag eftersom det är ett viktigt beslut som tas i Sverige.

Nu måste jag börja, ha det fint!

myser



Har varit hos Nikky en liten stund ikväll. Nu är jag hemma igen och har tänt lite ljus i mitt rum och sitter och myser med spotify och pratar med Vera på msn. Det blev inget handlande idag, kanske gör det i veckan istället. Eller så väntar jag tills oktober-pengarna har kommit? Vi får se helt enkelt.

Så här såg jag ut idag


Puss på er!

shoppingsuuug

Sitter hemma och är riktigt shoppingsugen! Har sett en massa snyggt på BikBok, MQ, H&M och ja en del andra affärer. Problemet är bara att jag egentligen är rätt trött och seg idag. Så vi får se om jag orkar hehe. Och om jag hittar någon som vill hänga med mig.

Här är lite saker jag hittat på BikBoks hemsida..



Snyggt som fan eller hur?


hänger hos vera

Nu sitter jag hos Vera och myser med henne, Sandra och Frida. Vi har nästan ätit upp en hel kladdkaka och nu springer Vera runt i toga och ska dansa. Hehe gulligt som attan! Vi ska fortsätta mysa och dansa lite och sen tar jag bussen hem vid 1. Och ja... nu är kakan slut helt för Sandra tog precis den sista biten.

Puss på er!

nyknådad

Är hemma nu och har precis duschat och ska äta när som helst. Efter skolan idag så var jag på 60 minuters oljemassage. Det var skönt men samtidigt smärtsamt, antagligen för att det verkligen behövdes! När jag har ätit så ska jag ta bussen till Vera och sen blir det myskväll hos henne med idol och så. Hinner inte skriva mer, ska käka nu. Ha en toppen fredagskväll alla party people!


En gammal bild från i våras när jag var i Malmö med Nikita. Love!

my gorgeous friend.


'



HANNAH, SNYGG SOM ATTAN!
SINGEL & SÖKANDE!
HELST SKA DU GILLA HÄSAR FÖR HANNAH TYCKER..
ATT HESTIS E FESTIS!!

Hannah har inte bett mig lägga upp detta hehe. Ville bara jäklas lite med henne och visa alla hur snygg hon är hehe.

bad day



Bilden talar i princip för sig själv. Var ju som jag nämne i det förra inlägget i skolan typ i onödan idag. Och jag ligger inne med dödlig förkylning och dödlig mensvärk. Nu är jag hemma och ska skriva en nedrans sammanställning av fem atriklar och folks olika åsikter om euro i Sverige. Måste även städa och rensa på mitt rum. Skulle egentigen vilja: Baka en stor fet kladdkaka, sätta på vänner eller nån annan bra film och bara mysa hela dagen. Men nej, inte idag! Kanske till helgen om jag har tur.

Enda roliga: Köpte en ring på Indiska för 69kr. Det är en av dem som jag lade upp i bloggen för några dagar sen.



Nu ska jag ta tag i allt som behövs göras, sen ikväll blir det idol. Puss!


irriterad.

Sitter i skolan helt själv. Varför? För att både svenskan och matten tydligen är inställd! Matten visste jag om, men så klart glömde jag det igår när jag skulle ställa klockan. Och svenskan fick jag reda på när jag kom till skolan. Så min nästa lektion är 12.55 !!!! Men det är UF och det får vi göra lite när vi vill, så nu ska jag vänta på Felicia och Hannahs matte och sen ska vi göra UF tidigare och sen ska jag hem och sova! Fast först måste jag plugga.

Åhhhhh, kunde legat och sovit nu!

changed plans

Istället för att va hemma ska jag snart cykla till Nikky och färga hennes hår. Hon är modig som vågar låta mig göra det! Nej, skämt å sido. Har gjort det ett antal gånger innan och då var det inga problem så jag ska väl fixa det denna gången med. Det är mer hur vi ska klura ut att kolla på idol samtidigt som vi färgar hennes hår som vi ska klura ut. Men det ska väl gå att ordna med tidningspapper på golvet osv.

Måste bara tillägga att jag är så stolt över mina fina flätor. Har fått massa komplimanger för dem idag i skolan. Kände mig riktigt snygg hehe. Men nu måste jag hinna föna håret innan jag sticker, ha det fint!


plugg och mys

Har suttit hos Nathalie och pluggat sen halv tre tiden. Har gjort klart engelskan och tyskan och nu har jag börjat på svenskan. Det går frammåt, men det går sakta. Sen vid sju tiden blir det väl hem och äta och sen se idol vid åtta. De är i Malmö ikväll ju, vi får se om man känner igen någon i kön kanske?

Nu måste jag fortsätta, puss!

fina flätor



När jag och Nattis hade pluggat klart och satt och kollade på idol gjorde hon dessa fina flätorna på mig. Hon är så duktig! Hon ska absolut göra min balfrisyr hehe :)

plugghästar är vi allihopa..

Sitter hos Nathalie nu och ska plugga lite. Ska skriva en text på engelska om sydafrikas historia på 1800-talet. Går väl inte jättebra. Har inte haft en lika bra dag idag som igår. Vaknade upp med nio myggbett på benen, trillade två gånger i badrummet eftersom det var halt på golvet och nu sitter jag med en massa läxa som jag inte alls orkar ta tag i. Men det är bara att bita i det sura äpplet som Felicia brukar säga.

Måste fortsätta nu, ha det !


vilken underbar måndag

Idag är det verkligen en bra dag. Inte ofta jag är så här glad en måndag. Men det konstiga är att inget speciellt har hänt, jag är bara så glad. Är så nöjd med mina nya skor, blev nöjd med klädvalet imorse, mina vänner sa att jag var fin i håret, det är soligt ute och ja, det är bara en sån bra dag idag.

Efter skolan stack jag hem till Tora med Vera och bakade två kladdkakor. Vi har nämligen fika på tyskalektionerna på tisdagar så då ska vi turas om att baka och denna veckan var det vår tur. De blev riktigt fina med glasyr och allt. Sen så gick jag och Vera en liten snabb runda i Lund och bara njöt av vädret och hade en mysig pratstund. Sen tog jag bussen hem med Oskar Linnros pumpandes i öronen, så jäkla underbart!

Nu ska jag ta en dusch, plugga matte och sen blir det lite tid framför datorn innan sängen kallar. Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som jag !






Ganska stolt om jag får säga det själv...

alla dessa fina ringar..



Dessa ringar skulle jag gärna ha i mitt smyckesskrin. De två första kommer från Bijou Brigitte, nästa från Indiska, H&M och de två sista från BikBok. Ska väl investera i någon av dem snart i alla fall.


en helt vanlig söndag

Vaknade runt 11 tiden, gick upp och åt frukost och sen blev det lite slapp vid tv:n. Sen var det dags att ta tag i dagens måste: Rensa min garderob. Gjorde det i sommras men kom på att det fanns en hel del saker kvar som jag inte använde. Så nu är det gjort! Nu ska jag hämta lite glass och sätta mig och kolla på lite Desprerate Housewives och senare blir det övningskörning. Ingen speciell dag, bara en helt vanlig söndag.

these boots are made for walking

Var i Malmö och handlade skor med mamma idag. Hittade dessa underbaringar inne på Jerns.



Looking good huh?

Fick dessutom ett par jeans av Nikky som hon inte använde längre, bild kommer nog imorgon. Ikväll kommer Nathalie, Johanna, Amanda och lite fler folk hit och myser och spelar spel och lite sånt kul. Ha det!


bloggar från frisörssalongen

Lite halvt skämt och sido. Men ja, Johanna och Nathalie är hemma hos mig. Vi har ätit tacos och kollat på idol och nu har vi precis färgat Johannas hår. Det var Nathalie som färgade och jag gick agera assistent och torka bort färg från öronen och lite så. Det blir väl så när hon går frisörprogrammet och jag samhäll haha.

Innan var det ganska blont och nu ska det bli typ mocka/chockladbrunt. Nathalie håller på att föna nu och sen ska håret plattas sen så får vi se hur det blev men än så länge så ser det bra ut.

Vi upptäckte även en riktigt rälig spindel i mitt badkar, fick rysningar. Så klart kommer pappa där och bara "Äh, den va väl inte så farlig, det är ju synd att döda den. Jag släpper ut den istället" Jaja, lek macho, gör det haha!

Men nu ska jag återgå till mitt "jobb" som assistent hehe. Smell ya later..


I made it !!

En trött och svettig Fanny är tillbaka. Det gick faktiskt rätt bra. Sprang hemifrån mitt hus till mossen, tre varv där och sen hem igen. För er som inte bor eller känner till Staffanstorp så är det typ 5,5 km. Visst det tog vä lite tid för mig, men skitsamma! Har inte sprungit frivilligt på... ja.. väldigt länge. Nu ska kag bara göra det till en vana att göra det i alla fall en gång i veckan. Vi får se hur det går men jag ska försöka.



Nu blir det duschen, sen mys framför tvn. Ha det!




baby we can run away

Är klar med läxorna klockan 17. Vet ni varför? För att jag gjorde dem på en gång när jag kom hem istället för att först sitta vid facebook och msn ett tag. Och nu sitter jag redo att ge mig ut att springa! Gud vad jag känner mig duktig, tummarna upp för Fanny!

Berättar sen hur det gick för mig, ska bli spännande hehe..

på bätte humör

Idag blir det inget deppigt inlägg. Har fått ordning på saker och ting nu, både i huvudet och de saker som måste göras. Tack Vera för ditt pepptalk igår, det behövdes verkligen. Idag blir det nya tag!

Har precis ätit två tortillabröd med falafel och tomater, mums! Nu blir det plugg och sen idol ikväll som vanligt. Kanske ger mig ut och springer en runda också, men vi får se hur det blir med den saken. Puss!

så.. otroligt.. vackert..



Behövs ingen beskrivning. Videon talar för sig själv.

det snurrar i min skalle

Allt snurrar.
Kan inte koncentrera mig.
Orkar inte ta tag i allt.
Vill bli av med pressen.
Vill sova.
Vill äta.
Usch.

Hejdå.


Idol 2010

Idag börjar idol sändas på tv. Tycker det är lika mysigt varje år att titta på det. Man blir så förvånad över så många duktiga och hur många riktigt dåliga med för mycket självförtroende det finns.

Här kommer ett roligt klipp från förra året när två killar lurar juryn. Enjoy!


studying..

Sitter just nu med näsan i företagsekonomiboken. Tack gode gud att det bara är ett kapitel denna gången, och tack för att mamma är egenföretagare och kan förklara allt jag inte förstår! Det är väl inte jätte svårt egentligen, det gäller bara att koncentrera sig på det man läser och plugga tills det fastnar. Annat är det med matte, jag låser mig direkt när jag inte förstår uppgiften. Men ja matten får jag ta itu med sen, nu är det ekonomi som gäller!

Har förresten köpt en ny concealer från make up store idag. Den är faktiskt väldigt bra, bör testas! Köpte även en deo och bokade in en ansiktsbehandling innan jag tog bussen hem. Men nu har jag icke tid att sitta och babbla på, måste vända ansiktet neråt mot bidragskalkyler och särinäkter m.m. Smell ya later!



Bjuder på en mumsig bild av Taylor Lautner..

det tog tid..

..men nu så är jag klar med företagsekonomin för idag! Det var segt, men jag tog en kopp te med socker, eller ja frågan är om det inte var socker med te, men gott var det i alla fall och jag fick ny enegri. Så nu ska jag ta en dusch, lägga fram kläder till imorgon och sen så ska jag bumsa i säng. Det behövs verkligen.

Som min kära vän Vera sa en gång "Jag älskar att sova men jag utnyttjar inte det." Precis så är det för mig! Jag vet hur skönt det är när man väl ligger där och känner hur tröttheten anfaller en. Men när man är sitter vid datorn och tänker "Borde jag kanske sova nu, äsch jag kan väl sitta här i 15 minuter till, eller ja en halvtimme kanske, så trött är jag ju inte" Det slutar alltid med att när jag vaknar på morgonen svintrött som vanligt så tänker jag, "Åh vad dumt att gå och lägga sig så sent! Men ikväll, då ska jag lägga mig tidigt.." Och sen börjar den onda cirkeln igen hehe. Någon som håller med? Jag sitter ju här och skriver och förlorar dyrbar sovtid just nu, så NU ska jag gå och ta min snabbdusch, godnatt på er!

 

Lyckan över att hon slipper plugga mer idag och att hon snart får sova..

frusen och inte alls peppad

Jag är trött, har ont i huvdet och fryser jätte mycket. Är alltså inte alls peppad eller motiverad till att plugga. Att min internet är segt piggar ju inte heller upp. Skulle lämna in en uppgift senast kl.16 idag men eftersom internet segade sig så fick jag inte in den förrän 20 över. Kanske inte låter som någon big deal men geografiläraren är sträng som fan. Undra om han tror på mig..

Men nu måste jag börja plugga! Det enda positiva med den här dagen är att företaget går frammåt och att jag har bokat in en massagetid nästa fredag.

"Mysoutfiten" som åkte på direkt när jag kom hem..


just chillin'

Sitter i sängen och äter glass och kollar på film, precis vad man ska göra på en söndag. Jag har hunnit med att städa rummet, övningsköra och skrivit rapporten om ravinen. Ekonomin får vänta tills imorgon, är alldeles för trött för det idag.

Övningskörningen gick rätt bra idag. Några saker som gick sådär men i det stora hela gick det bra. Körde på en riktig väg för första gången idag. Men ja med en riktig väg menar jag där andra bilar kör men det var på en 50 väg bakom industriområdet så det var inte precis fullsmockat eller så hehe. Men ja, det är i alla fall ett steg frammåt.



18 års present mamma och pappa? Inte det? Nähe, I wish..


hard work work

Fick precis jättemycket att göra idag! Ska snart ut och övningsköra med mamma och insåg precis att jag måste skriva en rapport om Rinnebäcksravinen till IMORGON! Hur ska det gå? Vet inte ens hur man skriver en så kallad rapport? Måste även plugga företagsekonomi eftersom det är prov på onsdag. Åh vad stressigt allt blev nu!


the hard times of rj berger

Jag såg 3 avsnitt av detta programmet igår. Det är en ny serie som går på MTV nu oc det är rent ut sagt skitroligt! Ni borde verkligen se det! Här är trailern.  

hemma från m-town

Ja, då var man hemma. Klockan är typ tjugo i nio och jag sitter hemma och gör... INGENTING! Segt eller vad? Tur att Vera underhåller mig på facebook chatten hehe. Får se om jah hittar på något kul här hemma i min ensamhet. Det lär väl i alla fall bli några fler inlägg, jag är ju inte precis stressad om man säger så..


myser i solen

Nu  sitter jag ute med datorn i knät i solstoen och har det mysigt. Precis lagom att bara sola ansiktet lite, är så blek så det behövs verkligen. Man ser dessutom mycket fräshare ut i hyn om man är lite brun ju. Ska snart träffa Nikita, vi vet inte alls vad vi ska hitta på men ja förhoppningsvid dyker något upp.

Har även hunnit med en snabb sväng till nova med mamma idag. Kollade lite på skor men eftersom jag har ont i min tå så kunde jag ju inte prova hela paret så det blev inget köp. Men jag köpte mascara, nya hörlurar till mobilen och nya skosnören.



 
Another pic from my "photo shoot" :)


mobilblogg. Ligger i sängen och har prec...

mobilblogg. Ligger i sängen och har precis lyckats klura ut hur man gör för att mobilblogga så nu får vi se om det funkar i praktiken. Ska snart gå upp och äta lite frukost och sen ska jag slå nikky en pling. Vill bara uppmärksamma er om att jag FORTFARANDE har ont i min tå sen igår så nu söker jag efter lite medlidande hehe. Ja nu känner jag hur magen kurrar så nu blir det frulle!


klippet på h&m

Såhär ser mina byxor ut som jag köpte idag på H&M för endast 99kr, och det var inte ens REA. Jag menar H&M brukar vara billigt men byxor för 99kr har i alla fall jag aldrig varit med om förut.



Observera två saker: Det är prislappen som sticker ut ovanför min rumpa på bilden i mitten inte nån konstig knöl eller något hehe. Och jag kommer såklart inte använda byxorna med den tröjan, det är en pyjamas tröja. Så, då fick jag det sagt! Till sist, vad tycker ni om dom? Kan tipsa om att de finns i svart, marinblå och militärgrön också.

AAAAAAAAJJJJJJJ

AJ SOM IN I WSJQLLLETJGFGJKDÖLQTUJGMKFQÖÄtkGYTÖFQTJLYGEM!!!! Jag slog precis i min tå i trappan i uterummet och fyfan vilken smärta ! Det är otroligt hur ont det gör alltså. Så nu ska jag ut i köket och tröstäta lite...






malmöhäng

Idag gick jag i skolan från 8.15 - 16.00, är inte det lite sadistiskt eller? Mitt schema är riktigt sweet i övrigt men just fredagen är inte helt gjuten. Hade håla från typ 12.40 till 14.45 så så gick jag en runda på stan med Vera och Diana. Handlade ett par bomullsbyxor från H&M. Bild kommer ikväll. Sen efter tyskan så tog jag bussen till Malmö och mötte upp Nikky. Vi käkade lite på donken, satt och snackade lite och sen tog vi bussen hem.

Ikväll blir det nog bara mys här hemma, har faktiskt ingen ork till något annat. Får hoppas på lite mer ös imorgon hehe. Tycker förresten att ni ska kolla in Hannahs blogg, en tjej i min klass som har nyligen börjat uppdatera igen.


äntligen fixat en ny header

Har suttit hur länge som helst nu och försökt få den bra. Inte för att den är så avancerad precis men ja, allt måste ju stämma med färger och allt. Så nu är den äntligen klar! Och tack Nikita för hjälpen!

Vad tycker ni?

Här kommer även en av bilderna från igår...



Puss!

tierd.

Satt och stirrade på den blinkande markören i tjugo minuter. Är så trött att jag inte ens kan komma på något att skriva. Som tur är så är jag klar med läxorna för idag så nu ska jag först försöka få ihop en snygg header till bloggen och sen blir det slappa framför tvn. Mysigt!


läskig bild

Var ute och tog lite bilder i trädgården till en ny header som kommer snart. Då lyckades jag även få till denna läskiga bild. Den är redigerad nu och då blev den värre.



Scary as hell..

1 september

Idag är det ny månad. 1 september. Vill inte ens tänka på den hemska hösten som kommer snart med regn och kyla. Idag är det sol och det ska va det några dagar till framöver så det är väl bara att försöka supa in så mycket av den som man kan och spara den innuti sig sen när hösten kommer hehe.

Efter skolan idag fikade jag med Hannah, Felicia och Vera, vädligt mysigt. I skolan idag kom vi även igång på riktigt med våra UF företag. När vår idé är klar och vi har fått fram den så kommer ni se lite marknadsföring här på bloggen.

Just nu sitter jag och pluggar lite, är snart klar. Då ska jag duscha,  laga falafel med pommes, trixa vidare med företaget och bara chilla vid datorn.

Här kommer en liten sista sommarbild troligtvis.



Puss på er!

RSS 2.0