VALBOOORG!

Hallå!

Idag är det fredag den 30 april, alltså valborgsmässoafton. Trevligt värre ! Det var meningen att jag skulle ta en liten power nap nu men jag kunde fan inte somna. Jaja, kvällen kommer spenderas hemma hos Evelina. Innan det kommer Nikita, Amanda och Ellen hit för att käka, fixa till sig och lite annat.

Ha en fin valborg allihopa för det tänker banne mig jag ha!




höll på att glömma..

...att jag träffade snygga Nikita idag !

Här är en bild på henne igår när vi var ute på en liten kvällspromenad.



I love you girl !


fina händer

Hejsan,

Ja idag har jag varit i skolan som vanligt. Inget speceillt hände väl, vi hade stresshantering på morgonen bara. Annars en helt vanlig dag. Efter skolan stack jag och köpte lite fint till mina händer på H&M och Åhléns.



En dålig bild jag vet men jag köpte i alla fall detta:
Ring från Åhléns 49 kr
Armband från Åhléns 59 kr
Grått nagellack från H&M 69 kr



Nagellacket i flaskan.


plugg.se

Hejsan,

Ja just nu är det plugg på gång. Historia precis som igår. Det är rätt drygt men börjar kunna det rätt bra nu. Sen ska jag göra klart det sista på min krönika som ska vara klar senast ikväll. Idag fick jag reda på att jag fick MVG på mitt idrottsteoriprov! HELT OTROLIGT ! Jag var osäker på om jag ens skulle få VG, herregud! Måste ju ha gjort något rätt i alla fall.

Här är lite bilder från dagen..


Vet inte om det syns så bra, men fotade en liten and när jag gick till bussen.



just something..



Mellanmål :)

Ha det fint !

valborgskläder

Har tagit en liten paus från mitt pluggande och har precis provat kläder till valborg. Kan inte riktigt bestämma mig och lite hjälp skulle sitta väldigt fint!



Alternativ 1



Alternativ 2



Alternativ 3

Vad tycker ni?


ska..försöka..plugga..

Hejsan,

Åh, jag är så nedrans trött. Jag la mig halv elva men kunde ändå inte somna förens vid tolv tiden. Nu måste jag verkligen plugga men jag har ingen lust över huvud taget. Men jag vet att jag måste för jag har ett viktigt historiaprov på måndag. Fan, jag vill inte ! Jag som skulle vara glad och på bra humör hela veckan, fail på den. Men förhoppningsvis kommer humöret tillbaka ikväll när det är Desperate Housewives på tv, looove it.

Jaja, måste sätta igång nu. Ha det fint !


måndag

Hejsan,

Den här veckan tänker jag vara glad, glad och åter glad! Ska bara tagga upp inför fredag och leva livet. Nu ska jag sätta mig och plugga en stund och sen får vi se vad som händer.

Puss !

lite bilder från min dag



Frukost



Lunch






Mys i solstolen




solen skiner

Hallå,

Vädret är underbart vackert idag eller hur? Jag har precis läst ut boken på engelska som skulle vara klar imorgon så nu ska jag ta något snabbt att äta och sen ska jag ut och sola. Ska bli härligt, speciellt med musik i öronen. Tror jag måste plugga lite till senare men det tänker jag skjuta upp lite till haha. Ikväll blir det en kvällspromenix med Niktita, love it.

Ha det fint !


tjejkväll

Hejsan,

Nu ska jag snart sticka iväg till Mimmi och då ska hon måla mina naglar och sen ska vi äta. Lite senare ska hon, jag, Rebecca, Fanny M, och antagligen Nathalie och Emelie vara hemma hos mig och ha det mysigt. Vad vi hittar på vet jag inte än, det får vi se under kvällens gång!

Så här ser jag ut idag..



Svart linne - H&M
Blå tunika - Sparkz i Köpenhamn
Svarta strumpbyxor - förmodligen H&M

Ha det bäst !


är egentligen trött

Hej,

Har precis kommit hem. Jag är faktiskt sjukt trött just nu men trots det känner jag inte för att gå och lägga mig. Haha, får se hur jag gör. Funderar på att se ett gammalt avsnitt av Jakten på Julia som jag har missat höhö.

Men sov så gott alla ni där ute !

fridaaaay

Hejsan!

Så var det äntligen fredag som betyder HELG! Looove it! Dagens skoldag var ganska vanlig. Inga inställda lektioner i alla fall. På företagsekonomin hade vi en vikare eftersom våra mentorer fortfarande är kvar i Kina på grund av vulkanen. Vikarien var verkligen jättebra, hon hade varit säljare innan och det märktes på henne. Alla tyckte om henne och allt hon sa fastnade på en gång. En riktigt talang! På dramat så spelade vi upp vår Ondskan-parodi för den andra halvan an gruppen. Den blev faktiskt jättebra och de tyckte publiken med. Nästa fredag har vi vår sista dramalektion eftersom vår lärare är gravid. Så det ska bli skönt för då kommer jag sluta 12.15 på fredagar.

Ikväll ska jag träffa Nikky, Olle, Filip och kanske fler, det får vi se. Det ska bli kul i alla fall. Ha en kul fredagskväll allihopa !

någon där uppe kan inte bestämma sig

Hejsan,

Visst har vädret växlat helt galet idag? Ett tag ösregnade det, sen blir det sol och jag undrar vad som kommer här näst? Hagel kanske? Ja, du där uppe som styr vårt väder, ta och bestäm dig och om jag får önska så vill jag ha sol!

Jaja, nog om det. Nu har jag precis ätit lite och ska snart sätta igång att plugga. Har en bok på engelska som ska vara utläst och en krönika som ska vara klar på onsdag nästa vecka. Så det är bara att sätta igång, hur tråkigt det än är. Ikväll ska jag i alla fall kolla på Spyxet med några tjejer från klassen. För er som inte vet så är det ett spex som Spyken har varje år, det har även Polhem och min skola, Katedral. Men ikväll är det Spykens tur och då ska jag dit och kolla. Ska bli roligt men kan tänka mig att det kommer innehålla en hel del skämt om Katte eftersom våra skolor är "rivaler".

Well well, nu måste jag börja plugga. Ha det fint!

lite förändring

Hejsan,

Nu har jag gjort en ny header. Den förra jag hade var mest för att ha något bättre än den jag hade innan haha. Så här är en header jag gillar på riktigt. Bilderna har jag tagit själv när jag var ute och fotade idag. 

 Nu ska jag se film med mammsen, ha det bäst !

god morgon

Hallå,

Nu har jag varit vaken en liten stund och just nu ligger jag i sängen och njuter av att jag har sovmorgon. Jag har egentligen ingen riktig lektion idag. Asså denna veckan kan ju inte bli mer oseriös? Klart det är skönt att va ledig men det blir svårt att vänja sig av vid att ha håltimmar hela tiden. Idag så är både min svenska och histoira inställd på grund av vård av sjukt barn, och sen har jag tyska men vår lärare är i Berlin denna veckan så ingen tyska heller! Det enda jag har kvar sen är idrott och då är det bad och som ni vet så är jag ju inte med när det är bad så jag ska gå till gymet då. Sjuk dag !

Nu ska jag fortsätta att njuta av min sköna morgon exakt så här..



Den här bilden bjuder jag på !


happy thoughts

snurra runt runt runt
känna vinden i håret
känna gräset under fötterna
titta mot solen
lyssna efter alla ljud
dansa runt runt runt
känna sommaren i hela kroppen
släppa allt
och bara leva
leva här och nu


Mediegymnasiet igen !

Hejsan,

Idag hade jag en kort skoldag, som vanligt på tisdagar. Lite extra kort idag eftersom vi skulle göra klart vårt projekt idag och vi kunde gå när vi var klara. Så vid 13 tiden var min grupp klar, men jag stannade kvar på skolan till typ tjugo över två och gjorde tyska. Sen tog jag bussen till Malmö för att möta upp Nikky. Egentligen så skulle vi gått och fikat på epresso house men vi dröjde oss kvar på hennes skola ett tag så det blev att vi åt sushi till middag tillsammans med Ellen, Malin och Andreas. Mumsigt!

Lite bilder från dagen..

 

Egobild på bussen och mitt fina halsband jag hade idag.

 

Sushirestaurangen


Puss på er !


chillar

Hejsan,

Nu sitter jag med mormor och morfars laptop i knät, nerbäddad i sängen och kollar facebook. Mysigt! Ska nämligen sova hos dem ikväll eftersom mina föräldrar är bortresta. Ja efter att jag hade pluggat ett tag så kom morfar och hämde mig och körde mig till tandläkaren. Jag hade tydligen fått lite korsbett så nu skulle det också fixas. Jag vet inte om jag har berättat varför jag egentligen har tandställning? Jo, det är för att de tänderna som sitter bredvid framtänderna inte "finns" i min mun och de kommer aldrig växa fram. Därför är det luckor i mellan framtänderna och hörntänderna. Så mina tänder ska alltså flyttas ihop så att luckorna försvinner. Det är i princip det alla stålgrejer jag har i munnen ska åstadkomma.

Ja, nu blir det att va inne på facebook en stund till och sen ska jag sova för jag är så nedrans trött.

härlig skoldag

Hejsan,

Idag har jag haft en väldigt skön skoldag med endast en lektion. Det var historia. Både tyskan och engelskan var inställd och på svenskan ska jag till tandläkaren så den kunde jag inte gå på. Så nu är jag hemma och sitter och pluggar lite matte. Det går rätt segt om jag ska vara ärlig. Så jag måste fortsätta nu tyvärr. Ni hör av mig ikväll eller imorgon !


let's do some workout

Hallå,

Det blev inget inlägg igår på grund av strömavbrott i 3½ timme. När strömmen väl kom tillbaka var jag i princip på väg ut genom dörren så det blev aldrig av att jag skrev något. Igår träffade jag Nathalie, vi spelade spel med hennes morbror och sen var vi hemma hos mig och såg film på kvällen. Vi tittade på How to loose a guy in 10 days. En bra och mysig feelgood film.

Idag ska jag snart sticka in till Lund för att träffa Tora. Vi ska va hemma hos henne en liten stund och sen sticker vi till gymet. På tiden eller hur? Efter det drar jag hem och pluggar lite och sen ikväll blir det nog en kvällspromenad med Nikita.

Så här ser jag ut just nu, redo att träna..

 

Ha det fint!

njuter av fredagen.

Hejsan,

Nu sitter jag och lyssnar på massa härlig musik och bara njuter av att det är Fredag och helg! Om en liten stund ska jag äta och sen sticker jag till Nathalie och träffar henne och även Johanna. Tror vi skulle spela kubb eller något sånt. Trevligt trevligt! Jag är inte så duktig på det men jag är inte den som bryr mig så mycket om att vinna, bara jag har kul så räcker det för mig.

Så här såg man ut idag..



Oversize t-shirt, ONLY - present från Nathalie
Leggings ONLY - ärvt av Katarina


Nu ska jag hjälpa till med maten lite, ha det fint!


en annorlunda dag

Hallå,

Ja den här dagen har inte riktigt varit som alla andra dagar. Jag var ju då ledig idag och då var jag och hälsade på Nikita på Mediegymnasiet i Malmö. Träffade massa nytt trevligt folk och hade en väldigt kul dag. Men det var ganska stor skillnad jämfört med Katedralskolan i Lund där jag går. Folk kändes mer öppna och jag upplevde inte några "gränser" mellan ettor, tvåor och treor som det kan finnas på min skola. Alla pratade med alla oavsett årskurs liksom- Och folk var väldigt öppna på ett sätt som jag inte var van vid, sjukt härligt att man bara säger vad man känner för bara så där. Hur som helst så hade jag en bra dag!

Nu är jag så in i nordens trött att jag skulle kunna somna rakt upp och ner här på stolen där jag sitter och skriver. Jag sov ju hos Nikky i natt och det var lite trångt och jag vaknade till några gånger under natten, plus att vi skulle gå upp rätt tidigt så det är ju inte konstigt att jag är trött.

Jaja, nu ska jag chilla lite vid datorn och sen blir det absolut sängen direkt !



Bild på Nikky innan vi tog bussen, vilken pärla !

Ha det fint mates !

getting ready

Hejsan,
Blir ett snabbt inlägg för jag har lite smått bråttom.
Min kommande dag

* Möta Nikky vid Netto
* Handla något gott att äta
* Hem till Nikky och sen sova där ikväll

Imorgon
* Följa med Nikky till mediegymnasiet där hon går eftersom jag är ledig!

Orkar inte skriva med utförligt, ha det fint !


HELT OTROLIGT !




chill dag

Hejsan,

Idag har jag bara haft två lektioner. Först företagsekonomi där vi jobbade med vårt projekt och sen matte. Jag fick förresten G på mitt matteprov. Var orolig att jag skulle få IG faktiskt, för i början av lektionen sa han typ: Ja det gick ju inte så jättebra för er, 3 har VG och några har fått IG. Då tänkte jag direkt att jag skulle vara en av dom som hade IG. Men jag fick faktiskt G och han sa att jag hade koll på grunderna och att han märkte att jag jobbade hårt och att jag kan ha chans att på VG i slutbetyg !!

Härligt som attan. Efter matten hade vi lunch och sen så skulle vi egentligen fortsatt jobba på projektet men eftersom det inte fanns någon lärare som kunde släppa in oss i ett klassrum så fick vi sticka hem och jobba istället. Så nu ska jag plugga. Inte så kul men sen ska jag och mamma iväg en sväng till Malmö och reklamera en väska och shoppa lite. Sen äter vi nog i Malmö också. Mysigt !

Så den här dagen känns rätt bra faktiskt. Ha det fint !

LOVELY


Alla kläder kommer från H&M, fint till våren eller hur ?

plugga plugga plugga bort din glada min

Hej,

Ja som rubriken säger så ska jag plugga bort min glada min. Jag var på rätt bra humör men så fort man börjar med läxorna så sjunker det direkt. Har väl inte jätte mycket läxor egentligen men jag har ingen ork ändå. Är så skoltrött för tillfället. Vill gå ut i det fina vädret, inte sitta hemma och plugga.

Well well, better get going..

Puss !

jag är en datanörd.

Hallå,

Jag är så grymt nördig. Har typ 15 minuters rast och har inget och göra. Vad gör jag? Jo, tar upp datorn och loggar in på facebook. Känner att folk tittat lite konstigt på mig i korridoren, men vadå? Jag har ju tråkigt ;).

Nu ska jag snart ha tyska, glosförhör.. jippi. Nej men det är inte så farligt, kommer nog gå rätt bra tror jag. När jag kommer hem blir det att plugga på idrottsprovet som är på onsdag, de flesta säger att det är lätt men man vet aldrig, lika bra att plugga så jag kan känna mig säker. Vill väldigt gärna ha VG i idrott, och eftersom jag inte är med på simningen på grund av att jag får ont så måste jag ju anstränga mig extra mycket i allt annat för att få ett bra betyg.

Jaja, nu ska jag kolla igenom glosorna en sista gång. Ni hör av mig i eftermiddag!


sundaaay

Hallå,

Det är söndag och jag är svintrött. Jag har ändå inte gjort jättemycket idag. Har pluggat lite och sen träffat Nikky en stund. Men jag kan inte fatta att jag fortfarande har träningsvärk! Är det inte över imorgon får jag spel på riktigt. Så klart så kom ju min bästa ovän mensen och hälsade på igår, usch och fy. Orättvist att kvinnor ska få allt sånt skit, både mens och föda barn. Inte rättvist över huvud taget. Eller vad tycker ni ?

Jaja, det va mina funderingar för dagen..
Ha det fint !

lördag

Hejsan,

Just nu är jag på rätt dåligt humör. Tänker tillbaka på en massa minnen som jag saknar så mycket. Om jag bara kunde få tillbaka allt jag hade då...

Jaja, idag kommer Mimmi hit och senare kommer Oscar också. Vet inte vad vi ska hitta på men något kul blir det väl. Så  nu måste jag tvinga mig själv till att städa rummet fastän jag inte har någon lust alls. That's life..

Ha det fint !


uttråkad en fredag.

Hej,

Nu har jag varit hemma från skolan i någon timme. Det är helg, då ska man ha roligt och göra roliga saker. Vad gör jag? ABSOLUT INGENTING! Jag har så otroligt tråkigt och jag bara väntar på att något kul ska hända innan jag dör av tristess.

Usch, nu ska jag fortsätta sura över att jag har så otroligt tråkigt, ha det bra !

träningsvärk och läxor

Hejsan,

Vilken dag alltså, både träningsvärk och en massa läxor! Detta måste vara för bra för att vara sant. Nej, nej, skämt å sido. Ja, jag var ju på gymet igår och det känns minsann, har ont i princip överallt. Hoppas verkligen det går över om någon dag eller så.

Ja, just nu sitter jag och skriver en teaterrecension till dramat, usch vad tråkigt det är. Bara för att jag hade så tråkigt var jag tvungen att gå in på http://www.cameroid.com och fåna mig lite.

Så här lycklig är jag över min träningsvärk..



Nu ska jag fortsätta plugga, ha det !

onsdag 7 april

Hejsan,

Det blir ett snabbt inlägg nu för jag är väldigt trött och jag måste verkligen sova. Idag har jag varit i skolan som vanligt, efter skolan eller på idrottene egentligen var jag på gymet. Jag var där eftersom det var bad idag och jag är inte med då eftersom jag får ont i knät när jag simmar typ. 

Efter skolan blev det lite snabb shopping och en glass med Tora i det fina vädret. Detta inhandlades...

 

Mönstrade leggings från MQ, 199 kr och solglasögon från H&M, 59.90 kr

Ha det fint!


skärpning fanny

Hejsan,

Jag vet att det var hundra år sen jag skrev så nu är det väl dags. Jag har helt enkelt inte alls varit på humör för att skriva något så nu har jag tagit mit i kragen och tänkte börja skriva varje dag som jag brukade göra förut.

På lovet så har jag omgett mig med en massa trevliga vänner. Sen så har jag även haft besök av kusinerna från växjö, trevligt värre. Idag var det ju dags för skolan igen efter ett skönt påsklov. Hade verkligen ingen lust, men vill man ha en bra framtid så är det lika bra att släpa sig dit och göra så gott man kan.

Men nu måste jag plugga matte eftersom jag har prov på fredag. Inte kul alls, för matteproven går alltid så dåligt för mig. Man har liksom ingen energi till att plugga då eftersom jag antagligen kommer få G som jag brukar.

Innan jag pluggar vidare så kommer här lite bilder från min kväll med Nikky i fredags..

   
 


RSS 2.0