turn the music up

Hejsan,

Igår blev det tältning med Nathalie, Johanna, Robin & Marcus. Grillade korv och spelade kort, sjukt mysigt. Nu är jag hemma och är väldigt ofräsch hehe. Ska in i duschen och sen komma ut ren och fräsch. Sen ikväll blir det födelsedagsfest hos Evelina. Så nu blir det att sätta på lite music och börja tagga upp!

Ha det fint!


chilldag

Hejsan,

Jag hade en jättebra kväll igår! Skitmysigt verkligen. Idag ska jag nog bara ta det lugnt och kolla lite mer Desperate Housewives. Finns verkligen inget bättre program, fast Vänner är i för sig en stark kandidat det med. Vi får se om jag hittar på något ikväll. Men nu ska det slappas ett tag!

Ha det fint!

tjejkväll

Hejsan,

Idag blir det girlsnight hemma hos mig. Närvarande: Nathalie, Amanda, Johanna och Emelie. Vi ska snart iväg och handla tacos och sen ska det lagas mat, sen ska maten ätas hehe och ja, sen får vi se vad vi hittar på. Roligt lär det bli i alla fall!





Ha det fint!




lovekiller

Hej!

Denna låten är bara så jävla bra! Det är Darins nya låt som heter Lovekiller. Lyssna, den är verkligen grym!



Puss !

söndaay

Hejsan,

Hade en skitkul kväll med flickorna igår! Sov hos amanda sen. Idag kollade vi på Pretty Woman och åt kaksmet hehe. Gott men riktigt mättande..

Nu ska jag snart träffa Nikky en liten stund och sen ska jag nog se wallander.
Ha det fint!

amanda is hooome !

Hejsan,

Amanda är hemma från Kroatien nu. Så nu ska jag göra mig klar och sen ska jag träffa henne och Nikita. Love u girls! Ikväll ska vi hitta på något kul i hope.

Ha det fett!


cool it down for just one second

Hejsan,

Idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen. Möjligvis träffa Nikita en liten stund men inget mer. Så ja blir väl att kolla film och äta en massa onyttigt som jag alltid lyckas göra när jag är hemma och bara tar det lugnt haha.
Imorgon blir det Hannah & Felicia, har saknat er båda!

Ha det fint!


falsterbo

Hejsan,

Det blev inget Malmö igår utan jag va hemma hos Andjelo med bland annat Nikita, Hilda, Julia & Matilda. Hade skit roligt! Idag blev det stranden i Falsterbo med Nathalie och hennes familj. Varmt och skönt var det och nu har jag bättrat på bärnnan lite hehe. Ikväll ska jag bara vara hemma, mysa och ta det lugnt. Ska förmodligen kolla på John Tuckes Must Die. Har velat se den jätte länge och många säger att den är bra.

Ha det fint!

uppdatering?

Hallå,

Ja, har inte skrivit på ett tag. Har helt enkelt inte varit på humör. Tänkte skriva en snabb uppdatering om de senaste dagarna. Fredag: Sov över med Sara, mysigt som attan! Lördag: Träffade Nathalie, Johanna och lite fler trevliga människor hemma hos Hampus. Söndag: Bad hos mig med Nathalie, Johanna och Amanda. Träffade Nikita och Hilda på kvällen. Måndag: Lund med Nathalie, sen tog vi lite foton och senare på kvällen träffade vi Johanna.

Idag: Drar jag in till Malmö med Nikita. Där inne träffar vi väl lite fler folk. Ha det fint!


destination unknown

Hej!

Idag var jag på upptäcksfärd med Nikita, Linnea och Hilda. Vi tänkte åka till flera städer i skåne. Men ja det blev Malmö och sen Trelleborg. Vi ska nog göra om det snart och åka till fler städer haha. Här kommer lite bilder från dagen.



















Imorgon åker jag till Småland, hemma på fredag. Skriver då. Ha det fint !


chillidill

Hallå!

Nu sitter jag hemma med Niktia och Linnea. Vi sitter i mitt rum och svettas som as. Ska väl ut och lufta oss lite snart. Idag har jag bara varit hemma och chillat i skuggan och kollat massa desperate housewives avsnitt. Riktigt mysigt.

Men nu ska vi nog ut innan jag smälter. Ha det !

övningskörning

Hejsan,

Igår övningskörde jag för första gången. Fick prova att starta bilen och hitta dragläget mellan kopplingen och gasen och sen köra lite försiktigt och svänga lite på ettans växel. Jag fick 2 motorstopp men annars gick det rätt bra faktiskt. Idag har jag bara varit hemma och tränade på vårt hemmagym i 30 minuter innan. Det va.. ASJOBBIGT haha. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Då ska vi till Nova Lunds parkering och övningsköra där.

Ikväll blir det vm-finalen. Jag tänker heja på Holland eftersom de har kommit tvåa i 3 vmfinaler innan så förtjänar de att vinna denna gången tycker jag. Efter matchen ska jag ut och träffa Amanda & Nikita och säga hejdå till Amanda som åker till Kroatien imorgon. Men ska nog lägga mig rätt tidigt eftersom jag ska va hos tandläkaren i Malmö kl. 9 imorgon.

Ha det fint!

nikky time

Hejsan,

Nu håller jag på och fixa till mig lite. Har svårt att bestämma vad jag ska ha på mig haha. Vi får se vad det blir. Sen är jag klar så ska jag träffa Nikita. Har ingen aning vad vi ka hitta på men något händer väl.



Ha det fint !

dagens inköp

Hejsan,

Hemma från Malmö nu. Blev bara en enda liten sak inhandlad. Men det blev just det jag letade efter. En bandeu-bh i en fin färg. Köpte den på Lindex.



Så här ser den ut på med ett tunt linne över.



Den kostade 179, istället 89.50 kr eftersom det va 50% REA.

Ha en bra kväll !

drar till malmö

Hejsan,

Nu ska jag bara föna håret och fixa sminket lite och sen tar jag bussen till Malmö. Där ska jag möta upp Sara. Vi ska ta en fika någonstans och kanske blir det även lite rea-shopping? Skulle behöva en bandeu-bh. Om någon vet var man kan hitta en sån, gärna lite färgglad så säg bara till!

Nu måste jag fortsätta göra mig klar, ha det !

en annan vera idag

Hejsan,

Idag var jag först ute och tog lite foton till en ny header som jag precis satt ihop. Ska  bara få upp den på bloggen också. Sen tog jag bussen till S Sandby hem till Vera. Och detta är alltså en annan Vera som även hon går i min klass. Vi satt och åt kanelbullar och snackade i solen, så nedrans mysigt. Kom hem vid 7 tiden och då var det först mat och sen fotboll. Första matchen jag kollar på haha. Tyvärr vann ju Spaninen. Eftersom jag faktiskt är 3% tysk så hejade man ju på Tyskland, men ja tyvärr blev det ju en förlust för dem.

Nu ska jag lägga upp den nya headern. Hoppas inte det krånglar alltför mycket!

Här kommer en liten bild som jag tog idag..



Ha det fint !

innan jag dör ska jag..

...ha lärt mig dansen till denna musikvideon. Önska mig lycka till, jag kommer behöva det!



HAHAHA, undra om det ens är möjligt?

fika med veris

Hejsan,

Idag gick jag upp runt 12.30 och sen blev det pannkakor till frukost hos mormor och morfar kl 13. Gott som vanligt! Sen vid halv 4 tiden mötte jag upp Vera i Lund och då blev det en smoothie på Coffee Break. Vi satt och snackade om allt möjligt, hur myisgt som helst!  Träffade även Sandra som tydligen jobbar där :).

Nu är jag hemma och ska snart träffa Nikita, Tim, Linnea och Amanda och kolla film. Ha det fint!


5 juli 2010

Hejsan,

Just nu sitter jag i solstolen med datorn i knät och kollar på Desperate Housewifes. Eftersom jag inte har sett serien från början så har jag börjat kolla från avsnitt 1 för att se vad som hände innan jag började följa serien. Idag händer nog inget speciellt, ska nog kolla några avsnitt till sen blir det väl ett dopp i poolen och sen får vi se vad som händer. Blir nog en lugn hemmakväll tror jag.

Nu ska jag fortsätta titta, ha det fint!

fredagsmys

Hejsan,

Kan berättade lite snabbt vad jag gjorde igår. Mötte upp Hannah i Lund för att kolla runt lite i affärer, snacka och mysa. Senare träffade jag Nikky & Tim en liten stund och på kvällen sov jag hos Nathalie. Gick hem imorse kl.8 för hon skulle jobba så nu ligger jag framför tv:n och har det mysigt. Ska nog ligga här ett tag till, blir en sån seg dag idag. Ikväll blir det nog grillning med Nikita, Tim och Amanda.

Ha det fint!

RSS 2.0