something new






 

Mörkblåa låga Converse: Radical Sports 699 kr
Mörkgrön Jacka: Vila 699 kr


trött liten flicka

Har dansat och städat mitt rum idag. Inget pluggande, har inte orkat alls. Fel jag vet, men jag får göra det imorgon. Ska bara läsa i min engelskabok. Nu ska jag kolla på ett program som vi har i läxa att titta på till imorgon. Veckans Brott tror jag det hette. Sen ska jag sova, ska bli riktigt skönt!

Puss!


@ hannis plejs

Sitter hos Hannah i S Sandby. Vi har pluggat och lite så. Fast först blev det godis och Burger King i stan. Sen pannkakor när vi kom hit och nu åt vi precis kvällsmat! Magen spricker, ikväll får jag nog göra några sit-ups!! Det är ju snart bikinisäsong hehe.. Och sen när brydde jag mig om det? Säger fan som Gustav i Svensson Svensson: Är magen glad, så är människan glad!

Nu blir det snart hemfärd, puss!

helg!

Nu är det helg. Skönt som fan. Men ja, jag har inte riktigt helg än. Måste skriva klart min engelskaläxa och skicka in den innan jag kan andas ut. Så det ska jag ta och göra nu. Sen ska jag äta och packa lite snabbt och sen tar jag bussen till S Sandby och sover hos Hannis!

Puss!


Jag och Hannah i höstas.

frustration

Idag är jag ledig. Skönt som fan visst är det? Men imorgon är det matteprov. Så egentligen är jag inte alls ledig. Det enda som är bra är att jag får mer tid att plugga till provet. Men jag har suttit nu och försökt i 1 timme kanske och det är så jäkla mycket som jag fortfarande inte förstår. Förstår ju själv att jag måste lägga ner mer tid än så men det känns liksom som om jag aldrig kommer förstå skiten! Jag blir så arg att jag vill gråta, skrika, sparkas och slåss när jag inte förstår. Inombords kokar jag och snart kommer det ut.

FHJKLUGH&%JDJKW?!??EHRJHRJKWEGTUJKGTUKF!BHE TGTG4UTGU!ITGU45GYUI5GY5ILU%PÅÅBHHÖL%RJITI/RJTI!!!!!!!!!!

Over and out.

holy moly vilken stress

AHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Nu är det fan jobbigt! Jag har så sjukt mycket att göra nu dessa veckorna fram till sommarlovet! Jag har 11 prov på 11 veckor och jag är helt säker på att jag kommer få fler! Påsklovet var är du någonstans? Känns inte ens som om man hinner äta och sova...

Nu ska jag plugga matte och sen ska jag ta tag i tyskan. Ha det fint ni som slipper plugga!



Har inte tid att ta nya bilder på mig så det blir en bild från i lördags innn partajet. Puss!

I want them


Riktigt jävla snygga! Nästa månad när pengarna rullar in ska dom bli mina!

seg? yes!



Hade en riktigt rolig kväll igår! Tack Erika & Liza! Men nu är man duktigt trött och seg. Ska nog sova lite. Puss!

back to the 80s

Nu är jag halvklar inför ikväll! Har redan fixat mitt hår och fått på mig alla kläder. Nu är det bara sminket kvar! Snart kommer Nikky hit, då ska jag hjälpa henne med kläder och sen så ska vi fixa klart oss. Klockan 8 tar vi bussen till S Sandby och sen är det FEST som gäller!

 


fredagsmyz



Sitter på mitt rum och äter glass med varma hallon. Lyssnar på najs musik och spelar in kassa klippfilmer. Kunde haft en roligare fredag men jag lever. Imorgon blir det 18-års fest för Erika och Liza med 80-tals tema! Kommer bli riktigt kul. Lägger upp min outfit imorgon! Puss.


varning för en förvirrad tjej på dåligt humör.

Idag är jag på extremt dåligt humör. Jag är så jävla trött på skolan och plugg nu så jag vet inte vad! Det känns helt enkelt som att det inte får plats mer i mitt huvud nu. Andra året på gymnasiet är den stressigaste perioden av mitt liv som jag någonsin har varit med om. Jag är trött på att inte kunna ta det lugnt en enda dag efter skolan. Visst det kan man väl göra, men då är du tvungen att göra extra mycket dagen efter! Jag är ju inte precis ensam om att tycka att skolan är jobbig, det förstår jag med. Det är inte mer synd om mig än någon annan, det är inte det jag vill få fram. Jag måste bara skriva av mig och få ur mig mina aggressioner. Jag är så trött på att plugga nu! FanFanFan. Jag har ganska bra betyg och så, och jag bryr mig om min framtid. Men jag vet inte vad min framtid ska bestå av, jag vet inte vad jag vill bli, jag har inga mål. Så jag vet inte vad fan det är jag kämpar för! Om jag visste vad jag ville skulle jag i alla fall kunna ha det som mål och kunna hitta lite motivation i det. Men så är det inte. 

Jag velar fram och tillbaka hela tiden. Som liten ville jag bli doktor, när jag blev lite äldre ville jag bli journalist, i högstadiet ville jag bli polis, förra året ville jag bli åklagare eller någon form av advokat. En del säger vill mig att jag skulle passa som psykolog för jag är bra på att förstå andra människor, andra säger att jag borde bli lärare för jag kan förklara bra för andra. MEN VAD FAN VILL JAG? JAG HAR INGEN JÄVLA ANING. Jag har alltid haft en dröm om att kunna sjunga riktigt jävla bra och ha artist som mitt yrke. Men sångrösten finns inte där och man måste ju vara outstanding bra för att kunna leva på det. Och om någon månad är andra året på gymnasiet slut. Då är det bara ett år kvar. Sen måste man veta. Börja ansöka och för att ansöka så måste man veta vad man vill. Jag ska i och för sig inte börja läsa vidare direkt efter gymnasiet, först ska jag ta 1-2 år och göra något annat som inte innebär plugg. Det har jag ju så klart inte heller någon aning om.

Jag är livrädd. Livrädd för att bara lämna mitt liv här i Sverige och dra till okänd ort och skaffa mig ett jobb där. Jag är en otroligt sällskapssjuk person, verkligen extremt. Bara tanken på att inte kunna träffa mina kompisar och ringa dem och vidare är läskig! Klart att jag kommer skaffa massa nya kontakter dit jag åker, men alla här hemma. Dom är ju en del av mig. Sen när jag kommer hem igen efter min tid någon annanstans så ska jag alltså börja plugga igen. Alla säger likadant när jag tar upp ämnet: Men då kommer du va motiverad för då har du valt det du vill och du fokuserar bara på en sak. Du kommer ha mycket roligare än du tror" Sant är det ju, men jag vet hur snabbt jag kan ändra mig. Tänk så gör jag fel val. Och bara tanken av de stora, tunga tjocka böckerna på flera tusen sidor som man skymtat på stadsbibblan skrämmer mig. Hur ska jag någonsin kunna lära mig det till en tenta? Hur ska jag kunna fokusera? Sen när jag är klar om jag klarar det. Så ska man ut i yrkeslivet. Man ska kunna allt det man har pluggat in, kunna utföra det på riktigt och så klart lyckas få ett jobb!

Jag är extremt förvirrad, rädd och omotiverad till allt som har med skola att göra. Jag hoppas att jag hittar gnistan snart för jag börjar på panik på mig själv! Det känns som om alla mina läxor görs slarvigt och halvdant bara för att jag inte kan fokusera över huvud taget. Nej nu ska jag ta och lägga mig och sova mig ifrån alla tankar och problem. Godnatt!

sick and tierd

Har varit hemma hela dagen. Idag gick det inte att komma ur sängen när klockan ringde. Huvudet dunkade och kroppen var seg. Har fått för lite sömn några dagar i rad och jag är väldigt snuvig så när jag vaknade hade jag extremt ont i bihålorna. Så det fick bli en vilodag idag.

Har pluggat lite inför provet nu. Ska äta lite nu med familjen, pappa kom hem efter 1 veckas resande nere i mellanöstern så det blir lite catch up. Sen ska jag återgå till mitt pluggande.


Puss!


free time

Slutade 12 idag! Riktigt skönt. Stannade kvar en liten stund i stan med Vera och Hannah och lyssnade på musik och njöt av solen. Sen tog jag mig hem, duschade och käkade lite och nu blir det plugg på hög nivå. Fick typ inget gjort igår så det gäller att vara effektiv idag! Sen vid halv 7 tiden så tar jag bussen hem till Hannah och sover hos henne. Vi ska göra naturkunskapsredovisning och mysa och prata lite skit.

Puss!


idag gick det inte att plugga

Vet inte varför men min fokus har gått och gömt sig. Skulle verkligen försöka plugga idag eftersom vi har prov i internationell ekonomi på fredag men det gick inte! Allt gick in genom ena örat och ut genom det andra..

Så det blev lite foton och lite magdans istället. Imorgon ska jag ta tag i skiten!!!



Puss!

taggar och tutar och kör

Sitter och taggar upp med grym musik inför övningskörning. Idag ska det gå bra!! Vill fan ut på vägarna snart!
TUT TUT TUT! Nej men allvarligt, nu ska tänker jag lära mig skiten! Orkar inte köra på ödevägar bakom Willy's längre....

Sen ikväll kommer Nikita och Amanda hit och kollar Solsidan och myser med mig. Hohohoho life is gooood!

Seriöst inlägg detta blev...hehe
Puss!


cobrastyle

Sitter hemma hos mig med Tora och chillar som fan. Just nu pumpar vi Tedddybears låt Cobrastyle! Grym låt!!! Senare kommer även Vera och joinar oss. Blir sjukt chill kväll idag med massa skön musik.

Puss!


zzz...

Har precis sovit 1 timme. Har aldrig någonsin sovit efter skolan innan, helt otroligt skönt var det! Nu har jag ork att plugga ikväll.

Här har ni förresten mina nya jeans. Blev ju aldrig av att jag lade upp bilderna här om kvällen hehe.

  

199 kr på H&M

skaka rumpa

Idag hade jag äntligen min geografiredovisning! Det gick bra faktiskt! Efter skolan blev det en hamburgare med Hannah på BK, riktigt gott va det. Nu sitter jag hemma och om 10 minuter så ska jag ta mig till bussen. Dags för magdans idag igen. Skaka rumpan och släppa loss allt, så jäkla kul det är!

 

Puss på er!


plugghäst.nu

Vaknade upp hos Hannah imorse i S Sandby. Myspys hade vi det! Vid 13 tiden stack vi in till Lund och pluggade med Vera på stadsbibblan. Sen tog jag mig hem, hjälpte mamma med lite saker, övningskörde och nu sitter jag med plugget igen. Tog en snabb paus precis för att fota mina nya jeans. Gud vad nöjd jag är med dem! Bilderna kommer senare ikväll. Puss!


från storstan' till landet

Idag har jag varit ledig. Är det imorgon också. Dagen började med ett besök hos tandläkaren i Malmö och sen så kom Amanda dit och mötte upp mig. Vi gick runt på stan lite och jag hittade ett par skitsnygga svarta jeans på H&M. När Nikky hade slutat anslöt hon sig till oss och vi kollade runt lite till innan vi tog bussen hem. Då blev det middag med familjen och nu är väskan packad. Ska ta bussen till Hannah i S Sandby om 10 minuter. Så  nu måste jag dratta, puss!


en liten runda utomhus








oh sunny day

Har varit och övingskört med mamma idag. Har ju inte kört sen november så det var lite segt i början men sen flöt det på bra! Nu sitter jag och äter lite mozarella och tomater med salt, peppar och olivolja på. Riktigt gott!

Vädret är underbart fint idag! Funderar starkt på att gå ut och fota lite!! Ja, det ska jag. Nu ska jag ut. Puss!

 


softisch fredagisch

Sitter hos mig och softar med Linnea och Hannah. Nikita gick för en liten stund sen. Jag och Nikky var och åt pizza på destino och senare mötte vi upp de andra två godingarna. Det blev mys, dans och chill hos mig. Imorgon bär det av till Malmö en sväng. Puss!



Bild från en fredag när jag hade för mycket fritid hehe.

tisdag 1 mars

Helt okej dag idag, Var hemma halv 5 från skolan och träffade Nathalie och pratade lite om allt möjligt! Vi bor typ max 100 meter ifrån varandra men ändå så hinner vi knappt ses. Sen drog jag hem och åt och pluggade och jag är i full gång nu också. Har inget mer att säga denna dagen.
Puss!


RSS 2.0