mot småland

Kort dag i skolan idag. Bara två lektioner. Så det blev en snabb sväng inom Malmö med Hannah. Nu ska jag ta mig hem och packa lite snabbt för jag, mamma och Henrik ska till Småland. Ska bli skönt att komma upp dit till lugnet och plugga och ta det lugnt.

Imorgon tar jag och Henrik tåget hem och på kvällen blir det Klubb Living på Inkonst i Malmö!


dance

Fast jag rätt ofta känner mig helt lost när vi går igenom steg och koreografi på dansen så är det ändå så kul! Det är skönt att komma iväg, svettas, träna rejält och dansa till bra musik!! Problemet är att när jag kommer hem så blir jag så hyperaktiv och vill fortsätta dansa... fast jag egentligen borde ha duschat och satt mig och plugga för länge sen.. Så det är väl dags nu då fast jag önskar att jag kunde dansa i några timmar till...

Btw, här har ni två tjejer som kan sin dancehall, speciellt Sisha den mörkhyade!


flytta på dej

Var inne på min vän Dianas blogg och såg att hon tipsade om den här låten. Den är faktiskt skitbra! Pepplåt till tusen!

Flytta på dej - Alina Devecerski


ZARA <3

Idag efter jobbet så gick jag in en snabb runda på Zara. Alltså shit så fina kläder där fanns!! Dom har alltid snygga grejer men idag var det galet. Massa fina sommriga färger och riktigt snygga skor! Massa fint med virkat och spets också. Nämen vilken tur att jag har presentkort där då!!!! LYCKA.


tiden räcker inte till

Har kommit på en sak. När man pluggar hela tiden så går det inte att blogga om nåt kul. För inget kul har ju hänt!!

Har i och för sig träffat Amanda och Nikita lite idag, skönt att få prata och skratta lite!

Bild som jag tog på väg hem från Berlin.


ingen energi

Nu har jag lyckats läsa 90 av 170 sidor i boken. Känns helt okej! Har även skickat iväg några CVn till i hopp om att få ett sommarjobb. Nu är jag helt slut, imorgon väntar skola 8.15 med redovisning! Thuglife....


stressen tar över

Insåg idag hur mycket jag har hatt göra i skolan. 4 inlämningar, en uppsats och ett prov än så länge. Jag är helt säker på att det kommer komma ännu mer. Så nu ska jag stänga av datorn och lägga mobilen i ett annat rum så jag kan fokusera. Jag har en bok att läsa ut... OCH ATT FÅ ETT JÄVLA SOMMARJOBB VERKAR JU INTE HELLER GÅ :(

BERLIN















4 BRA DAGAR!


home sweet home

Kom hem från Berlin vid 12 tiden i torsdags. Det har varit jäkligt kul och jag ska lägga upp lite bilder och berätta mer senare idag!

Igår var jag på Mando och sen på KB med Karolina, vi hade inte setts på flera veckor så det var skitkul!


TAGGAD TJEJ x100000

DET ÄR ALLTSÅ SAMLING I LUND OM 5-6 TIMMAR!!!! JAG BORDE SOVA MEN DET GÅR JU FAN INTE! WAWAWAWAAA BERLIN IMORGON!!!!



Bloggar igen när jag är hemma. PUSS!

BERLIN

Då var det dax att packa till Berlinresan med tyskagruppen. Vi ska samlas 04.45 imorgon i Lund, känns inte riktigt lönt att gå och lägga sig egentligen. Men eftersom jag inte kan sova på bussar, tåg, flyg osv så har jag väl inget val! För så fort vi är framme så ska vi gå runt i hela staden och guida om olika sevärdheter. Men jag tror faktiskt att det kan bli en rolig resa!

Lika bra att börja packa nu då eftersom det vanligtvis brukar ta mig flera timmar hehe..


femtonde april

Hade en riktigt skön dag med Amanda igår! Vi drack lite hemma hos henne och sen drog vi till Lund på "barrunda" och träffade lite andra sköna polare. Sjukt ball kväll!

Idag har jag övningskört och det gick skitbra! Sen nu ska jag in till Lund för att fixa lite skolprojektmed Hannah. Och ikväll ska jag packa till BERLIN!!!


taken - one direction

Jag brukar inte lyssna så mycket på One Direction men när Hannah visade den här låten för mig så kunde jag inte låta bli att fastna för den. Känner igen mig väldigt mycket i texten och tror inte jag är den enda om det.




Now that you can't have me
You suddenly want me
Now that I'm with somebody else
You tell me you love me

I slept on your doorstep
Begging for one chance
Now that I finally moved on
You say that you miss me all alone

Who do you think you are
Who do you think I am
You only loved to see me breaking
You only want me cause I'm taken

You don't really want my heart
No, you just like to know you can
You'll be the one who gets it breaking
You only want me when I'm taken

You're messing with my head
Girl, that's what you do best
Saying there's nothing you won't do
To get me to say it

You're impossible to resist
But I wouldn't bet your heart on it
It's like I'm finally awake
And you're just a beautiful mistake

Who do you think you are
Who do you think I am
You only loved to see me breaking
You only want me cause I'm taken

You don't really want my heart
No, you just like to know you can
You'll be the one who gets it breaking
You only want me when I'm taken

Thank you for showing me
Who you are underneath
Thank you, I don't need
Another heartless misery
You think I'm doing this to make you jealous
And I know that you hate to hear this
But this is not about you anymore

Who do you think you are
Who do you think I am
You only loved to see me breaking
You only want me cause I'm taken

You don't really want my heart
No, you just like to know you can (no, you don't, no, you don't)
You'll be the one who gets it breaking
You only want me when I'm taken

Now that you can't have me
You suddenly want me


sjukaste sommarjobbet någonsin?

Hittade detta sommarjobbet precis! VAD ÄR DETTA LIKSOM???


lördagschill

Idag var jag en snabb runda i Lund och fixade Euro till berlinresan nästa vecka och köpte tröjbiljett till Super Bowl. Alltså tävlingen i mattrugby mellan Polhem och Katte och Spyken tillsammans som Spyka.

När jag kom hem åt jag en stor frukost som bestod av resterna från gårdagens middag, riktigt gott!!

Ikväll blir det häng med Amanda, vi får se vad vi hittar po. Puss!


utmattad

Ligger nu död i min säng. Har haft en jättemysig middag hos mig med tjejerna som jag ska till Prag med. Vi hade knytkalas och gjorde en stor buffé med massor av god mat! Senare så stack några av oss till KB och dansade loss! Sen var Zahir snäll och körde mig hem så nu ligger jag i sängen och försöker ta steget att byta om och tvätta av sminket.. godnatt!


pass at me

Idag började vi på Reggaeton på dansen. Innan har vi ju kört Dancehall. Och när man ser reggaeton så ser det mycket enklare ut än dancehall men det var det verkligen inte haha!

Här är i alla fall låten vi gör koreografi till. Sjukt skön låt med Pitbull och Timbaland.


18.58

Står nu och väntar på bussen till dansen. Missade förra veckan när jag var sjuk så är extra taggad och sugen idag!

Hade körlektion innan som gick super förresten, det går kanske inte så snabbt för mig men det går i alla fall framåt! Under sommarlovet ska jag i alla fall bli klar så jag kan cruisa runt och pumpa fet musik hehe. Se upp världen!


teori

Teoripluggandet går bra! Har gjort två test på fas A och fick 45/70 på det första och 57/70 på det andra! Vilket betyder att jag måste ha lätt mig en del idag! Nu ska jag fortsätta och läsa i boken. Puss!


it's a good day

Idag är jag på ett jäkla bra humör! Varför? Ingen aning men who cares?

Har precis jobbat och även lämnat ut ett till CV. Hoppas på det bästa nu Kom igen universe, I NEED A JOB!

Nu sitter jag på bussen på väg hem för att plugga teori, go go!


JAG VILL HA

 Har satt ett shoppingförbud på mig själv eftersom jag behöver spara mina pengar. Men dum som jag är så går jag så klart in och fönstershoppar på internet och hur sugen blir man inte då på att handla allt fint som finns? Har till expempel blivit helt förälskad i sånna bustier/bandeu toppar som finns överallt nu.



De tre översta är från Gina Tricot.
De två understa är från Topshop.
De på modellerna är från Nastygal.

Alla är så himla fina men ja som sagt, shoppingförbudet säger stopp..
Innan Prag i maj ska jag i alla fall unna mig en!

aktiva tjejer

Idag efter skolan var jag och Amanda riktigt duktiga! Först gick vi stavgång i 30 minuter (fast det regnade!!!!!) och sen gick vi ner i min källare och körde styrkeövningar i ca 45 minuter. Detta ska vi då försöka få till en vana att göra varje tisdag och jag hoppas vi lyckas. Men VILL MAN SÅ KAN MAN!

Nu ska jag varva ner och ta en dusch, sen väntar två bra timmar framör tvn. Först final i Top Model WOHOOO och sen världens bästa Desperate Housewives såklart haha! Vad vore en tisdagskväll utan det? Sjukt att det är sista säsongen, kommer väl ladda ner alla avsnitt och se om hela serien nere i Abu Dhabi till hösten.

Mot duschen!


Tid

Har precis sett klart filmen In Time. Måste säga att det var en riktigt bra film som fick mig att tänka till rejält! I filmen så har man tid istället för pengar. När man jobbar tjänar man tid och när man betalar så förlorar man tid. Man kan även ge varandra tid och när ens tid tar slut så dör man, på sekunden. Fatta vad läskigt att hela tiden ha en klocka på armen som räknar ner tiden man har kvar att leva...

På tal om tid så är det hög tid för mig att sova nu. Lovet är slut och imorgon börjar skolan igen och såhär tidigt ringer min klocka imorgon.. Inte alls kul!


kvällsmys

Ikväll är det stort familjemys i tvsoffan. Vi har precis kollat på TinTin och nu ska vi se In Time. Till filmerna äter vi så klart en massa godis, chips, dippa och nötter. TinTin kan jag förresten rekommendera! Har inte sett det sen jag var liten och det var en riktgit mysig nostalgifilm. Lägger in trailern om någon är nyfiken.



Återkommer med vad jag tyckte om In Time.

balskor?

Idag var jag och mamma och köpte balskor till mig. Eller jag tror i alla fall att jag vill ha dom. Dom passar perfekt till klänningen men jag måste känna efter om jag kommet vilja använda dem till annat i sommar också.

De är från Replay och köpta på Nilson Skor.


fiskbensfläta

Jag har för första gången i mitt liv lyckats göra en fiskbensfläta. Detta är kanske ingen big deal för många men eftersom typ det enda jag kan göra med hår är att sätta upp det i en häststans och möjligtvis göra en enkel fläta så är jag sjukt nöjd!

Här har ni resultatet


call me maybe

En riktigt skön låt som Hannah tipsade mig om. Man blir glad och den känns liksom passande nu när våren är på väg och man känner sig lite flirtig med hela världen.

Call me maybe med Carly Rae Jepsen.

Videon är för övrigt väldigt söt och slutet är lite komiskt.


filmen hunger games

Kom på att jag måste berätta att filmen igår var skitbra! Den heter som sagt Hunger Games och filmen handlar om landet Panem som styrs av en stor huvudstad där de rika och fina människorna bor. Utanför i 12 distrikt så bor andra människor och de får inte lov att lämna sina distrikt. På grund av att distrikten gjorde uppror i ett krig och besegrades så väljs en tjej och en kille mellan 12-28 ut varje år för att delta i Hungerspelen för de ska visa vilken makt de har över dem. Det är bara en av dessa 24 som överlever genom att döda andra medspelare och överleva på spelbanan och denna personen vinner och får komma tillbaka till sin familj i sitt distrikt.

Huvudpersonen heter Katniss och hon blir deltagare genom att ställa upp istället för sin lillasyster som har lottats fram. Tillsammans med henne åker killen Peeta för att vara med och delta i Hungerspelen.  Den finns även på bok och den har även två följeslagare så jag väntar redan på fortsättningen i nästa film!



friluftsliv

Idag drog jag mig ur sängen vid halv två tiden. Ja jag vet att det är sent men jag är faktiskt väldigt sjuk och sen så har jag ju lov så vaför inte njuta? Drog på mig kläder och åt en snabb frukost och sen kom Amanda och hämtade upp mig. Sen hämtade vi Nikita och Viktor och åkte till Skrylle och gick en runda i det soliga fina vädret. Fan vad bra man mår efteråt!

När jag kom hem satte jag mig och solade ansiktet lite på terassen och nu inväntar jag påskmiddag med familjen. Skön dag idag!


Hunger games

Sitter just nu på bussen på väg till S sandby för att plugga med Hannah och få i oss lite maud. Sen ska vi ta oss till Lund och möta upp Vera för att se bio. Vi ska se Hunger Games. Kan inte riktigt förklara vad den handlar om men den verkar i alla fall sevärd! I guess time will tell...


jacey elthalion

Vera visade mig en ny goding som är riktigt snygg! Ingen mindre än modellen Jacey Elthalion.


theraflu - kanye west



Ny skön låt med Kanye West. Lyssnar ni noga vid 1.24 så hör ni hur han förklarar sin kärlek till Kim Kardashian som det sägs att han dejtar nu hehe.

rastlös.

Igår var Hannah hos mig och mös. Vi åt supergod mat och sen fixade vi lite med en film som vi ska redovisa i skolan. Sen kollade vi på den gamla favoritfilmen She's the man som fortfarande är lika bra och klockren!

Nu sitter jag här med ett fint nystädat hus och har ingen aning om vad jag ska göra. Det är typ sånna här dagar som man önskar att man fortfarande hade kvar The Sims spelet. Minns hur jag kunde sitta i flera dagar och nästan glömma bort att äta och gå på toa för att jag var så fast i spelet. Det var tider det!



Jag och Hannah på KB för några helger sen.

Pardey yesterday

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1800157/images/2012/pic_197037067.jpg" class="image">


true story from swag notes


mätt och sliten

Idag har jag hängt med Nikky, Amanda och Linnea. Amanda är kvar här och vi har precis ätit pizza och nu ska vi se Top Model och sen Desperate Housewives. En lugn kväll idag vilket är skönt eftersom jag från ingenstans igår fick jätteont i halsen och blev superförkyld. Hoppas jag mår bättre imorgon för då ska jag äta sushi med Malin, jobba i två timmar, har förfest hos mig och sen dra ut till Etage!



STUDENTKLÄNNING



Den är från WHOOPS FASHION och kostar 699 kr.


roliga ärenden

Idag ska jag, mamma och Henrik uträtta lite ärenden. Först ska vi ta nya passfoto till mig och Henrik. Sen ska jag köpa min studentklänning som jag redan har provat och valt ut. Lägger upp en bild när jag kommer hem! Efter det ska vi till Henriks stora glädje (hehehe) åka och kolla på balskor till mig på Nova. Köpte ju en jättefin lila klänning i januari och nu är det äntligen dags att köpa skor!!! Här är några som jag har tittat på..



Översta raden: Nilson skor, Bianco, Scorett
Nedersta raden: Alla från Bianco

trött tjej efter partaj

Igår firade vi att Viktor fyller 19. Middag och sen Slagt. Hade skittrevligt och kvällen bjöd på många skratt! Är inte alls bakis idag men jag är väldigt trött bara. Så det blir film i sängen i min one piece hela dagen hehe.

På topp igår..



Inte lika go och glad idag..



RSS 2.0