storstadsliv

Andra dagen i paris idag. Eller egentligen första heldagen. Vi började med att besöka Louvren, som ju är ett jätte stort museum där bland annat Mona-Lisa hänger. Sen gick vi därifrån till Triumfbågen och där åt vi lunch på en italiensk restaurang. Efter det stack jag och mamma till Gallerie La Fayette som är ett stort köpcentrum i samma stil som NK i Stockholm med olika märken på olika ställen istället för att det är i butiker. Jag hittade några olika pälsvästar som jag har letat efter men jag har inte bestämt mig för om jag ska köpa någon av dem. Förutom det så letar jag efter ett par snygga kostymbyxor, ett par skinshorts och någon snygg festklänning. Men sen får vi ju se vad man hittar.

Nu ska jag ta ett bad och sen ska vi ut och äta. Puss!

in paris baby

Har precis anlänt till hotellet. Nu blir det en snabb dusch, och ska fixa till mig lite. Sen blir det middag med familjen ute på paris gator. Imorgon blir det Louvren och shopping! Åh, jag är i extas! Puss på er!


PARIS HERE I COME!

Allt är packat. Nu ska vi bara slänga i oss lite mat sen bär det av mot Kastrup. Sen går flyget till Paris därifrån kl.15.20! Känns helt jävla underbart!! Har datorn och kameran med mig så det blir nog kanske lite bloggande där ifrån med. Men bilderna kommer när jag är hemma igen, den 3 november.

Puss på er! Ha det helt awesome, för det tänker jag ha!!



weheartit.com


bildbomb från copenhagen





Här packas varorna som ska skickas iväg.



Vera och Hannah, stiliga som få i hjälmar inne på lagret.



Mmm, she got it going oooon!



Mys på Jensens Böfhus!



Om man kunde bli tillsammans med ett par skor, så hade detta lätt varit mitt val! Åh så FINA!



Strööööget!



Vera ritade en glad Fanny som åker till Paris imorgon!!!

Och för er som såå gärna vill veta, så är detta min packning. Vet att det är för mycket till 6 dagar men jag måste ha mina valmöjligheter ju..



Nu ska jag sova, puss på er!

pustar ut..

Nu är jag klar med alla måsten för idag. Känns riktigt skönt! Är ju inte 100%klar med tyskan men har ju imorgon på mig också att träna. Så det får räcka för idag. Nu ska jag lägga fram allting inför imorgon. Vi ska till Danmark till UNICEF med klassen och jag ska ta bussen 07.22 så det gäller att ha så mycket som möjligt klart dagen innan med kläder, danska pengar, matsäck osv. När det är klart ska jag träna igenom dansen lite så att jag inte glömmer det vi gjorde idag. Sen ska jag sova och det ska bli sköööönt!

Vill även meddela att jag för några dagar sen fick en ny nästkusin. Det är min mammas kusin Sandra som har fått sitt första barn. Hon heter Mindra och hon är hur söt som helst!



Puss!

dagens-att-göra-lista

  1. Plugga tyska
  2. Städa
  3. Dansa
  4. Duscha
  5. Plugga tyska

    Hinner inte skriva mer. Puss!

 


fanny vill...

Känna sig riktigt fin! Ni vet när man står i badrummet i någon timme och rakar benen, schamponerar och tar balsam så där länge och noga tills varmvattnet tar slut. Smörjer in sig med lotion, fönar håret, plattar det riktigt noga och inte sådär stressigt som det blir på morgonen. Sen tar man fram en riktigt jävla snygg klänning eller någon annan snygg outfit och lägger på sminket noga och lägger ner lite extra tid på det med en fin ögonskugga eller kanske läppstift? Allt detta görs så klart till riktigt grym musik! Kanske ett riktigt löjligt inlägg men det är min känsla just nu.. Kanske är vissa av er så nogranna varje morgon med ert utseende? Eftersom jag är så otroligt morgontrött och seg så har jag aldrig tid att göra vid mig noggrant på morgonen. Visst jag sminkar mig, och ibland slarvplattar jag mitt hår eller så men ja för mig är det bara på helgen när jag ska iväg som jag verkligen känner mig riktigt fin. Hoppas på ett sånt tillfälle snart för den känslan är härlig!

Nu ropar sängen på mig, och den har gjort det ett bra tag nu. Puss på er!



Här är en bild där jag kände mig lite så. Denna kvällen gjorde jag i för sig inget speciellt, det var sommarlov och jag hade tråkigt. Men samma känsla fanns kvar, fast det är ju alltid roligare om man ska iväg någonstans.


loggar ut.

Nu när detta blogginlägget är färdigskrivet så loggar jag ut från facebook, och blogg.se. Loggar in på glosboken.se och spotify och drar upp volymen. Nu ska det fan pluggas tyska! Måste ta tag i skiten nu, och det kan jag inte med facebook igång hehe.


Dagens outfit här ni här.

 

Och även en glad tjej på väg hem från skolan, som från och med nu älskar att le hihi. Puss på er!

TANDSTÄLLNINGSFRI!!!!

Imorse kl. 07.50 togs tandställningen av! Känns så otroligt skönt! Måste dock ha en sak i gommen som har en metalltråd som går över vissa framständer, men det är ju ingenting emot det jag hade innnan!

Här kommer en före- och efterbild på mina tänder.



Lite skillnad eller hur? AHHH NÖJD MED DENNA SUPERBRA DAGEN!!

Så här ser det ut med den saken i gommen.

Visst, lite smått störigt men den är ju lös så jag kan ju ta ut den om jag ska göra nåt speciellt den dagen och inte pallar ha i den.

Lite smått flummigt inlägg jag vet, men jag är i extas så jag kan inte hjälpa det. Puss på er!


there is no woman who does not dream of being dressed in paris


weheartit.com

Bara 5 dagar kvar nu..

tvsöndag as usual

Min dag har endast bestått av konstant tvtittande. Skäms nästan lite. Men det är ju faktiskt Söndag, då får man väl lov att släppa alla måsten och chilla lite? Det tycker i alla fall jag! Idag har jag tittat på: Wallander Cellisten, Lyxfällan, Top Model och lite zappande där i mellan. Ikväll blir det mer tittande eftersom det är Parlamentet vid 20.30 och sen Beck vi 21.00. Men jag gillar det!

Imorgon blir det tandläkaren kl.07.50 (!!) Men jag ska förhoppningsvis ta av tandställningen så det gör mig inte ett SKIT att jag behöver gå upp i ottan. Nu ska jag fortsätta mitt degande. Puss.¨



Langar en lite små läbbig bild hehe.


renovering

Har precis gjort om lite här på bloggen. Ändrat headern, bytt bakgrund och lite så. Var bara trött på det gamla. Känner mig nöjd nu i alla fall, men risken finns väl att jag ångrar mig inom en vecka. Men just nu får det vara så här i alla fall.

Langar fem gamla grymma Snook låtar som ni kan sitta och mysa till så här på lördagskvällen. Både Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray är grymma soloartister men jag tycker ändå det är lite synd att de splittrades.




17 Juni



Längst fram i taxin (det är någon annan musik i början, men håll ut låten kommer sen)



Såpbubbler



Kommer ifrån



Mister Cool

Lyssna och njut kära vänner, puss!

En irriterad Fanny bloggar från bussen. Va...

En irriterad Fanny bloggar från bussen. Varför är jag irriterad? Jo, så här var det. Jag tog bussen in till Lund för att lämna en grej till Vera. Hon kom med bussen från S Sandby. Min buss skulle vara framme före hennes och så skulle jag kunna ta den bussen hon kom med direkt tillbaka. Men min buss var ju så klart sen. Så när den rullar in på centralen ser jag min buss köra hemmåt, utan mig!! Så jag fick vänta på nästa buss som skulle komma 1 timme senare, hängde lite hos Louise och tiden gick ändå rätt snabbt. Men självklart så är min buss 25 min försenad!!! Skulle varit hemma kvart i sju, kommer istället vara hemma kvart över åtta. BLÄ PÅ SKÅNETRAFIKEN!!!


lördag 15:31

Sitter hos Nikita och chillar. Vi ska hänga här ett tag och bara mysa lite. Sen drar jag väl hem och käkar och sen ska vi hitta på något ikväll. Har ingen aning än vad vi ska göra, men något händer väl hopefully.
Hade en jättemysig kväll igår hos Hannah. Shutter Island var inte så läskig som vi trodde, mer skum liksom. Ingen av oss kunde få grepp på hur den egentligen slutade. Sjukt störigt!
Smått gammal bild.

Sitter i soffan hos Hannah och kollar idol...

Sitter i soffan hos Hannah och kollar idol. Det är Beatles tema idag. Tyckte det kändes rätt lame först men det visade sig vara bättre låtar än jag trodde. När idol är slut så ska vi sätta igång filmen Shutter Island, ta fram chipsen och ta ut dippan från kylen. Sen får vi se hur länge det dröjer innan vi stänger av och skakar av skräck. Eftersom trailern fick Hannah att gömma sig bakom kudden så blir det nog hon som kissar på sig först. Men jag lär nog inte vara långt efter hehe. Ha en fin fredag, puss !


en liten pluggis.

Sitter hemma och pluggar matte nu. Wihoo!! Eller kanske inte hehe. Har ett riktigt sötsug också.. åhh! Vi får se om man kanske kan hitta något smaskigt i skafferiet? Ska nog kanske fixa en ny header snart också. Vet inte riktigt hur, och tror inte jag har tid till det idag. Men snart ska det bli av i alla fall!

Nu ska jag tassa ut i köket och leta upp något söt hehe. Bjuder på en bild på mig och Hannis från i tisdags..



Pussis!


mitt i plugget




Har kommit hem från Amanda nu. Kommer verkligen att sakna henne, snyftis. Det dummaste är att hon kommer hem samma dag som jag åker till Paris. Så vi ses inte förrän i mitten på höstlovet!

Nu är jag mitt uppe i mitt pluggande, ska nog ta en liten paus för att göra en kopp varm choklad. Super gott nu på hösten och man blir varm i hela kroppen. Puss på er!

focus

Sitter och pluggar matte. Ska snart byta om, sen blir det magdans. Efter det ska jag träffa Nikky och Amanda. Eftersom Amanda åker till Spanien med skolan på fredag så blir det ett litet hejdå. Kommer sakna henne!!

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. Ska fokusera nu på detta provet. Tänker inte ha IG på ett matteprov, G kan jag köpa men inte IG. Ska även fokusera mer i skolan, och på de jag bryr mig om. De som får mig att må bra. Ni vet vilka ni är <3.


hos nikita

Sitter hos Nikita och pluggar matte. Blev precis klar med ekonomin, riktigt skönt. Hennes lillasyster Tuva bjöd på pannkakor innan, och nu har vi precis ätit tortellini med grönsaker och creme fraiche, sweet. Nu ska jag fortsätta plugga och Nikky ska hjälpa mig med UF. Ha det fint!
Bild från nån kväll med Nikky, Amahje, Hilda & Linnea..

tillbaks till livet

Har inte haft en toppen helg. Varit sjuk och lite så, har mest varit hemma och softat. Har inte mycket att berätta egentligen. Nu ska jag ta en dusch och sen möta upp Nikita och Amanda och så går vi hem hit och myser lite. Hoppas på att nästa helg blir bättre, puss på er!


väldigt kort "skoldag"

Var i skolan från tjugo i 10 till tjugo i 12. Och jag hade inte ens en enda lektion. För våra enda lektioner idag som är Geografi och Företagsekonomi var inställda, som jag redan visste. Men jag skulle på intervju för balkommittén kl.10 så därför skulle jag ändå in till skolan. Intervjun gick bra tror jag, det kändes som om jag fick fram det jag ville ha sagt om mig själv osv. Efter intervjun åt jag lunch med Hannah och sen tog jag bussen hem.

Väl hemma bakade jag scones, hade precis ätit lunch men jag var så otroligt sugen på det! Nu sitter jag och pluggar till engelskaprovet, ska göra det ett tag till. Sen vid 17 tar jag bussen in till Malmö och dansar magdans så det står härliga till!

Dagens outfit..

 

Ja jag vet, min kamera är riktigt dålig. Så fort jag har sparat tillräckligt så ska jag införskaffa en systemkamera!

in my head.





Har sirapshuvud idag. Sov dåligt inatt. Måste plugga. Typ nu. Ikväll är det grymma program på tv. Det gillar jag. Måste fortfarande plugga. Hejdå!

blodigt röda

I brist på pluggmotivation tog jag och målade om naglarna från mörkgråa till blodigt röda. Så här blev resultatet..









2 veckor kvar..

Idag är det 2 veckor kvar tills jag tar ut min tandställning. Den 25 oktober gäller det! Längtar helt galet mycket! Och sen den 29 oktober intar jag Paris med mitt nya fina smile. Ska dit med familjen eftersom pappa ska dit med jobbet så ska jag, mamma och Henrik hänka på. Då ska det shoppas!

Nu blire plugg, pussis!





10-10-10

Ïdag är den 10/10 - 2010, lite fett ändå hehe. Ballt födelsedatum ju! Idag har jag inte hunnit med så mycket som jag önskade. Håller på med UF nu och är snart klar med det. Sen blir det en snabb dusch innan jag träffar Nikky en liten stund. Sen ska jag plugga engelska och tyska, blööö.




mysis

Har precis kommit hem från Johanna. Var där en stund idag med henne, Nathalie, Robin och Hampus. Vi satt och snackade och kollade på She's the man. Och eftersom Johanna och Nathalie har sett den filmen typ 23457689634 gånger så kunde de ju så klart ALLA repliker hehehe..

Nu sitter jag myses till Veras playlist på spotify, sjukt soft och mysig liksom. Subscriba den här:Lifemusic Nu ska jag fortsätta mysa lite, sen åker sminket av och så drattar jag i sängen, peace out!



2 bilder från igår som någon av brudarna smygfotade på mig, som faktiskt blev helt okej i sepia heh..



min fredagskväll.

Hade en jättemysig kväl igår i Lund. Jag, Vera, Elin och Tora var hemma hos Louise och sov där. Först var vi och handlade tacos, sen på vägen upp så skulle jag, Vera och Tora ta hissen upp och såklart... så fastnar hissen när vi är nästan uppe på rätt våning! Så paniken började komma och så ringde vi nåt nummer så de skickade ut en kille som skulle hjälpa oss ut. Men så tillslut så startade den igen! Man kände ju sig lite dum där, tog hissen istället för trapporna och såklart så stannar den. Som nåt tecken att man borde banta typ hehe. Vi filmade när vi satt fast, om jag lyckas så ska jag lägga upp den här för den är fan skitrolig!

Det var det det ja, annars så gick allt bra. Vi åt vår tacos som by the way var skitgod! Och vi kollade på idol, snackade, tog en liten promenad och bara hade det mysigt!

Här kommer lite bilder från kvällen..


Elin är vig heh..





Tora också ;)

Vera och Louise hade även skrivit en liten dikt till oss alla, så här löd min:

Fanny du är allt sunny!
En tjej som peppar så att man aldrig deppar.
Vad skulle vi gjort utan vår egna Dr. Phill,
du är sannerligen ett lyckopill!
Trots att du bor i Staffanstorp och är 94
så är du ingen liten myra.
Oddsen är inte på din sida
men detta är inget som får dig att lida?
Nej, det där var också bara ett skämt,
sånna som Hedda får ta jämt!
Don't get nude dude!
PUSS!

För er som inte vet så är Hedda också en av våra gemensamma kompisar.

Nu ska jag fixa lite mat tror jag, puss på er!


dålig start men kvällen ska bli bra

Försov mig rejält imorse. Vakade 2 minuter efter att min buss hade gått. Så det var bara att slänga på sig kläder och hoppa upp på cykeln och ta nästa buss som gick 10 minuter senare. Hann inte sminka mig, äta, borsta håret eller något. Kände mig inte jätte snygg hehe. Men aja det är sånt som händer. Nu är jag hemma och håller på att platta håret och allt sånt. Tar sen bussen in til Lund vid halv 6 tiden och sen blir det mys där med flickorna. Får se vad vi hittar på, ska sova där med så vi får se imorgon vad som hände.

Puss på er och på att det är fredag!


matte c? logaritmer? ehh what?

Sitter och försöker plugga matte nu och det går... för jävla dåligt! När jag och Vera gjorde det tillsammans i skolan gick det rätt bra men nu här ensam på rummet så går det inte alls bra. Kommer inte ihåg nåt av vad Joakim gick i genom. Får hoppas att pappa har tid att hjälpa mig snart med de nedrans logaritmerna! Fråga mig inte vad det är, för jag önskar verkligen att jag visste..

Annars har väl dagen varit rätt okej. Hade bara en lektion eftersom svenskan var inställd (again!!). Känns som om vi har haft typ 5 svenska lektioner under hela terminen. Han är sjuk hela tiden och vi kommer inte alls frammåt. Men ja, det var ju skönt att vara ledig. Vi hann med att jobba med UF och sen blev det även en snabb runda på stan innan jag tog mig hemmåt.

Väl hemma bakade jag två kladdkakor eftersom pappa har sina arbetskamrater över på middag. Har även hunnit med tyskan och engelskan. Nu är det bara matten kvar som sagt. Undra hur jag ska lösa detta? Aja, det fixar väl sig på nåt sätt!

Langar en rolig bild från "stoppa-in-så-många-vindruvor-du-kan-tävlingen" hos Madde i fredags haha!

kirrat en rosa höftsjal

Min dag idag har bestått av: skola, plugg med Nathalie och sen magdans. Skolan var som vanligt, inget speciellt hände. Flummade som fan med Vera och Hannah, svårt att koncentrera sig på Debit och Kredit på ekonomilektionerna när alla har så jäkla torr humor! Jag och Nathalie var väl inte asgrymma på att plugga heller, blev mest snack men så är det väl när man inte ses så ofta! Läste i alla fall klart mina sidor i boken på bussen till Malmö. Magdansen gick bra idag, eller ja det är ju rätt svårt men jag tycker det tar sig rätt bra för mig. Köpte även en rosa höftsjal idag som jag ska ha när jag dansar. Det blev mycket bättre känsla med den och man kände sig mycket duktigare hehe.

Här har ni den..


Försökte bli av med den fula bakgrunden så gott jag kunde..
Men va den inte schnygg? ;)


bästa tvkvällen!

Idag har jag varit i skolan, stack hem snabbt och pluggade lite geografi och sen ut och träffa Nikita och Amanda en stund. Nu har jag käkat och nu blir det lite matteplugg innan världens bästa tvkväll börjar. För idag är det säsongsstart på Desperate Housewives och Cougar Town, LOVE IT! 

OHH, I'M SO EXCITED!!!


ku-dag

Idag hade jag KU-dag så jag har varit hemma hela dagen. Har väl inte gjort så mycket egentligen, pluggat tyska, kollat tv, ätit och övningskört. Har verkligen en hemsk tyskaläxa till imorgon. Skulle läsa 10 sidor i en bok, hitta 10 ord från boken som jag inte förstod med synonymer till dem. Sen skriva 3 frågor till texten och även träna på mina argument till debatten imorgon. Jag och Fredrika ska debattera emot djurförsök på TYSKA (!!!) Hur ska det gå? Det är en sak att läsa upp sina argument, men sen att kunna försvara sig själv, ifrågasätta de andras argument osv. Det är ju till och med svårt på svenska! Uhhh, blir nervös bara av tanken...

Så nu ska jag fortsätta träna på tyskan, äta lite kvällsmat och sen ut och träffa Nikita och Amanda vid 20 tiden. Övningskörningen gick faktiskt bra idag! Det börjar gå frammåt och jag var till och med uppe på fyrans växel idag hehe.

Här kommer en bild på  min goda frukost imorse. Önskar att jag hade tid till det varje morgon, brukar ju eh eh inte äta frukost alls oftast på grund av att jag går upp för sent. Borde skaffa mig en obekväm, kall och hård säng istället för en mjuk, skön och varm säng som jag har nu. Eller?


langar lite skön musik.

Gammalt som nytt, lika bra ändå!



Oskar Linnros - Debut



Robin Thicke - Lost Without U



Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan



Bruno Mars - Somewhere In Brooklyn¨

Lyssna och njut mina vänner!

lite olika saker som ska göras

Hade en jätte rolig kväll igår! Middagen var mysig, maten var god och det var kul att träffa lite nytt folk och även hänga med gamla godingar.  Vid 22 tiden stack några av oss på en fest men lite folk från skolan. Det dansades en del och alla var riktigt svettiga och mina ben gjorde ont när jag tog bussen hem. Men det var värt det, hela kvällen var väldigt lyckad! Tack Madeleine!

Idag ska jag försöka mig på våra budgetar till UF företaget. Mamma ska hjälpa mig att komma igång och sen sen ska jag försöka fixa det själv. Vi får se hur det går, men vi har ju gjort det på lektionerna i A-kursen så det ska nog gå bra! Kanske blir det lite tyskaplugg också eftersom vi ska debattera på lektionen på tisdag + att vi har lite annan läxa. Senare drar jag till solariet med Nikita. Och imorgon är det måndag, men då har vi KU-dag som innebär att jag är ledig, isn't that sweeeet?

Nu ska jag släpa mig mot duschen och sen börjar jobbet, puss!


drattar på tjejmiddag







Madeleine har fyllt år så hon ska firas ikväll! Ha en jätte bra Lördag, för det tänker jag ha!


fy fan vad gott!!

Kom hem från Lund för en liten stund sen. Sminkkvällen var jätte trevlig! Den avslutades med lite häng på Wrap House och sen en kvällspromenad med Louise inne i stan.

Nu sitter jag och äter pasta med smör, ketchup och citronpeppar! Det är så jävla gott, perfekt när man kommer hem på kvällen och är lite småhungrig eller som i mitt fall, dödshungrig! Sitter och njuter nu alltså, så nedrans gott!

När jag har ätit upp blir det sängen, ha det fint!

on the go

Har precis kommit hem och slängt i mig lite pizza. Nu ska jag snabbt fräsha till mig lite och byta om, sen tar jag bussen in till Lund igen. Ska på sminkkväll på The Body Shop med Vera och några andra tjejer från skolan. Vi ska alla bli sminkade och få lite olika tips och så vidare. Det är slut vid åtta tiden och då får jag se om vi hittar på något efter eller om jag tar bussen hem. Det återstår att se!

Ha det fett allihopa!

RSS 2.0