på bättre humör.

Hallå,

En hel del har hunnit hända sen sist jag skrev. Ja mycket ska man höra inna öronen trillar av brukar man ju säga. Ungefär så har det varit. Jag har inte varit alls på bra humör de senaste dagarna på grund av mycket jobbiga omständigheter. Men nu ska jag snart iväg och träffa lite kompisar och idag mår jag faktist bättre. Var i köpenhamn med familjen igår till idag och även då så började jag bli gladare igen. Det kommer väl gå ner igen och sen upp men just nu mår jag bra i alla fall.

Ha det fint mina vänner !


In a better mood I think.

Hej,

Mår lite bättre nu. Det går lite i vågor. Helt plötsligt blir jag ledsen igen och sen en stund senare är jag glad igen. Så jag vet inte om detta bara är en 'bra våg' eller om jag mår bättre på riktigt. Men kanske är allt  inte så illa som jag trodde. Får se imorgon hur det går då. Sorry om jag skriver i gåtor men jag har ingen lust att berätta vad som händer men ville ändå skriva av mig lite.

Tack alla ni som har hjälpt mig. Specillet min kära mamma, du är verkligen en klippa !


depp.

Jag har ingen lust att blogga. Är bara då dåligt humör jst nu. Skriver igen när jag mår bättre.


PÅSKLOV

Hallå!

Nu har jag påsklov, grymt härligt !



Vilken underbar dag !

Hejsan!

Är det inte en underbar dag idag? Solen skiner och det var till och med för varmt med vårjacka efter skolan som jag använde för andra gången i år. Nu är jag riktigt sugen på sommarlov på direkten, har inte lust att vänta typ 3 månader till. Jag önskar att jag var gud, då hade det redan varit sommar för länge sen ska ni veta ;)

Samhällsprovet gick rätt bra idag, inte helt perfekt men jag kunde det mesta i alla fall. Och idag vid 20 så åker jag in till Lund och möter Stefan som just nu sitter i en buss på väg hem från Sälen. Den här dagen är verkligen underbar !

Nu ska jag träna lite på dramat till imorgon, sen fixa till mig och käka lite. Sen övernattar jag hos Stefan ikväll. Ni hör av mig imorgon.


ljushuvud.

Hejsan,

Nu är jag klar med mina slingor. Det blev inte riktigt som jag ville men det blir det aldrig haha. Men så här ser det ut nu i alla fall. Har tyvärr ingen "före" bild, hade kanske varit lättare att se skillnaden då.



Det är inte orange längst upp även om det ser ut så, det är bara skuggorna som får det att se så ut :)


getting highlights

Hallå,

Ja just nu ser jag ut så här med slinghätta & gladpack på huvudet.
Och om ca 30 minuter är det förhoppningsvis finare.



Nya looken i sommar?

...

Vill  bara att säga att jag ännu inte kommit igång med att plugga ! Men nu SKA jag börja, tror jag i alla fall...



PUSS PÅ ER !

LEDIG !

Hallå,

Idag är jag ledig eftersom det är D-DAG !! Sjukt härligt faktiskt. Nu undrar ni säkert vad jag ska göra på min sköna lediga dag, eller hur? Det sorgliga är att jag mest kommer plugga. Har samhällsprov imorgon och även matteläxa som också är till imorgon. Kanske kanske kanske att jag släpar mig till gymmet idag men jag tror inte jag kommer hinna. Mamma ska slingas mitt hår idag också så jag tror inte tiden kommer räcka till. Men vi får se, kanske kanske att jag sticker dit.

Nu ska jag äta lite frukost, mums !

problems..

Dagens stora fråga..

Ska man anpassa sig eller bryta sig loss? För om man anpassar sig, kan man väl leva med det eller? Fast någonstans tröttnar man väl på det och bryter sig loss ändå? Kanske lika bra att göra det på en gång, eller? Synd att man inte satt med facit i hand och slapp tänka på vad som är rätt val..


plugghästen.

Hejsan,

Ja, just nu sitter jag och pluggar matte. Sen blir det samhällskusnskap och även lite engelska om jag orkar. Är ledig imorgon så det jag inte gör idag får jag helt enkelt göra då så det är lika bra att få det gjort.



Så här kul är det !

Har ni förresten lagt märke till att jag har en ny header. Ganska fräck om jag får säga det själv haha. Men jag gjorde den mest för att min förra var så nedrans ful, hade den bara så länge. Och denna jag har nu är bara tills jag har gjort den header jag har tänkt från början. Men för det behövs lite fint och soligt väder så jag kan gå ut och ta lite roliga bilder. Så den jag har nu får duga så länge.  Jaja, better get going !

@ school

DÅ SITTER MAN I SKOLAN OCH NJUTER AV LIVET !


seg söndag

Hallå,

Nu är jag hemma från Nikita. Hade en mysig kväll igår med henne och lite annat folk. Vi tittade på filmen Den gröna milen, hemsk men ändå väldigt bra. Jag sov även hos henne som ni kanske förstår, vi somnade i sofforna framför tv:n vid två tiden tror jag.

Idag är jag ganska trött och ska bara va hemma och sega och göra tråkiga saker som typ plugga och städa och annat skit.

Ha det fint mates !


lördag 20 mars

Hejsan,

Då var det Lördag. Idag ska jag träffa Nikita, min kompis från högstadiet. Vi har verkligen gjort mycket tillsammans och haft riktigt roligt men ändå har vi knappt setts sen gymnasiet började. Så idag är det minsann dags! Jag vet inte vad vi ska hitta på men något kul blir det säkert.

Här kommer en liten kul bild på mig och Nikita när vi gick typi åttan..



Puss !

Känslan av helg är underbar...

Hejsan!

Nu har jag helg. Skulle egentligen haft drama också innan jag skulle slutat men läraren var sjuk idag. Synd om henne ju men underbart för mig. Så nu väntar jag bara på att Tora ska bli klar på gymmet så hon och jag kan sticka hem till mig. Sen i natt sover hon hos mig också, myspys !

Så ha en fin helg allihopa så hör ni av mig imorgon !

Bye bye Baby

Hejsan,

Idag har jag först varit i skolan. Hände väl inget jättespeciellt förutom att tävlingen är igång och vi hade skuggnigselever i vår klass idag. De verkade trevliga och det ska bli kul att se någon av dom på skolan till hösten.
Efter skolan träffade jag Stefan och vi satte oss på Espresso House och fikade och sen gick vi runt lite i Lund innan vi tog bussen hem. Så eftersom han åker till Sälen med skolan på lördag så sa vi hejdå idag och det var lite jobbigt. Kommer inte träffa honom förens tidigast torsdag nästa vecka. Usch, jag tycker inte om att vara utan honom så länge. Men det är väl mest jobbigt nu de första dagarna sen känns det inte lika mycket. Så nu ska jag chilla lite vid datorn och sen ska jag plugga lite tråkig samhällsekonomi.

Ha det gutt !

Wednesday

Hejsan,

Idag så har jag varit i skolan, väldigt ovanligt eller hur? Haha, skämt å sido. Jag hade mitt tyskaprov idag, det gick faktiskt bättre än jag trodde. Annars har lektionerna varit ganska vanliga, men däremot inte rasterna! Eftersom vår tävling Mission 82 är igång nu så händer det en hel del, bl.a boratdräkter, tigerbalsam under ögonen och fågeldasen på borden i matsalen. Helt plötsligt har skolan fått en helt ny känsla, så sjukt rolig stämning det är !

Just nu sitter jag och kämpar med andragradsekvationer, det går verkligen riktigt dåligt. Matte är verkligen inte min grej, det vill inte fastna i min skalle. Så jag måste fortsätta jobba vidare med något jag absolut inte förstår. Önska mig lycka till för jag lär behöva det.

Ha det fint !

MISSION 82

Hejsan!

Idag har jag & mina kompisar äntligen startat vår tävling Mission 82 på skolan. Den går ut på att man i olika lag ska utföra en massa sjuka uppdrag som man får olika poäng för. Vi har hållt på och fixat med det i några månader nu och äntligen har den startat, grymt kul! Så eftersom vi fixade med det idag och hade presentation i aulan m.m så har jag bara gått på en lektion.

Just nu sitter jag hemma och pluggar tyska eftersom jag har prov imorgon. Det går väl sådär just nu men jag hoppas det går bra imorgon. Om typ 1½ timme kommer Stefan hit, ska bli mysigt. Vi ska plugga tillsammans och lite sånt.

Ha en bra dag gott folk !

måndag.

Min dag i punkter..

*Skola
*Plugg
*Teater med dramat

*Sova

lugn igen

Hejsan,

Nu är jag inte arg längre. Mitt förra arga inlägg berodde på att min helg har varit väldigt tråkig och seg och jag var redan på dåligt humör när det hände lite saker som gjorde mig ännu argare. Men det mesta är löst nu och jag är lugn och lite gladare nu. Men jag var helt enkelt tvungen att skriva av mig imorse, det behövs verkligen ibland!

Det enda jag egentligen har gjort idag förutom att vara arg och sitta vid datorn var att jag träffade Sara en stund. Jag stack in till Malmö vid tjugo i fem och så åt vi på entré och gick runt och tittade lite i affärerna. För min del blev det fönstershopping men Sara handlade ett linne och en t-shirt. Nu ska jag sitta och lyssna på Spotify, njuta av musiken och sjunga så högt att grannarna kanske kommer in och klagar.

Ha en fin kväll och sov gott !

ANNA VANN, BRA ELLER DÅLIGT?

Hallå,

Ja, Anna Bergendahl vann årets melodifestival med låten This is my life. Själv tyckte jag att det var en fin låt men inte bäst? Skulle nog hellre sett Erik Saade, Darin eller Salem Al Fakir som vinnare. Men Anna var duktig och det är bara att önska henne lycka till i Oslo.



En väldigt glad vinnare, inte konstigt kanske?

Ha en bra kväll !


Familjemys.

Hej,

Nu har jag kommit hem från Stefan. Vi var ute och gick i en och en halv timme igår och bara pratade om allt och jag fick ut all min ilska som jag hade inom mig. Det var verkligen mysigt och skönt att få prata ut. Jag älskar dig Stefan <3 !

Idag ska jag bara vara hemma med familjen och kolla melodifestivalen tror jag. Kanske inte ens högsta önskan men det ska bli mysigt. Har inte mått så bra de senaste dagarna, varken fysiskt eller psykiskt så det är nog bra för mig att ta det lugnt och vila upp mig lite och försöka att inte tänka på allt som snurrar runt i  mitt huvud just nu.

HELG!

Hallå,

Just nu sitter jag hos Stefan och har precis ätit en stor portion med kötbullar och makaroner, mums ! Jag ska sova här i natt och sen imorgon får vi se vad som händer. Något skoj hoppas jag på. Orkar inte berätta något mer detaljerat om dagen, ha världens bästa helg alla !

Jobbig och seg dag

Hej,

Idag har jag inte varit på humör för någonting. Idrotten i morse var väl i för sig rätt kul men annars blää. Jag är väldigt förkyld och har inte orkat vara uppmärksam och aktiv på lektionerna idag. Sen har jag kännt mig varm och kall fram och tillbaka en del också, hoppas jag inte håller på att bli sjuk? Sen nu måste jag läsa två kapitel i en tysk bok och det känns ju inte så jätte peppande. Jaja, better get going...

Ha det !

Hemma från skolan

Hejsan,

Nu är jag och Stefan hemma från skolan och vi ska snart börja plugga så vi har det gjort sen så ska vi titta på Vänner om jag får min vilja igenom haha. Annars blir det väl någon annan film eller något.

Jag hade redovisning idag på Historian med Ella, Vera och Erik som var i min grupp. Vi redovisade om när Sverige var en union med Norge. Gick inte jättebra för min del men jag tyckte att de andra i  min grupp var duktiga i alla fall. Jag blir alltid så nervös och röd i huvudet när jag ska redovisa, jag hatar verkligen det. Man har ju inget val, det är ju en del av skolan men jag tycker absolut inte om det.

Nu blir det som sagt plugg, ha det fint !


2 år med min älskling

Hejsan,

Idsg den 10 mars 2010 har jag och min älskade Stefan varit tillsammans i 2 år. Det är helt otroligt faktiskt, även om vi har haft en del motgångar har vi lyckats övervinna dem alla och fortsatt att kämpa för oss och vår kärlek. Jag är så otroligt glad för de 2 år vi har haft tillsammans och jag hoppas på så mycket mer.

Visst är det underbart när man hittar någon man verkligen älskar?



Till min älskling;
Jag älskar dig Stefan. Du är helt jävla underbar och du lyser verkligen upp min vardag. Du kan alltid få mig att skratta och le och det känns så äkta när vi är tillsammans. Jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig älskade vän.


Kaffe smakar inte gott

Hallå,

Jag tror nog aldrig att jag kommer tycka om kaffe. Min lillebror som är 14 år smakade precis och gjorde en kopp med ganska mycket mjölk och socker men han sa att han tyckte det var gott. Så smakade jag, men nej det var verkligen inte alls gott. Undrar om jag någonsin kommer tycka det är gott? Men vad gör det egentligen, man får ju  bara missfärgade tänder och blir helt kaffeberoende och "MÅSTE HA KAFFE NUUU". Hur många gånger har man inte hört det?




Nej, kaffe är nog inget för Fanny.

Snart klar...

Hejsan,

Nu har jag suttit och fixat och donat för att få bloggen lite fin. Har satt in en header och ändrat typsnitt, färger och lite sådant men är inte riktigt klar än. Ska även ändra bakgrund och lite annat smått och gott.

Sen ikväll blir det att kolla världens bästa program nämligen Desperate Housewives. Om du inte har sett det så är det dags att titta på det, jag lovar! Det går varje tisdag kl.21.00 på kanal 5.

Ha det bäst !

NY BLOGG

Hejsan,

Min gamla blogg var fffannsan.blogg.se men jag kände för en helt ny blogg med ett namn som var enklare för folk att komma ihåg. Så detta är min nya blogg, fannyhelaveckan !

Läs & Njut !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0