myz

Först grillning. Nu step brothers med två godingar. Sen får vi se vad som händer efteråt! Puss!

 

Bästa klippet i hela filmen, love it!

kärleksfull tjej



Har inte så mycket att säga. Men Nikita och Amanda jag älskar er! AMANDA KOM HEM SNART! Hon har varit i Cypern i 4 dagar och det känns riktigt tomt nu.

Puss!

ledig å sånt jao

D-dag idag, alltså är jag ledig! Har pluggat och softat en stund nu på morgonen. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen vid 3 tiden drar jag och mamma på en liten shoppingtur. Behöver nya bhar och lite sånt.



Soft nyvaken tjej i jäermeister tischa!


sickness.

Ingen skola för mig idag. Har istället sovit ut och sen pluggat lite, ska fortsätta snart! Fick precis reda på att jag förmodligen kan jobba både hos mamma och pappa i sommar! HEJ CASH! HEJ UTOMLANDS NÄSTA SOMMAR! HEJ NYA KLÄDER!

Har inte så mycket mer att säga här va. Puss!



Någon dag när jag var frisk, brun och fräsch.

längesen sist

Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag inte har bloggat. Har väl haft fullt upp med skolan och gjort saker med polare osv. Men idag blir det i alla fall ett litet inlägg. Har inte mycket att säga förutom att jag har gjort en massa ball saker sen jag skrev senast. Har även fått reda på att min huvudvärk som jag tror att jag skrev om sist beror på spänningar i nacken. Så nu ska det fixas med nytt skrivbord, massage och övningar när jag får värk.

Kan också meddela att jag just nu är så in i helvetes förkyld. Blir ingen skola imorgon för mig.
Tack och hej!


bank bank bank

Mitt huvud gör extremt ont. Orkar verkligen inte plugga idag även om jag verkligen måste. Ska fixa ordning lite på rummet och sen ska jag nog sätta på nån mysig film och sen sussa. Puss!


sunday

Haft en bra helg med mys och fest! Har även handlat lite nya fina saker. Bilder kommer imorgon. Nu ska jag njuta av söndagen och imorgon kickar vi igång den nya veckan! Puss


hårmodell

I torsdags så var jag hårmodell för Nathalie som går frisörprogrammet för John Bauer i Malmö. De skulle göra ett proejkt i skolan och fota olika musikstilar som de skulle styla själva. Hennes grupp fick rn'b och de valde att avbilda Pussycat Dolls. Jag var en av modellerna och så här blev resultatet:







Det togs ju många fler bilder men det här var några av dem som blev bäst.

Tog några enskilda bilder också för skojs skull.






extrem mys



Veronica Maggios nya album Satan i gatan på högsta volym. Sitter i min wannabe onepiece dräkt och chillar sönder. Ska snart hem till mahje och hjälpe henne med matten och kolla DH. Puss!

quick update

Hade en asbra valborg. Först Lunds Stadspark och sen fest hos Resell i Staffanstorp! Dagen efter var jag tröttare än någonsin med det var det värt. Igår och idag har jag i princip bara pluggat. Finns inte så mycket mer att säga. Imorgon ska jag övningsköra. Målet är att jag ska kunna köra upp till Småland den 15 juli när vi ska dit med familjen. Hur ska det gå hehe...

Det va det jag hade å säg, goder natt!


RSS 2.0