tidsschema nyår (eftersom ALLA vill veta)

  • 11.00 vakna och städa lite
  • 11.40 duscha
  • 12.10 äta frukost med nikky
  • 13.00 nathalie kommer och fixar mitt hår
  • 13.45 går till ica och handlar maten med nikky
  • 15.00 chillar lite, fixar oss lite smått, dukar bordet
  • 18.00 amanda, hanna och linnea kommer hit och vi börjar med maten
  • 18.30 dags för tacos
  • 19.30 sminkar oss, tar på klänningar, smycken osv.
  • 21.00 buss mot lund och sen är det fest ALL NIGHT LONG!

Om inte så hörs vi nästa år mates!


outfit nyår

  

Så här blev det. Med svarta tunna nylonstrumpor till då så klart. Klänningen är köpt på Whoops Fashion och kostar 450 kr. Finns även i svart och grå.

Nu ska jag tagga till med Nikita, puss!!


nyårsklänning whoop

Idag hittade jag äntligen den perfekta nyårsklänningen när jag var på Nova med Vera. Den är lila, axelbandslös och riktigt snygg helt enkelt. Bild kommer ikväll eller imorgon. Handlade även en svart bh, nylonstrumpor och örhängen. Allt till nyårsoutfiten helt enkelt.

Nu sitter jag hemma med Nikky och Amahje är på väg hit. Blir en liten myskväll. Puss!


Nu är jag åter igen på bussen till Malmö. ...

Nu är jag åter igen på bussen till Malmö. Denna gången för att möta upp Vera och Karolina. Vi ska kolla mellandagsrean och leta lite fint och glittrigt till nyår. Hade en bra kväll igår by the way. Vi stack till Hanna i S Sandby och spelade band hero, dansmatta och sing star. Riktigt kul var det även om jag inte va så grym på varken trummor eller gitarr hehe. Sen så sov jag hos Nikky. Och nu är jag på språng igen, puss!


Sitter på bussen till Malmö. Ska möta upp ...

Sitter på bussen till Malmö. Ska möta upp Nikita, Amanda och Hanna. Blir en fika på espresso house och lite handlande tror jag. Detta är första dagen på ett tag som jag ska iväg och träffa polare. Har varit hemma på grund av nackspärr och sen har det ju varit jul. Så det ska bli riktigt skönt att bara va i stan lite. Puss!


kusinmys

Nu sitter jag hos mina kusiner i Växjö. Vi har haft lite julklappsutdelning och jag fick ett presentkort på Make Up Store på 300kr. Fick även en present av dem som är till min födelsedag den 3 januari. Vi får se om jag kan hålla mig till dess hehe! Idag har vi varit ute i snön och åkt pulka så det stod härliga till! Var alldeles svettig när vi gick hem, mina kusiner är ju yngre så dom har lite mer engergi än mig så man fick hänga på så gott man kunde. Sen har även min  ena kusin Cornelia lärt mig spela enkla låtar på piano typ Broder Jacob och sånna. Själv har hon spelat i 4 år och kunde typ My Heart Wil Go On. Men jag gjorde mitt bästa haha! Nu ska jag ner och vara social med släkten. Puss!



Bjuder på en sommarbild i vintermörkret som min kusin tagit i Spanien.

julklappar

          
 
Pajlettlinne från farmor



Tröja från lillebror





Presentkort på H&M och armband från kusinen

Fick även pengar från mamma, pappa, mormor och morfar. Även en tröja av mamma och pappa som jag ska byta till en annan storlek.

Puss!


lillebror 15 år

Idag fyller min kära lillebror Henrik 15 år! Grattis, jag tycker om dig även om det inte allitd märks! Mina kusiner stannade kvar här över natten och snart kommer resten av folket från igår hit + Åsa mammas kusin för att fira Henrik. Det blir ostkaka från farmors syster till fikat. Sen imorgon ska vi till Växjö för att fira lite jul med kusinerna där. Kommer hem på måndag. Om jag hinner så lägger jag upp mina julklappar ikväll. Jag är riktigt nöjd med alltihop. Puss!



Här har ni honom, hela 15 år nu.

GOD JUL!

Nu har vi ätit jullunch med farmor. Kusinerna från Göteborg har kommit, nu väntar vi bara på deras föräldrar och mormor och morfar. Sen vid 15 blir det Kalle Anka och sen julklappsöppnande. Efter det stor julmiddag. På spotify rullar min jullista. Subscriba den här: http://open.spotify.com/user/fanny.vh/playlist/2FI5He6OSQb6jqrz2MXztq

Dagens outfit. 
 

Puss!  


dan' före dopparedan'

Nu är det den 23 december. Även om jag är 16 år så känns det fortfarande lite speciellt dagen innan julafton. Alla mina julklappar är klara och inslagna, jag och Henrik har klätt granen och gjort knäck. När vi skulle klä granen så tjafsade vi lite om hur den skulle se ut, hur glittret skulle hänga och vilka kulor vi skulle använda osv. Då klämde Henrik ur sig en kommentar som vi har skrattat åt hela dagen: "Okej, vi gör som du vill fast lite mer på mitt sätt" Ja, han fick sin vilja igenom i alla fall. Sen när vi skulle göra knäck så lyckades han min kära bror klicka kokhet smet på min hand! Så nu sitter jag med ispåse och kylbalsam på handnen och försöker lindra smärtan lite. Men tur att nacken börjar bättra sig i alla fall!

 
 

GOD JUL!

om man skulle..

..ta och sova kanske? Se till att vila nacken och må bra imorgon. Det hade ju suttit fint! Det blev att jag kollade 3 avsnitt av Gossip istället för 1 som jag tänkt från början. Men så hackade sig det sista och nu orkar jag inte hitta en ny länk så det får jag kolla klart en annan dag. Imorgon blir det nog knäck och tryffelbak med mamma och kanske lillebror. Farmor kom idag också förresten! Ja, här kom lite babbel om allt möjligt bara för att jag inte orkar gå och kissa och sen sova. Men nu är det la dags, godnatt på er!

 

Bild med Sara från i sommras. Får väl ta och ta lite nya snart?


gossip girl och guaccemole

Sitter i sängen med datorn i knät. Bredvid mig har jag ett glas vatten och en stor skål guaccemole med gurkstavar bredvid som jag äter till. Riktigt mysigt är det! Nu ska jag sätta igång ett avsnitt av gossip girl och sen ska jag sova. Hoppas på att må bättre i nacken imorgon. Puss!



Före detta hiphop gruppen SNOOK. Men fortfarande lika jäkla bra!!

Blir mobilblogg från soffan idag. Jag har ...

Blir mobilblogg från soffan idag. Jag har legat hemma nu i två dagar med nackspärr. Det började igår morse och jag kunde knappt komma ur sängen. Det är bättre idag med fortfarande illa. Har virat en halsduk runt halsen och tagit ipren som lindrar lite. Hoppas på att det är över till julafton. Men det blir nog en hemmadag imorgon också. Nu ska jag lyssna vidare på min ljudbok. Puss!


det sista plugget

Sitter och skriver en platsansökan nu som är det sista skolarbetet jag har att göra innan jul. Orkar inte alls med det, men man har ju inget val. Ska försöka bli snabb och sen ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig i sängen och lyssna på min ljudbok Nobels Testamente. Har inge mer att skriva, puss!


Oskar Linnros

 




Hade varit helt okej att spendera natten med honom? Eller vad säger ni?

medans jag pluggar

Lyssnar jag på det här.



Rasmus Seebach - Lidt i fem




Newkid - Gör det för




Bruno Mars - Grenade

Lyssna och njut mates!

mobiler är inget för mig tydligen

Blev inget skrivet här igår för jag var alldeles för seg och trött efter rätt dålig sömn. Blev en hemmalördag igår med lite plugg och mys med familjen. Man behöver en sån dag ibland.

Kan även upplysa er om att jag nu har lyckats förstöra en till mobil. Även denna är fuktskadad och det är den tredje som har blivit det. En av de fuktskadade blev även stulen någon månad senare! Jag är en fullständig mobilnörd som ALLTID har mobilen vid min sida och i princip alltid svarar på sms direkt och nästan alltid när folk ringer. Är inte en sån som kan låta mobilen ligga i sovrummet om jag är ute och äter, den ska alltid va med! Men tydligen är jag inte menad att ha någon mobil eftersom dom ständigt förstörs haha. Men jag ger inte upp, som tur är så har vi försäkring på mobilen så jag får lämna in den på lagning på måndag och sen är jag back in buisness. Dock med lånemobil. Nu ska jag plugga engelska, puss sweetipajs!


på fredag gör jag vad jag vill

Nu är det äntligen fredag! Det har varit fullt upp denna veckan så det ska bli riktigt skönt med helg. Måste visserligen plugga lite, men jag får i alla fall sova ut. Ikväll ska jag träffa Nikky och Amahje. Vet inte alls vad som händer, folk verkar vara helt döda idag. Eller ja vädret gör ju att man inte ens kan lämna Staffanstorp... Men ja, nåt blir det väl! Nu ska jag hjälpa till med maten, puss!

 

plugg, eller?

Sitter hos mig med Vera just nu. Meningen var att vi skulle vara duktiga och plugga direkt efter skolan eftersom vi slutade tidigare. Men eftersom jag berättade för Vera att jag spelade the Sims 2 igår så blev hon också sugen. Så det ledde till att vi fortfarande inte har pluggat he he he... Så NU ska vi äntligen sätta igång!!! Hoppas jag...

Puss!

ro i själen

Åh! Känns skönt att ha tid att blogga i lugn och ro från datorn idag. Även om jag har haft en del att göra idag också så har det inte varit lika stressigt som de senaste två dagarna. Hade ekonomiprov idag och det gick bra tror jag. Sen hade vi UF-mässa på skolan där vi sålde våra tygpåsar. Vi fick inte jättemånga sålda men det blev några stycken. Men många kom fram och sa att de var jättefina!

Har hunnit plugga matte och läsa 50 sidor i engelskaboken. Har även fixat mer på rummet med mamma, och vi är snart klara! Till helgen ska vi spackla igen hålen som blivit efter tavlor och krokar som vi har flyttat på och sen måla över med ny färg. Nu tänkte jag gå tillbaka lite i tiden och spela the Sims 2 innan jag ska se tv med mamma och pappa. Puss!


Blir mobilblogg från sängen idag med. Har ...

Blir mobilblogg från sängen idag med. Har inte ens hunnit logga in på datorn idag. Dagen i snabba drag: skola, klippte mig, fixade plakat inför uf-mässan imorgon, fixade på rummet med mamma och pluggade ekonomi. Nu lyssnar jag på ljudbok för att komma till ro. Ekonomiprov imorgon kl. 8.15, tagga till!!


Äntligen ligger jag i sängen! Varför känns...

Äntligen ligger jag i sängen! Varför känns det alltid som om man aldrig hinner med det man ska under dagen. Helt plötsligt så är det dags att sova och man är bara halvvägs in i allt som ska bli klart. Skyller det delvis på Facebook faktiskt. Idag har jag i alla fall hunnit med skolan, pluggat ekonomi och fixat med Hannah, träffat Nikky och Amahje plus städat mitt rum! Ändå rätt bra jobbat tycker jag :). Imorgon blir det gym och solariet efter skolan och sen hem och plugga ekonomi. Godnatt på er!


när man har tråkigt..

  
 

Tristess på hög nivå! Någon som har nåt låttips som man kan tjata ut och fördriva kvällen med?

Jon Kortajarena




OH..MY..GOD!

lussebullsbak

Har precis kommit hem från mormor och morfar och med mig har jag en påse nybakta lussebullar. Sug på den va hehe! Nu ska jag chilla lite här hemma och sen ikväll så ska jag träffa Nikita och Amanda en liten stund. Det är vad jag vet än så länge. Får se om något mer dyker upp. Hoppas alla har haft en riktigt sjuk helg med massa skoj, puss!

 

över leriga åkrar..

Har precis kommit hem från Amanda. Efter Malmö så tog jag mig hem till Staffanstorp för lite film och mys med henne. Men hemvägen var lite speciell. Var tvungen att byta buss i Lund för att komma ända fram till Amanda och slippa gå från busstationen. Men när jag kommer fram i Lund så kommer inte bussen. Efter 15 minuter så testar jag att ringa en taxi, men de har inte en enda bil ledig så de ber mig att testa igen om 20 minuter. Så det blev att börja gå från Lund Södra Trafikplats till Staffanstorp. För att slippa gå på vägen så var jag tvungen att gå på åkrar och det var inte det lättaste! Men som tur var så kom mamma och hämtade mig efter en liten bit. Men så här fina blev i alla fall mina stövlar.



Godnatt på er!

lördag

Hade en bra kväll igår med flickorna plus lite fler folk! Mådde inte så bra imorse när jag vaknade, vet inte alls varför. Men nu så känns det bra och snart åker jag och mamma till ikea. Sen så lämnar hon av mig på mobilia och där ska jag möta upp Hannah och Karolina. Då ska vi gå runt där lite och sen ikväll ska vi äta någonstans. Mys!

Ha det fint!

är det så här det känns att va lycklig?

 
 

DET ÄR FREDAG OCH IKVÄLL SKA JAG TRÄFFA MINA FINA FLICKOR, MITT LIV ÄR BRA!

beslutsångest....

Jag har extrem beslutsångest nu. Senast på lördag måste jag ha bestämt mig för om jag ska va med på uppvisningen eller inte med dansen. Grejen är att varken Sara eller Nina ska va med så jag kommer göra det helt själv i så fall. Och det är många timmars träning osv. Men samtidigt så vill jag ändå kuna visa vad jag har lärt mig och jag kommer ju lära mig ännu mer och bli ännu bättre på alla träningar. För sista gången var igår och då var jag inte ens där... Annars dröjer det länge tills det är dags igen med dans om jag nu hinner få en plats i fortsättningsgruppen nästa år. RIKTIG BESLUTSÅNGEST!

orka va dead serious



Sitter och myser med lite julmusik. Har precis städat och ska snart göra matten sen är jag klar med alla måsten för idag. Då ska jag nog leka lite med kameran, bara sätta på lite bra musik på högsta volym och knäppa lite bilder som kommer naturligt. Puss!

sick and tierd

Idag är jag hemma från skolan. Mådde lite dåligt redan igår och idag hade jag extremt ont i bihålorna så det blev ingen skola för mig. Så har legat i sängen/vid tvn i princip hela dagen och jag tänkte nog fortsätta ett tag till. Men ska ta tag i att läsa dagens 50 sidor i engelskaboken nu i alla fall.

Det tråkigaste med att vara sjuk förutom att jag saknar mina kompisar hihi så får jag inte dansa idag. Sista gången och allt. Men ja, jag ska ju vara med på avslutningsshowen och tills dess kommer vi träna en hel del och då lär jag nog va rätt trött på det så det kan väl inte skada med lite vila idag haha.

Nu ska jag börja läsa, puss!

 

Ska nog bli lite blondare snart igen, eller vad tycker ni?

sirapshuvud

Rubriken beskriver rätt och slätt hur jag känner mig. Ja, som om någon hällt en flaska sirap in i mitt huvud och gjort mig lika seg som sirapen själv! Gick hem tidigare från skolan idag för jag hade en extrem huvudvärk och orkade verkligen inte gå på tyskan. Nu har jag varit hemma och läst i engelskaboken och nu kämpar jag med ekonomin. Efter det är jag klar! Då blir det mys vid tvn hela kvällen och efter Desperate Housewives och Cougar Town halv elva tänker jag sova. Och det kommer bli skönt. Tack och hej, leverpastej!



Sexig Oskar Linnros.

måndag, helt vanligt

Sitter och försöker mig på tyskan, det går långsamt men frammåt. Blir förhoppningsvis klar snart så kan jag fortsätta läsa i min engelskabok. Har bara läst 14 sidor av typ 400 så det är dags att sätta igång nu! Har inget speciellt att berätta om idag, inget har hänt. Enda jag kan göra är att rekommendera pizzan på Saluhallen i Lund, väldigt god! Delade en med Hannah idag efter skolan innan hon skulle till sin häst hihi. Vera och Elin hänkade också.

 

Försöker se ljuset i allt mörker och plugg med ett leende.


i have an announcement

Tänkte bara berätta att det blev officiellt i fredags. Jag får åka på Peace & Love festivalen i sommar!!!!!! Lyckan är stooor, så stor. Jag och Vera, och fler kanske kommer ha det så galet bra! Så nu ska man bara kirra en biljett och sen är allt fixat! Sen är det bara att vänta hehe, men det kommer det lätt fett vara värt!



Daniel Adams-Ray, en av artisterna som spelar på festivalen.

pluggis

Vaknade för en halvtimme sedan. Nu ska jag äta lite snabb frukost och sen blir det att plugga. Har knappt haft något att plugga på hela veckan, och så har helt plötsligt en massa till tisdag! Förhoppningsvis hinner jag fortfarande mysa lite vid tvn som jag brukar på söndagar hehe. Det hör ju till!


 Bild från igår.

vera är bra hon

Nu är jag rätt trött och ska snart ta och lägga mig i sängen. Jag har haft en supermysig kväll med Vera! Maten blev skitgod och chips och dippa var inte fel det heller. Vi har dansat, pratat, lyssnat på nostalgimusik och haft en jävligt bra kväll helt enkelt! Vi borde definitivt göra detta oftare. Vera, du är bra du. Thanks for a lovely evening darling!



Bild från när vi var på Mejeriet och såg Oskar Linnros.

perfect.

Står i köket med Snook på högsta volym med Vera. Bernaisesåsen är klar, fläskfilén är stekt, nu väntar vi bara på pommesen. Sen ska det ätas, och mysas och pratas! Helt perfekt och mysig lördagskväll. Invigningen var också bra, kommer lite bilder på det imorgon!

Puss!




invigning

Blev inget inlägg igår. Kom hem vid 5 och sen skullr jag duscha och göra mig klar och sen som Nikita och Amanda hit och åt. Sen så drog vi iväg med lite annat trevligt folk.

Idag så ska jag med mamma och pappa på Citytunnelns invigning. Mamma är inbjuden dit av en av dem som arrangerar det. Så vi ska dit och äta lussebullar och kolla på lite uppträde och så. Vi ska köra och en kvar och jag sitter med blött hår och helt osminkad så det blir att sätta fart nu, Vi hörs senare, puss!


snö och sånt ni vet.

Imorse var det hemskt att gå upp. Kallt som tusan i mitt rum, eftersom mitt element inte vill funka som det ska. Sen när man tittar ut så snöar det helt sjukt mycket och man inser att man kommer ha snömotvind när man ska ta sig till bussen. Så jag var ganska sent på det och gick upp fem i nio när bussen skulle gå tjugo över. Det blev alltså att springa till bussen. Eller jag varvade att springa och gå för det blev jobbigt efter ett tag med väskan och alla kläder. Ja, väldigt detaljerad information om min morgon hehe.

Var och kollade lite på FN-rollspelet idag. Det är de som läser samhäll B som är olika länder och ska lösa konfliker osv. Sen efter det träffade jag Nikita och Amanda, blev lite käk på Burger King och sen tog vi oss hemmåt i snöyran. Nu sitter jag här och har precis käkat falafel och paprika, riktigt gott hehe.

Ska nog ta tag i att läsa boken på engelska som jag ska presentera för klassen den 20 december, så det är väl dags att börja antar jag... Puss!




kings of leon



Bild från efestival.com

Fick ett sms idag om att Kings of Leon kommer till Peace and Love i sommar! P&L är Sveriges största festival som jag kanske kanske ska på i sommar! Kings of Leon är inga jag brukar lyssna på så jätte mycket, men de har en del bra låtar och jag kan tänka mig att de är riktigt grymma live! Det kommer även en hel drös andra grymma artister som Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray, Maskinen och många fler. Alla är inte släppta än. Så då hoppas vi alla på att det blir festival för mig i sommar, eller hur?

första december tvåtusentio

Idag är det den 1 december. Nu känns det lite mer okej att det är snö. I december ska det ju va snö, så är det bara. Det är fortfarande hemskt att ta sig till och från bussen men man överlever. Det tar ändå bara 10 minuter för mig att gå. Nu har jag ju dessutom handlat varmta vantar och den varmaste mössan jag har haft i hela mitt liv så det ändå lite mysigt att få pälsa på sig alla kläder.

1 december innebär ju också att man får äta första chokladbiten i chokladkalendern! Ja, jag är 16 och jag har fortfarande en sån. Det är ju tradition, och det är gott så varför inte? Det smakade bra med en liten chokladbit efter skolan må jag säga! Nu ska jag försöka mig på lite tyska och sen så blir det magdans. Puss!



Blir en gammal bild idag med. Har inte orkat ta några nya de senaste dagarna. Bättre med en gammal bild äb ingen alls eller hur?


RSS 2.0