dags att packa väskan

Håller just nu att packa allt jag behöver till Ayia Napa med Nathalie som hjälp och smakråd. Ska bli så sjukt kul att åka dit och få träffa Amanda igen! Saknar henne som satan. I övrigt har jag varit på gymmet imorse och svettats loss lite tankar som flög runt i huvudet. Jäkligt skönt måste jag säga! Tackar Nikky för att hon motiverade mig att sticka dit.
 
Sen igår blev det också en runda på gymmet innan min fina Sebastian kom hit en stund på kvällen. Mysigt!
 
Men nu är det hög tid att packa vidare..puss!
 
 

malmöfestivalen

Idag blir det mitt första riktiga besök på årets malmöfestival. Ska möta upp lite goa brudar och käka nåt gott och sen ska vi titta på Melissa Horn. Sjukt bra är hon! Riktigt fina texter som man lätt känner igen sig själv i. Imponerad över hur hon kan få ner sånna tankar man själv har tänkt till skrift och göra musik av dem.
 
I övrigt har jag inte gjort särskilt mycket idag. Slöat i soffan och kollat på nån komedi och kört ett litet snabbt träningspass här hemma. Nu ska jag göra mig klar inför kvällen, puss!
 
 

OMFG, RESAN ÄR BOKAD!

Idag blev min resa till Abu Dhabi bokad. Jag åker den 18 september och kommer hem den 10 december. Lite läskigt känns det men såklart ska det bli kul också! Eftersom det är den 20 augusti idag så är det typ en månad kvar. Men eftersom jag åker till Ayia Napa på fredag så får förberedelserna börja efter det. Måste köpa en del saker och tänka ut allt viktigt jag måste ha med mig osv.
 
Annars idag så har jag lapat sol och badat i poolen med Hannah. Riktigt soft!
 
 

ja.. hur fan ska man börja?

Har äntligen hittat tillbaka till min kära blogg efter någon månads frånvaro. Det är rätt lätt att hoppa över att blogga i några dagar och sen när tiden går så vet man liksom inte vad man ska skriva så man skiter i det. MEN NU har jag då tagit tag i det!
 
Tänke jag skulle försöka berätta lite om vad som har hänt de senaste månaderna. För det första har ju blogg.se ändrat om sin design helt och hållet, blir helt förvirrad här inne hehe. Men aja, nog om det!
 
Får väl börja med att berätta lite om studenten den 13 juni. Underbar dag, gläjde, eufori, tårar, skratt, svett, alkohol och kärlek i massor! En helt perfekt dag som jag fick dela med fina vänner och min underbara familj och släkt!
 
Efter det har jag hunnit med att vara telefonförsäljare, inte min grej alls hehe men det gick att stå ut i en månad och jag blev faktiskt rätt bra på skiten mot slutet. Sen har jag väl mest tagit det lugnt, festat och hängt i stan med fina vänner. Skaffat gymkort har jag också gjort och gått ner några kilo, sjukt stolt över mig själv!
 
Har även träffat en jättefin kille som jag tycker mycket om!
 
Och nu till kanske den egentliga anledningen till varför jag tog tag i bloggandet idag. Jag ska som jag nog har nämnt förut åka till Abu Dhabi i tre månader och jobba på en resebyrå. Har tänkt att jag ska blogga lite under tiden för att min familj och mina vänner ska kunna läsa lite om vad jag gör och som ett minne för mig själv att kolla tillbaka på. Jag ska boka min flygbiljett i veckan kommer att åka runt den 15 september. Känns kul och spännande men samtidigt är jag ganska livrädd. Nervös inför tanken att vara ifrån alla jag tycker så mycket om och klara mig helt själv där borta. Men jag tror det blir en fin erfarenhet för mig!
 
Ja det blev precis som jag trodde, ett sjukt långt inlägg som typ ingen kommer orka läsa haha. Men nu ska jag alltså försöka blogga lite smått under förberedelserna för min resa och sen fortsätter jag när jag kommer dit.
 
OCH BTW, PÅ FREDAG ÅKER JAG OCH LINNEA TILL AYIA NAPA I EN VECKA! Vi ska hälsa på Amanda, en av mina bästa vänner som har varit där sen 19 juni som bartender. Ska bli så sjuuukt jäkla kul att få träffa henne igen, saknar henne jätte mycket!
 
Men nä, nu ska det inte bli mer babbel här. Godnatt på er!
 
 
 

RSS 2.0