svettas, skriver och svettas lite till

Har nu suttit i min säng i kanske 4-5 timmar och skrivit mitt tal till svenska nationella provet. Har aldrig hållt ett tal förut så detta är verkligen en utmaning. Tänkte kanske lägga ut det här när jag känner mig 100% klar med det i fall någon är intresserad av att läsa? Det har i alla fall varit en svettig kväll. Men nu känner jag min i princip klar. Ska finslipa och träna på det imorgon och på onsdag är det dags. Då måste det sitta.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova skönt i välrdens bästa säng. Puss!

fighter

Den här veckan, precis som alla andra består av plugg. Ska även hinna med att jobba och träna. Men jag har det ju såklart inte värre än någon annan som går liknande linje som mig. Men vi har det rätt tuff. Jag kan förstå att man kan bli trött på att höra hur folk klagar över läxor osv, men det är liksom i alla fall mitt sätt att känna mig duktig. Jag pluggar mycket, tränar, jobbar, kämpar och försöker ändå ha ett socialt liv och på grund av allt detta får man ibland lite för lite sömn. Men jag tror jag klagar för att visa, jag är trött men det beror på att jag är duktig! Jag går in för skolan och tar det på allvar, alltså blir man sliten. Nu hade jag väldigt gärna gott och lagt mig. Men det kan jag inte för jag är inte klar med läxorna än. That's just how it is.

Jag har saknat min blogg, hade verkligen glömt hur skönt det är att skriva av sig!


19:25

Känns som att det är rätt illa när man måste gå in på sin egen blogg för att kolla hur den ser ur. Märker att det var längesen jag bloggade dagligen nu. Men man måste ju börja någonstans. Ska ändra om lite på den också. Men det får nog bli en annan dag.

Just nu: Etikplugg i väntan på mat. Blir lite extra fint idag eftersom mamma och pappa firar sin tjugonde bröllopsdag!


nya tag med bloggen

Jag tänker faktiskt inte ge upp än! Jag minns hur jag brukade älska att blogga. Nu har jag typ fått för mig att jag inte har tid. Men det har jag faktisk. Det är bara att minska ner 15 minuter av facebookandet om dagen så har jag tid att slänga upp ett litet blogginlägg. En ny header skulle ju vara fint också. Får se om jag orkar det ikväll...

Detta får bli mitt sista försök. Annars så startar jag en sådan blogg som jag nämnde i förra inlägget. Med mindre krav, bara rena tankar. Kanske fixar en sån ändå och har båda två, vem vet? (Tydligen tror jag som inte har "haft tid" med en blogg att jag helt plötsligt ska ha två, jaha här var man ambitiös..)

Puss!


förändring

Känns verkligen inte som att det blir av att jag bloggar längre. Men jag har funderat på att göra en helt ny blogg och mer skriva om mina tankar och känslor. Inget om nåt mode, inget berättande om vad jag gjort under dagen osv. utan bara som ett sätt att skriva av mig om vad jag känner för något just nu. Jag kommer i så fall skriva här vad den nya bloggen heter i fall någon skulle vara intresserad av att läsa den.

Puss så länge!


RSS 2.0