FRIENDSHIP



Vera, du är allt en solstråle! Du lyssnar alltid på mig och jag skäms aldrig över att berätta något för dig. Jag vet att du är en tjej man kan lita på och som alltid ställer upp. Du gör mig på bra humör och kan få mig att skratta så jag tappar andan. Sen är du även helt galet vacker! Jag älskar dig min fina vän och jag kommer alltid alltid alltid finnas för dig!
<3

Kommentarer
Postat av: Vera

Alltså...jag älskar dig Fanny! Du är fantastisk på alla sätt och vis. Det finns ingenting negativt med dig som jag kan komma på. Jag tror ingen annan kan få mig att coola ner (när jag är stressad eller upprörd), så bra som du kan! Du lyssnar verkligen på vad man har att säga. Dina råd gör alltid susen! Jag är så himla glad över att ha dig som vän! Du gör att solen skiner i skuggan.

2011-02-14 @ 23:03:17
Postat av: Vera

Alltså...jag älskar dig Fanny!! Du är helt fantastisk på alla sätt och vis. Jag är så glad över att ha dig som vän! Du lyssnar verkligen alltid på vad jag har att säga, och det finns nog ingen som kan få mig att coola ner (när jag är stressad eller upprörd), så bra som du kan. Du är så otroligt bra! Du gör så att solen skiner i skuggan Fanny.. <3

2011-02-14 @ 23:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0